• Pantene αφρός μαλλιών perfect volume 200ml Pantene - 1
  • Pantene αφρός μαλλιών perfect volume 200ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene αφρός μαλλιών perfect volume 200ml

Ανακαλύψτε το μυστικό για πλούσιο όγκο και λάμψη στα μαλλιά σας με το Pantene αφρό μαλλιών perfect volume 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο κομμωτήριο κάθε μέρα. Αποκτήστε τα πιο εντυπωσιακά μαλλιά που είχατε ποτέ με το Pantene perfect volume 200ml.
36400
5000174497915
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss hair spray max hold No5 75ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας.

Προσφέρει mega δυνατό κράτημα έως 48 ώρες. Δεν κολλάει, δεν αφήνει υπολείμματα, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα. Δε βαραίνει τα μαλλιά

Βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τις ακτίνες UV και την υγρασία.

Τιμή 1,85 €

Miss Sandy gel για δυνατό κράτημα διαφανές Νο5 250ml

Το Miss Sandy gel για δυνατό κράτημα διαφανές Νο5 250ml είναι η ιδανική επιλογή για τα μαλλιά σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα που προσφέρει δυνατό κράτημα και λάμψη, θα εντυπωσιάσετε με το αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχωρίσετε.
Τιμή 1,05 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών volume lift 250ml

Ο αφρός Volume Lift της Syoss, δίνει όγκο και καλύτερο σχήμα στα μαλλιά.

Χαρακτηριστικά

100 % αέρινος όγκος

Anti-flat effect, για σώμα και δύναμη από τη ρίζα

Φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, δεν κολλάει, δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 4,50 €

Syoss mousse αφρός μαλλιών max hold 250ml

Το Syoss, σχεδιασμένο και δοκιμασμένο από επαγγελματίες κομμωτές, σχηματίζει ένα δίχτυ προστασίας της τρίχας. Για 48 ώρες κράτημα και τέλεια ισορροπία μεταξύ κρατήματος και απαλότητας.

For mega strong hold.

•    48 ώρες mega δυνατό κράτημα για εντυπωσιακά χτενίσματα  

•    Δεν κολλάει, φεύγει εύκολα με το βούρτσισμα, κατά του φριζαρίσματος  

•    100 % απαλότητα & φυσική λάμψη.

Τιμή 4,49 €

Taft τζελ μαλλιών electro force No15 150ml

Το Taft styling gel electro force No15 150ml της Schwarzkopf professional είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η δυνατή κράτηση και η μακρά διάρκεια του gel θα σας ενθουσιάσει, ενώ η φόρμουλα χωρίς κατάλοιπα θα διατηρήσει τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά. Αποκτήστε το Taft styling gel electro force No15 τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με έναν μοναδικό τρόπο.
Τιμή 3,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών

Η Colgate οδοντόβουρτσα παιδική extra soft 0-2 ετών είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των μικρών σας. Με μαλακές τρίχες που προστατεύουν τα ευαίσθητα παιδικά δόντια και ένα χαριτωμένο σχεδιασμό που θα ενθουσιάσει τα μικρά παιδιά, αυτή η οδοντόβουρτσα θα τους βοηθήσει να αναπτύξουν υγιή οδοντική υγεία από μική ηλικία. Αποκτήστε την τώρα και δώστε στο παιδί σας το καλύτερο χαμόγελο!
Τιμή 0,79 €

Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας 3τεμ

Το ισχυρό και ανθεκτικό σφουγγαράκι της Vileda είναι ιδανικό για όλες τις δουλειές. Διαθέτει υψηλής ποιότητας φίμπρα και υδρόφιλο σπόγγο, ενώ χάρη στην αντιβακτηριδιακή επεξεργασία στη φίμπρα, προλαμβάνεται η ανάπτυξη των βακτηριδίων.

Τιμή 1,03 €

WhoCares άμμος υγιεινής γάτας με άρωμα λεβάντας 5kg

Η άμμος υγιεινής γάτας με άρωμα λεβάντας από την εταιρεία WhoCares είναι κατάλληλη για την υγιεινή της γάτας σας. Η άμμος αυτή συνήθως προσφέρει απορροφητικότητα, ελέγχει την οσμή και προσθέτει ένα ευχάριστο άρωμα λεβάντας που βοηθά στην διατήρηση του χώρου της γάτας σας φρέσκο και ευωδιαστό.

Τιμή 3,90 €