• JACOBS ICE PRESSO 250ml  - 1
  • JACOBS ICE PRESSO 250ml  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJacobs

Jacobs ρόφημα icepresso 250ml

41632
8711000710197
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Hell καφές cappucino 250ml

Ρόφημα καφέ Cappuccino.

Επεξεργασμένο σε εξαιρετικά υψηλή θερμοκρασία (UHT), ομογενοποιημένο ρόφημα με 75% γάλα και εκχύλισμα καφέ.

Τιμή 1,02 €

Kentavrus ενεργειακό ποτό 250ml

Το Kentavrus Energy Drink σε συσκευασία 250ml είναι ένα ενεργειακό ποτό που προορίζεται για την αύξηση της ενέργειας και την ελαφριά διέγερση. Συνήθως, τα energy drinks περιέχουν καφεΐνη, ταυρίνη και άλλες ενεργειακές ουσίες, καθώς και ζάχαρη ή γλυκαντικές ουσίες για τη γεύση.

Τιμή 0,40 €

Red bull sugar free ενεργειακό ποτό 355ml κουτι

Αναζωογονητικό ποτό Red Bull Sugar Free 355ml, η απόλυτη επιλογή για εσένα που αναζητάς ενέργεια χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε τη γεύση και την αναζωογόνηση που χρειάζεστε, χωρίς την επιβάρυνση των θερμίδων. Αποκτήστε τώρα το Red Bull Sugar Free και ανανεώστε τις ενέργειες σας!
Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela αποχνουδωτής ρολό με ανταλλακτικό

Ανακαλύψτε τον αποχνουδωτή ρολό Sidirela με το ανταλλακτικό της εταιρίας Sidirela και απολαύστε απόλυτη άνεση και πρακτικότητα στο μπάνιο σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Sidirela, ο αποχνουδωτής ρολό θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας ρουτίνας. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα οφέλη του!
Τιμή 1,52 €

Riva cafe ζάχαρη λευκή σε sticks 400x4gr

Η λευκή ζάχαρη Riva Café σε sticks 400x4gr είναι η τέλεια προσθήκη στον καφέ σας. Με την απαλή της γεύση και την ευκολία που προσφέρει η συσκευασία σε sticks, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την πολυτέλεια. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας σας με τη ζαχαρωτή γλυκύτητα της Riva Café.
Τιμή 7,99 €

Pringles chips paprika 40gr

Οι Pringles chips με γεύση πάπρικα είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο σνακ που θα σας κρατήσει ενεργούς καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, οι Pringles chips πάπρικα 40gr είναι η ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες. Αγοράστε τώρα τα Pringles chips και απολαύστε ένα νόστιμο σνακ που δε θα μπορείτε να αντισταθείτε!
Τιμή 1,01 €