• Pantene αφρός μαλλιών perfect volume 200ml Pantene - 1
  • Pantene αφρός μαλλιών perfect volume 200ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene αφρός μαλλιών perfect volume 200ml

Ανακαλύψτε το μυστικό για πλούσιο όγκο και λάμψη στα μαλλιά σας με το Pantene αφρό μαλλιών perfect volume 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο κομμωτήριο κάθε μέρα. Αποκτήστε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά που είχατε ποτέ με το Pantene perfect volume 200ml.
36400
5000174497915
3,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss hair spray volume lift No4 400ml Syoss - 1 Syoss hair spray volume lift No4 400ml Syoss - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Syoss hair spray volume lift No4 400ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling SYOSS με SALONCONTROL-SYSTEM που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε απόεπαγγελματίες κομμωτές, προσφέρει την τέλεια ισορροπίαμεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας. Για stylingστα μαλλιά κάθε μέρα, σαν να

Κανονική τιμή 4,53 € Τιμή 4,18 €
  • -0,35 €
  • -0,35 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών volume lift 250ml

Ο αφρός Volume Lift της Syoss, δίνει όγκο και καλύτερο σχήμα στα μαλλιά.

Χαρακτηριστικά

100 % αέρινος όγκος

Anti-flat effect, για σώμα και δύναμη από τη ρίζα

Φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, δεν κολλάει, δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 4,49 €

Fructis gel μαλλιών extra forte No4 200ml

Το FRUCTIS GEL 200ml - (No 04) (EXTRA FORTE) είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας την απόλυτη δύναμη και στυλ που χρειάζεστε. Η εξαιρετική του σύνθεση προσφέρει μακράς διαρκείας κράτημα και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από το φριζάρισμα και την υγρασία. Αποκτήστε το FRUCTIS GEL τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 5,20 €

Farcom HD non-aerosol hair spray No3 strong hold 200ml

Η Farcom HD μη αεροζόλ λακ για τα μαλλιά προσφέρει ισχυρή κράτηση για όλη μέρα. Με την προηγμένη του φόρμουλα, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν σταθερά στη θέση τους χωρίς να γίνονται βαριά ή λιπαρά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το styling σας με ένα μόνο πάτημα.
Τιμή 3,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr

Τα Καραμολέγκος ψωμάκια ΔΕΚΑ brioche για burger 4x95gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε το burger σας σε ένα gourmet γεύμα. Με την πλούσια γεύση του brioche και την αφράτη υφή του, αυτά τα ψωμάκια θα κάνουν το burger σας να ξεχωρίζει. Απολαύστε την ποιότητα και τη γεύση των Καραμολέγκος ψωμακίων και δώστε στο burger σας μια νότα πολυτέλειας που θα εντυπωσιάσει κάθε λάτρη του φαγητού.
Τιμή 2,94 €

Fini ζελεδάκια sour tubes 90gr

Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση των FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TUBES 90GR ΕΛ. Με την τέλεια ισορροπία γλύκου και ξινού, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κατακτήσουν με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους για ακόμα περισσότερη απόλαυση. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TUBES!
Τιμή 0,84 €

Farcom arlem αντισηπτικό gel καθαρισμού χεριών με αντλία 1lt

Το Farcom arlem gel καθαρισμού χεριών 1lt είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα χέρια σας καθαρά και προστατευμένα από μικρόβια και βακτήρια. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Αποκτήστε το Farcom arlem gel τώρα και απολαύστε καθαρά και απαλά χέρια όλη μέρα!
Τιμή 4,48 €