• Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 1
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 2
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 3
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 4
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 5
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 6
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 1
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 2
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 3
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 4
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 5
  • Illy καφές espresso intenso αλεσμένος 250gr Illy - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςIlly

Illy καφές espresso αλεσμένος intenso 250gr

Απολαύστε την έντονη γεύση του Illy καφέ espresso intenso αλεσμένος 250gr και ανακαλύψτε την πλούσια αρωματική εμπειρία που προσφέρει. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία μεταξύ πικάντικων νότων και εντατικής γεύσης και αφεθείτε σε ένα ταξίδι γεύσεων που θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε τον Illy καφέ espresso intenso αλεσμένο 250gr της εταιρίας Illy και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφεΐνη με μια πραγματικά εκλεπτυσμένη εμπειρία.
29845
8003753900469
10,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συστατικά
Αλεσμένος καφές espresso.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται στην Ιταλία από την ILLYCAFE S.p.A. viva Flavia 110 - 34147, Trieste Italia και διανέμεται στην Ελλάδα από την KAFEA TERRA FOOD AND DRINKS Α.Ε.Β.Ε., Νάξου 12-14, ΤΚ 190 02 Παιανία Αττικής, Τηλ.: 213 090 5500, Email: info@dimellocoffee.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Illy καφές espresso αλεσμένος classico 125gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Illy καφέ espresso classico αλεσμένος 125gr. Μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του καφέ. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γεύσης και αρώματος που προσφέρει ο Illy καφές, και ανακαλύψτε την πραγματική σημασία της ποιότητας. Αποκτήστε τον Illy καφέ espresso classico αλεσμένος 125gr τώρα και απολαύστε κάθε φλιτζάνι με μοναδική απόλαυση.
Τιμή 5,42 €

Jacobs καφές espresso intenso 225gr (-1,50€)

Ζήσε μια μοναδική και απολαυστική εμπειρία γεύσης με τον intense χαρακτήρα του JACOBS ESPRESSO 225gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το έντονο άρωμα που θα σας ταξιδέψει σε νέες αισθήσεις. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό τον μοναδικό καφέ με έκπτωση 1,50€. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική έννοια της ποιότητας και της απόλαυσης.
Τιμή 4,38 €

Bianchi coffee espresso decaf καφές σε κόκκους 250gr

Καφές φίλτρου σε κόκκους, χωρίς καφεΐνη, της εταιρείας Bianchi Coffee, για εσάς που θέλετε να απολαύσετε έναν γευστικό καφέ, όλες τις ώρες της ημέρας. Για το ιδανικό αποτέλεσμα σημαντικό ρόλο παίζει σωστή η αναλογία καφέ και νερού.

Τιμή 5,82 €

Bianchi καφές espresso hazelnut σε κάψουλες 10x5,5gr

Η απολαυστική γεύση του BIANCHI NESPRESSO CAPS (10τεμ.x5,5gr.) - (HAZELNUT) θα σας μαγέψει αμέσως. Απολαύστε την πλούσια γεύση φουντουκιού σε κάθε φλυτζάνι καφέ που θα παρασκευάσετε. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την ημέρα σας με γεύση και αρώματα που θα σας ταξιδέψουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία!
Τιμή 3,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Ultrex σαμπουάν αντιπιτυριδικό intense hydration για γυναίκες κατά της ξηροδερμίας 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν για Γυναίκες Για Ξηροδερμία Με εκχύλισμα κάκτου, προσφέρει εντατική ενυδάτωση για υγιή επιδερμίδα και όμορφα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες. Βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας.

Τιμή 3,21 €

Tns σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ 3τεμ

Ένα σφουγγάρι μπάνιου δίχτυ είναι ένα είδος σφουγγαριού που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απολέπιση του δέρματος κατά το μπάνιο ή το ντους. Έχει μια υφή διχτυού που μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση νεκρών κυττάρων δέρματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος στο δέρμα. Είναι σχεδιασμένο για να βελτιώνει τον καθαρισμό και την αίσθηση της επιδερμίδας σας.

Τιμή 0,97 €

Λουμίδης ελληνικός καφές σκούρος 96gr

Το χαρμάνι του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® Σκούρος είναι ίδιο με εκείνο του καφέ ΛΟΥΜΙΔΗΣ® ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ® Παραδοσιακός, αλλά περισσότερο καβουρδισμένο.

Για την παραγωγή του χρησιμοποείται ηλεκτρική ενέργεια προερχόμενη απο 100% ανανεώσιμες πηγές.

Τιμή 2,48 €

Χρυσελιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο 1lt

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της εταιρείας Kore SA χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και ωμό, σε σαλάτες, σάλτσες, κ.ά. Είναι ένα αγνό λάδι ελιάς που δεν έχει υποστεί βιομηχανική επεξεργασία. Έχει οξύτητα μικρότερη από 0,8%, έχει ήπια γεύση. Το χρώμα και η πυκνότητά του εξαρτώνται από την ποικιλία της ελιάς.

Τιμή 13,94 €

Colgate οδοντόβουρτσα zig-zag plus μέτρια μπλε 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Colgate Zig Zag (μέτρια) περιέχει τρίχες πολλαπλών γωνιών για βαθύ καθαρισμό ανάμεσα στα δόντια και απαλό καθαριστή γλώσσας που απομακρύνει τα βακτήρια που προκαλούν κακοσμία.

Τιμή 0,68 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού