• PANTENE FOAM CONDITIONER REPAIR 180ml  - 1
  • PANTENE FOAM CONDITIONER REPAIR 180ml  - 1

PANTENE FOAM CONDITIONER REPAIR 180ml

Conditioner για αναδόμηση/θρέψη της Pantene, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε spray. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

36393
8001090333131
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Conditioner για αναδόμηση/θρέψη της Pantene, κατάλληλο για ξηρά μαλλιά, σε spray. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

  • Δράση : Αναδόμηση/Θρέψη
  • Τύπος Μαλλιών: Ξηρά

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Syoss conditioner salonplex 440ml

Conditioner για αναδόμηση/θρέψη της Syoss, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, σε μορφή κρέμας. Βοηθάει στην επανόρθωση των μαλλιών χωρίς να τα βαραίνει και μεταμορφώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σε πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο δυνατά. Στοχεύει στις περιοχές των μαλλιών με τη μεγαλύτερη φθορά και προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μειώνοντας έτσι την ξηρότητα και τη θαμπάδα τους.

Δράση : Αναδόμηση/Θρέψη

Τύπος Μαλλιών: Όλοι οι τύποι

Τιμή 3,45 €

Dorothy mil μαλακτική κρέμα για κανονικά μαλλιά με αντλία 400ml

Η DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ 400ml είναι η ιδανική επιλογή για τα κανονικά μαλλιά σας. Η μοναδική της σύνθεση θα δώσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας, κάνοντάς τα να φαίνονται υγιή και περιποιημένα. Αφήστε την DOROTHY MIL ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ 400ml να απογειώσει την καθημερινή σας περιποίηση και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας εντυπωσιάσουν.
Τιμή 3,21 €

Pantene conditioner smooth & sleek 200ml

Ανακαλύψτε τη δύναμη της αμπούλας με σύνθεση Pro-V ενσωματωμένη στο conditioner μαλλιών Pantene 3 Minute Miracle, η δύναμη μιας μάσκας μαλλιών σε ένα conditioner καθημερινής χρήσης.

Τιμή 6,00 €

Pantene conditioner classic care 220ml

Το Pantene conditioner classic care 220ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας βαθιά, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τις καθημερινές ζημιές. Αφήνει τα μαλλιά σας απαλά, λεία και εύκολα στο χειρισμό. Ανανεώστε την εμφάνισή σας με το Pantene conditioner classic care 220ml και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα.
Τιμή 3,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Wd40 αντισκουριακό spray 80ml

Το WD40 αντισκουριακό spray 80ml της εταιρίας WD40 είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε σπίτι και εργασιακό περιβάλλον. Με τη δύναμη του WD40, μπορείτε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα σκουριάς και τριβής με ένα απλό ψεκασμό. Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τα κολλημένα μέρη και τις δύσκολες καταστάσεις με το WD40 αντισκουριακό spray 80ml. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - αγοράστε το τώρα και δεν θα το μετανιώσετε.
Τιμή 2,68 €

Παυλίδης 3bit γκοφρέτα γεμιστή με φράουλα 65gr

Η πιο πλούσια σοκολατένια εμπειρία με τρία επίπεδα απόλαυσης: σοκολάτα γάλακτος, κρέμα φράουλα και μπισκότο! Τρως σκάλωμα!

Τιμή 1,01 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με ένα απλό ψεκασμό. Η ισχυρή του φόρμουλα αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά, την αλάτινη και τις υδατάνθρακες από τις επιφάνειες, αφήνοντας το μπάνιο σας λαμπερό και καθαρό. Με το Viakal, το μπάνιο σας θα δείχνει πάντα σαν καινούργιο! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε μέρα.
Τιμή 3,14 €

Elite φρυγανιά σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr

Η Elite φρυγανιά σικαλής χωρίς αλάτι και χωρίς προσθήκη ζάχαρης 2x90gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα υγιεινό γεύμα χωρίς περιττές προσθήκες. Με την πλούσια γεύση της σικαλής και την απουσία αλατιού και ζάχαρης, αυτή η φρυγανιά θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση της. Αποκτήστε τώρα τη δική σας συσκευασία και απολαύστε την!
Τιμή 1,67 €