• Beto ketchup 4kg Beto - 1
  • Beto ketchup 4kg Beto - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBeto

Beto ketchup 4kg

Κέτσαπ της εταιρίας BETO, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

2407
5202103311150
7,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κέτσαπ της εταιρίας BETO, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Βάρος: 4000gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

HEINZ KETCHUP 570gr. - (SQUEEZΥ)  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Heinz ketchup 570gr

HEINZ KETCHUP 570gr. - (SQUEEZΥ) είναι το τέλειο συμπλήρωμα για κάθε γεύμα. Με την απαλή του υφή και την αυθεντική γεύση του, θα κάνει κάθε γεύμα σας ακόμα πιο νόστιμο. Απολαύστε τον σε σάντουιτς, burger, hot dog και πολλές ακόμα λαχταριστές συνταγές. Αγοράστε το τώρα και δώστε μια νότα γεύσης στο καθημερινό σας φαγητό!
Κανονική τιμή 3,36 € Τιμή 3,16 €
  • -0,20 €
  • -0,20 €

Hellmann's ketchup 540gr

Το Hellman's ketchup squeezy 540gr είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με την εξαιρετική του γεύση και την εύκολη χρήση, θα κάνει κάθε γεύμα σας ακόμα πιο νόστιμο. Απολαύστε το με σάντουιτς, πατάτες, burgers και οτιδήποτε άλλο φανταστείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 2,92 €

Condito ketchup american style 540gr

Aπό ελληνικές τομάτες

Kατάλληλη για vegans, vegetarians & για νηστεία

Xωρίς γλουτένη

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, που συνοδεύει τέλεια κάθε σας πιάτο. Από σάντουιτς, burgers, hot dogs, chicken nuggets και πατάτες τηγανητές, μέχρι και ζυμαρικά. Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει!

Τιμή 2,25 €
Κύκνος ketchup 330gr Κύκνος - 1 Κύκνος ketchup 330gr Κύκνος - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Κύκνος ketchup 330gr

Το Κύκνος ketchup 330gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στα προϊόντα τους. Με την μοναδική του συνταγή και την απαλή του υφή, το Κύκνος ketchup θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα και ικανοποιητικά. Αφήστε το Κύκνος ketchup να σας οδηγήσει σε μια απόλαυση γεύσης που δεν θα ξεχάσετε.
Κανονική τιμή 1,69 € Τιμή 1,60 €
  • -0,09 €
  • -0,09 €

Hellmann's ketchup squeezy 840gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,96 €

Κορυφαία προϊόντα

Rex σοδα πλυσεως σκονη 500gr,

Η Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση.
Τιμή 1,08 €
Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml Proderm - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml

Η Proderm ενυδατική κρέμα 200ml είναι το μυστικό για απαλό, λαμπερό και υγιές δέρμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Κανονική τιμή 5,19 € Τιμή 4,18 €
  • -1,01 €
  • -1,01 €

Nava misty γάντι κουζίνας σιλικόνης μπεζ 30x19cm

Γάντι φούρνου της σειράς Misty από σιλικόνη και εσωτερική επένδυση υφάσματος, για ασφαλή μεταφορά ζεστών σκευών. Διαθέτει ανάγλυφη, αντιολισθητική επιφάνεια για σταθερό και βολικό κράτημα. Διαστάσεις: 30x19cm

Τιμή 5,72 €

Anil χαρτί κουζίνας 3φυλλο 1kg

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Anil, σε ρολό, 3 φύλλων ιδιαίτερα ανθεκτικό και απαλό. Είναι υψηλής αντοχής ακόμη και αν είναι βρεγμένο, έξτρα απορροφητικό, χωρίς να αφήνει χνούδι. Είναι κατάλληλο για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 3,29 €

Frut up αναψυκτικό λεμονάδα 330ml

Το Frut Up αναψυκτικό λεμονάδα σε συσκευασία 330ml είναι μια δροσιστική και φρουτώδης επιλογή για όσους αναζητούν τη φρεσκάδα της λεμονάδας. Η λεμονάδα είναι γνωστή για την ευχάριστη οξύτητά της και το αναζωογονητικό της αρωματικό προφίλ.

Τιμή 0,39 €