• Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 1
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 2
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 3
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 4
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 5
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 6
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 1
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 2
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 3
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 4
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 5
  • Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml Monster - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMonster

Monster ενεργειακό ποτό classic 500ml

Ενεργειακό ποτό ελεύθερο αλκοοόλης με ταυρίνη και γκουαράνα. Tο Monster είναι γροθιά ενέργειας, αλλά με μια απολαυστική γεύση που θέλεις να το πιεις με τη μια.

Γλυκό και Αλμυρό - Κλασσική γέυση...Monster!

12937
5060166692384
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100ml
Ενέργεια 201kJ/47kcal
Λιπαρά Αμελητέες ποσότητες
εκ των οποίων κορεσμένα Αμελητέες ποσότητες
Υδατάνθρακες 12,0g
εκ των οποίων σάκχαρα 11,0g
Πρωτεΐνες Αμελητέες ποσότητες
Αλάτι 0,19g
Συστατικά
Ανθρακούχο Νερό (Νερό, Διοξείδιο του Άνθρακα), Μέσο Οξύνισης (Κιτρικό Οξύ), Αρωματικές Ύλες, Ταυρίνη (0,4%), Διορθωτικό Οξύτητας (Κιτρικό Νάτριο), Καφεϊνη (0,029%), Γλυκαντικά (Σουκραλόζη, Ακετοσουλφαμικό Κάλιο), Συντηρητικά (Σορβικό Οξύ, Βενζοϊκό Οξύ), Βιταμίνες Β3 (Νικοτιναμίδιο), Β6 (Υδροχλωρική Πυριδοξίνη), Β2 (Ριβοφλαμίνη), Β12 (Κυανοκοβαλαμίνη), Χρωστική (Ανθοκυανίνες), Αλάτι, Γλυκουροναλακτόνη, Εκχύλισμα Σπόρων Γκουαρανά (με καφεΪνη): 0,02%, Ινοσιτόλη: 0,002%, Μαλτοδεξτρίνη από Καλαμπόκι.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
COCA COLA 3E ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Β.Ε.Ε., Λ. Κηφισίας 60, 15125, Μαρούσι, Αθήνα. Τηλ.: 210 6381700, Τηλέφωνο εξυπηρέτησης καταναλωτών: 800 11 55 800.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Monster ενεργειακό ποτό mango 500ml

Το Monster ενεργειακό ποτό mango 500ml είναι το απόλυτο αναζωογονητικό ποτό που θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Με την απίστευτη γεύση του mango, θα απολαύσετε κάθε γουλιά και θα νιώσετε τη διαφορά στην ενέργειά σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να απογειώσετε την απόδοσή σας!
Τιμή 1,26 €

Monster ενεργειακό ποτό pacific punch 500ml

To Monster pacific punch δίνει τον πιο αποδοτικό συνδυασμό απαραίτητων συστατικών, για τόνωση που κανείς δεν φανταζόταν και προσφέρει μια ισχυρή γροθιά ενέργειας, μέσω μιας καθαρής και ευχάριστης γεύσης.

Υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη.

Περιέχει ταυρίνη & L-καρνιτίνη.

Τιμή 1,26 €

Hell ενεργειακό ποτό watermelon 500ml

Το νέο ενεργειακό ποτό Hell Watermelon 500ml θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για όλη την ημέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του αρωματικού καρπούσιου, το Hell Watermelon θα σας κάνει να νιώσετε αναζωογονημένοι και έτοιμοι για οτιδήποτε έρθει στον δρόμο σας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της γεύσης με το Hell Watermelon!
Τιμή 1,02 €

Monster ενεργειακό ποτό energy ultra 500ml

Κάποιοι άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Μόλις πάρουν αυτό που νόμιζαν ότι ήθελαν, θέλουν πάντα περισσότερα. Οι οδηγοί των ομάδων μας και τα Monster Girls δε διαφέρουν - μας το έλεγαν με υπονοούμενα τώρα τελευταία.Μας ζητούσαν ένα νέο ποτό Monster. Λίγο λιγότερο γλυκό, με πιο ελαφριά γεύση και μηδέν ζάχαρη, αλλά με μια γεμάτη δόση του ενεργειακού μας μείγματος Monster.Χωρίς αμφιβολία, το λευκό είναι το νέο μαύρο. Ορίστε! Monster Energy UltraΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΛΚΟΟΛΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ ΜΕ ΤΑΥΡΙΝΗ, ΚΑΦΕΪΝΗ, ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (Β2, Β3, Β6, Β12), ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ.ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΦΕΪΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΚΥΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ Η ΑΤΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΪΝΗ (32mg/100ml). ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΡΟΠΟ.ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΒΛΕΠΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ.

Τιμή 1,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Derby σοκολάτα caramel 20x38gr

Η Derby σοκολάτα caramel 20x38gr της Ιον είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν την γλυκιά γεύση της καραμέλας. Με την πλούσια σοκολάτα που την περιβάλλει και το γεμάτο καραμελένιο γέμιση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τώρα την Derby σοκολάτα caramel 20x38gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 13,25 €

Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml

Το Powerade ισοτονικό ποτό mountain blast 500ml της εταιρίας Powerade είναι η ιδανική επιλογή για να αναζωογονηθείτε μετά από μια δύσκολη προπόνηση ή μια κουραστική μέρα. Με την αναζωογονητική γεύση του mountain blast και την ισορροπημένη σύνθεσή του, το Powerade σας προσφέρει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να νιώθετε
Τιμή 1,16 €

Garden flower χαρτί υγείας μωβ 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,80 €