• GATORADE 500ml - (ΚΙΤΡΙΝΟ - LEMON)
  • GATORADE 500ml - (ΚΙΤΡΙΝΟ - LEMON)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGatorade

Gatorade ισοτονικό ποτό λεμόνι 500ml

42513
8001160001120
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Okf smoothie mixed fruits orange 350ml

Smoothie της εταιρείας OKF από mixed fruits orange. Σε αντίθεση με τους χυμούς, παρασκευάζεται από ολόκληρο το φρούτο, χωρίς δηλαδή να αφαιρούνται οι ίνες του, κάτι που το κάνει εξαιρετικά θρεπτικό ενώ παράλληλα περιέχει σημαντικές αντιοξειδωτικές ουσίες. Το προϊόν είναι έτοιμο προς κατανάλωση και μπορείτε να το πίνετε οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Τιμή 1,44 €

Hell ενεργειακό ποτό strong focus 250ml

Το ενεργειακό ποτό Hell energy drink Strong Focus, περιέχει 20% περισσότερη καφεΐνη από τα συνηθισμένα Hell, ενώ περιέχει επίσης βιταμίνες C και D καθώς και L-καρνιτίνη και μαγνήσιο. Με μάνγκο, πορτοκάλι και μείγμα φρούτων, δημιουργήσαμε το πιο πιο νόστιμο Strong Focus ποτό!

Τιμή 0,61 €

Red bull sugar free ενεργειακό ποτό 355ml κουτι

Αναζωογονητικό ποτό Red Bull Sugar Free 355ml, η απόλυτη επιλογή για εσένα που αναζητάς ενέργεια χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τη γεύση και την αναζωογόνηση που χρειάζεστε, χωρίς την επιβάρυνση των θερμίδων. Αποκτήστε τώρα το Red Bull Sugar Free και ανανεώστε τις ενέργειες σας!
Τιμή 1,53 €

Okf aloe vera με καρπούζι 500ml

Συστατικά: Μεταλλικό νερό , ζελέ Aλόης Bέρα(9%)

Organic Aloe Vera γέλη σκόνη(18%), φρουκτόζη, 

χυμό Aλόης Bέρα (3%), γαλακτικό ασβέστιο, κιτρικό οξύ, 

φυσική γεύση Καρπούζι, κιτρικό νάτριο, κόμμι γελλάνης.

Τιμή 1,71 €

Hell καφές cappucino 250ml

Ρόφημα καφέ Cappuccino.

Επεξεργασμένο σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία (UHT), ομογενοποιημένο ρόφημα με 75% γάλα και εκχύλισμα καφέ.

Τιμή 1,02 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrino ρυζογκοφρέτα επτάσπορη 110gr

Ρυζογκοφρέτες Agrino επτάσπορες, έχουν χαμηλά λιπαρά και είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες. Αποτελούν σημαντική πηγή ψευδαργύρου και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φώσφορο, μαγνήσιο και μαγγάνιο. Χωρίς γλουτένη κατάλληλες για vegan, τo πακέτο περιλαμβάνει 15 τεμάχια.

Τιμή 1,58 €

Thrace group ποτήρι freddo διάφανο 300ml 50τεμ

Το διαφανές ποτήρι freddo 300ml της εταιρίας Thrace group είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας κρύο ρόφημα με στυλ και άνεση. Κάντε την κάθε σας πόση απολαυστική και δροσιστική με αυτά τα ποιοτικά ποτήρια που θα σας κερδίσουν με την αισθητική τους και την αντοχή τους. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καφέ!

Τιμή 1,50 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με σύκο 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Melissa λιγκουίνι ολικής αλέσεως 500gr

Τα Melissa ολικής άλεσης φέρνουν κοντά σας όλα τα οφέλη μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής.

Έχουν πλούσια γεύση καθώς παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και είναι πηγή φυτικών ινών.

Τιμή 1,39 €

Ρέα passata 500ml

Ο τοματοχυμός πασσάτα απο την εταιρία Ρέα ελαφριάς συμπύκνωσης . Δεν περιέχει γλουτένη και άλλα αλλεργιογόνα ,έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι και είναι ιδανική για όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες σας.

Τιμή 0,73 €