• Pantene αφρός μαλλιών για καλύτερο σχήμα 200ml Pantene - 1
  • Pantene αφρός μαλλιών για καλύτερο σχήμα 200ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene αφρός μαλλιών για καλύτερο σχήμα 200ml

Αφρός μαλλιών Love Your Waves από την Pantene που δίνει καλύτερο σχήμα στις μπούκλες των μαλλιών.

Βαθμός Κρατήματος: 2

36398
8001841236728
4,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Taft gel μαλλιών ultra hold No4 150ml

Το Taft gel μαλλιών ultra hold No4 150ml είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε στα μαλλιά σας το απόλυτο κράτημα που χρειάζεστε. Με μια μόνο εφαρμογή, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν στη θέση τους όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για αναδιαμόρφωση. Αποκτήστε το Taft gel για αξιόπιστο αποτέλεσμα που διαρκεί!
Τιμή 3,37 €

Syoss hair spray volume lift No4 400ml

H επαγγελματικής ποιότητας σειρά styling SYOSS με SALONCONTROL-SYSTEM που σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε απόεπαγγελματίες κομμωτές, προσφέρει την τέλεια ισορροπίαμεταξύ απαλότητας και κρατήματος μεγάλης διάρκειας. Για stylingστα μαλλιά κάθε μέρα, σαν να

Τιμή 4,53 €

WELLAFLEX ΛΑΚ n.3 SENSITIVE 250ml

Η λάκ Wellaflex n.3 Sensitive 250ml είναι η τέλεια επιλογή για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας ενυδατωμένα και λεία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα του σίδερου και του πιστολιού. Αποκτήστε τη λάκ Wellaflex n.3 Sensitive 250ml τώρα και απολαύστε άψογο styling κάθε μέρα!
Τιμή 3,47 €

Farcom hd keratin amino acids leave in conditioner για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Αναζωογονητική φόρμουλα με αμινοξέα κερατίνης για μαλλιά εντυπωσιακά απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά με το Farcom hd keratin amino acids leave in conditioner.
Τιμή 4,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Svim χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική 3τεμ

Η συγκεκριμένη χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική της εταιρίας Svim είναι η τέλεια λύση για κάθε ζαχαροπλαστική ή οποιονδήποτε λάτρη της μαγειρικής! Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Svim, αυτή η χούφτα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο λαχταριστές γλυκές δημιουργίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την πρακτική και ανθεκτική χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη ζαχαροπλαστική

Τιμή 2,24 €

Arion food χυμός πορτοκάλι 1lt

Αναζωογονητικός χυμός πορτοκαλιού 1lt από την Arion food. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του φρέσκου πορτοκαλιού σε κάθε γουλιά. Ιδανικός για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας στιγμές και να ανακαλύπτετε νέες γεύσεις. Αποκτήστε τον Arion food χυμό πορτοκαλιού 1lt τώρα και απολαύστε μια νόστιμη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,18 €

Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα 10τεμ

Τα Swiffer υγρά ανταλλακτικά πανάκια για το πάτωμα είναι διαθέσιμα σε συσκευασία 10 τεμαχίων. Αυτά τα πανάκια είναι σχεδιασμένα ειδικά για τον καθαρισμό του δαπέδου και προσφέρουν αποτελεσματική αφαίρεση της βρωμιάς και των λεκέδων. Είναι εύκολα στη χρήση και αφήνουν το πάτωμα σας λαμπερό και καθαρό.
Τιμή 4,50 €

Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml

Το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml είναι ένα προϊόν που θα φωτίσει τις δημιουργίες σας με το λαμπερό του χρώμα. Με μια μόνο κίνηση, μπορείτε να δώσετε ένα μοναδικό στυλ στα γλυκά σας και να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Αποκτήστε το Johnsof χρώμα ζαχαροπλαστικής πράσινο 28ml τώρα και αναδείξτε τις δημιουργικές ικανότητές σας!
Τιμή 1,79 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα για μήνες. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €