• Dimello espresso caps 10τεμx0,56gr, ristretto  - 1
  • Dimello espresso caps 10τεμx0,56gr, ristretto  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςDimello

Dimello καφές espresso ristretto κάψουλες 10τεμ

Η Dimello espresso caps 10τεμx0,56gr, ristretto είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε έναν γευστικό και αρωματικό καφέ στο σπίτι σας. Η πλούσια γεύση του ristretto θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες και θα σας κάνει να θέλετε να το απολαμβάνετε καθημερινά. Αποκτήστε τώρα τις espresso caps Dimello και απολαύστε τον αγαπημένο σας καφέ όποτε το επιθυμείτε.
34856
5205800003588
4,19 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bianchi dolce gusto κάψουλες espresso crema aroma 16x7gr

Απολαύστε την τέλεια γεύση του espresso με τις κάψουλες Bianchi dolce gusto. Με έντονο άρωμα και βελούδινη κρέμα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης με τις κάψουλες espresso crema aroma της Bianchi.
Τιμή 5,24 €

Hausbrandt καφές espresso academia σε κόκκους 1kg

Ο Academia αποτελείται αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας κόκκους Arabica από την Κεντρική και Νότια Αμερική. Η γεύση του είναι ευγενής με ισορροπημένη οξύτητα, νότες φρούτων και επίγευση από νότες πικρού κακάου. Γεμάτο σώμα με άψογη αρμονία.

Τιμή 37,02 €

Bianchi dolce gusto κάψουλες espresso hazelnut 16x7gr

Απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τις κάψουλες espresso hazelnut της Bianchi. Η πλούσια γεύση του espresso συνδυάζεται με την εκλεπτυσμένη νότα της φουντουκιάς, δημιουργώντας έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές διαστάσεις. Αποκτήστε τώρα τις κάψουλες Bianchi dolce gusto και απολαύστε τον καφέ σας με έναν μοναδικό τρόπο!
Τιμή 5,24 €

Bianchi καφές espresso hazelnut σε κάψουλες 10x5,5gr

Η απολαυστική γεύση του BIANCHI NESPRESSO CAPS (10τεμ.x5,5gr.) - (HAZELNUT) θα σας μαγέψει αμέσως. Απολαύστε την πλούσια γεύση φουντουκιού σε κάθε φλυτζάνι καφέ που θα παρασκευάσετε. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με γεύση και αρώματα που θα σας ταξιδέψουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία!
Τιμή 3,31 €

Nescafe dolce gusto buondi κάψουλες 16τεμ

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του Nescafe Dolce Gusto Buondi με τις κάψουλες 16 τεμαχίων. Ένας απολαυστικός τρόπος να ξεκινήσετε τη μέρα σας ή να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι γευστικού καφέ. Απολαύστε την ποιότητα της Nescafe στο άνετο της σπιτιού σας με μια απλή κίνηση.
Τιμή 7,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα. Η μοναδική της φόρμουλα περιποιείται και προστατεύει το δέρμα, ενώ απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ιδανική για καθημερινή χρήση και για να έχετε απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλη μέρα.

Τιμή 2,73 €

Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 0,5lt 19x14x6cm

Το Sterk φαγητοδοχείο πλαστικό ορθογώνιο 0,5lt 19x14x6cm είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και άνεση. Με τις διαστάσεις του, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το σχολείο, το γραφείο, το ταξίδι ή ακόμα και για το σπίτι. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό που είναι ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα φαγητά σας φρέσκα και τακτοποιημένα με στυλ!
Τιμή 0,91 €

Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr

Τα Arion food πατατάκια με αλάτι 70gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν θα μπορείτε να τους αντισταθείτε. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και αναζωογονηθείτε με την ενέργεια που σας προσφέρουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,76 €

Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε μια νόστιμη νότα Ιταλίας στις συνταγές σας. Με φρέσκα συστατικά και αυθεντική γεύση, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της τοσκανικής κουζίνας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, πίτσα ή όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια μοναδική γεύση. Αγοράστε τώρα τη Barilla σάλτσα μαγειρικής toscana 400gr και ανακαλύψτε τη γεύση της Ιταλίας στο πιάτο σας.
Τιμή 3,70 €

Zebra decor χαρτί κουζίνας 2φυλλο 300gr

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Zebra, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 300gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,12 €