• VANISH ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ GOLD 32sc  - 1
  • VANISH ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ GOLD 32sc  - 1

VANISH ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ GOLD 32sc

Η χρωμοπαγίδα Vanish Gold 32sc είναι η τέλεια λύση για την αντιμετώπιση των ενοχλητικών εντόμων στο σπίτι σας. Με την προηγμένη τεχνολογία της Vanish, η χρωμοπαγίδα αυτή εξουδετερώνει άμεσα τα επικίνδυνα έντομα και προσφέρει μακροχρόνια προστασία. Αφήστε την Vanish Gold 32sc να κάνει τη δουλειά της και απολαύστε έναν χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα. Αγοράστε τώρα τη χρωμοπαγίδα Vanish Gold 32sc και αποκτήστε άμεσα αποτελέσματα!
36560
5900627073195
3,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dr. Magic χρωμοπαγίδες 20τεμ

Η χρωμοπαγίδα είναι ιδανική για να προλαμβάνει τα ατυχήματα και τις δύσκολες στιγμές κατά το πλύσιμο των ρούχων!

Σε κάθε πλύση τα χρώματα των ρούχων ξεβάφουν προκαλώντας δυσάρεστα ατυχήματα στα ρούχα ενώ ταυτόχρονα χάνουν και τη λάμψη τους.

Με τη σύνθεσή της από φυσικές ίνες η χρωμοπαγίδα προσφέρει διπλή προστασία αφού προλαμβάνει τα ατυχήματα αποχρωματισμού που προκαλούνται από τα χρωματιστά ρούχα ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα χρώματα σε κάθε πλύση για να παραμένουν ζωντανά.

Έτσι επιτρέπει τις μεικτές πλύσεις αφού χάρη στην υφή του διατηρεί το σχήμα του κατά τη διάρκεια της πλύσης ώστε να επιτυγχάνει τη μέγιστη απορρόφηση βαφής από το νερό. Το φύλλο είναι η απόδειξη!

Τιμή 2,02 €

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα 40τεμ

Τα φύλλα Εύρηκα χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τα κατάλοιπα βρωμιάς που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα Εύρηκα Color Block σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν σαν καινούργια με τα χρώματα έντονα και λαμπερά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Επιπλέον, οι πλύσεις περιορίζονται, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα.

Τιμή 4,98 €

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 2σε1 hygenic cleanliness 5τεμ

Χρησιμοποιώντας το Colour catcher χρωμοπαγίδα K2R 2 σε 1 5τεμ Hygienic Cleanliness, μπορείτε να διατηρήσετε τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά χωρίς τον φόβο του ξεθωριάσματος των χρωμάτων. Απλά προσθέστε ένα φύλλο στο πλυντήριο και αφήστε τη μαγεία του να γίνει! Η εγγύηση υγιεινής καθαριότητας σας εξασφαλίζει ότι τα ρούχα σας θα είναι πάντα αψεγάδιαστα και απαλά σαν καινούρια. Αποκτήστε το Colour catcher χρωμοπαγίδα K2R 2 σε 1 τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 1,87 €

K2r colour catcher χρωμοπαγίδα 2σε1 5τεμ

Η Colour catcher χρωμοπαγίδα k2r 2 σε 1 5τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για τη φροντίδα των ρούχων σας. Με την εξαιρετική του δράση, μπορείτε να πλένετε τα ρούχα σας με ασφάλεια και να αποφεύγετε τον κίνδυνο ανάμιξης των χρωμάτων. Αποκτήστε το Colour catcher της εταιρίας μας και απολαύστε πάντα φρέσκα και λαμπερά ρούχα!
Τιμή 1,72 €

Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12φύλλα

Η Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12 φύλλα είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύετε τα αγαπημένα σας ρούχα από λεκέδες και φθορές. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Sidirela, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ρούχα σας θα παραμείνουν νέα και λαμπερά για πολύ καιρό. Αποκτήστε τώρα τη Sidirela χρωμοπροστασία και απολαύστε άνετα και απροβλημάτιστα κάθε στιγμή της ημέρας σας.
Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

B,u, αποσμητικό deo spray hidden paradise 150ml

Το αποσμητικό deo spray hidden paradise 150ml της B.U. είναι ο απόλυτος τρόπος για να αισθανθείτε φρέσκοι και εξωτικοί όλη μέρα. Η μοναδική του μυρωδιά θα σας ταξιδέψει σε ένα κρυμμένο παράδεισο, ενώ η δροσερή του σύνθεση θα σας προστατεύσει από την κακοσμία και τον ιδρώτα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αναζωογόνησης και αυτοπεποίθησης.
Τιμή 2,51 €

Κύπελλο παγωτού χάρτινο pink 6oz ή 170ml 50τεμ

Απολαύστε το αγαπημένο σας παγωτό με το υπέροχο κύπελλο παγωτού χάρτινο pink 6oz! Με μοναδικό design και χωρητικότητα 170ml, αυτό το κύπελλο θα κάνει την εμπειρία σας ακόμα πιο απολαυστική. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε το παγωτό σας με στυλ και άνεση! Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ 50 τεμαχίων και ετοιμαστείτε για ατελείωτες γευστικές απολαύσεις!
Τιμή 2,08 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr

Αποκτήστε το μοναδικό Τριαντάφυλλο πτι φουρ με ινδοκάρυδο 400gr και απολαύστε μια απόλυτα γευστική εμπειρία. Η πολύπλοκη γεύση του ινδοκάρυδου συνδυάζεται με τη φρεσκάδα του τριαντάφυλλου, δημιουργώντας έναν απόλυτα εθιστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γευστική ευχαρίστηση!
Τιμή 3,62 €

Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φράουλα βάζο 680gr

Η "Οικογένεια Χαλβατζή μαρμελάδα φράουλα βάζο 680γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας της εταιρείας Οικογένεια Χαλβατζή, με συνολικό βάρος 680 γραμμάρια.

Τιμή 5,71 €