• Break σοκολάτα με σταφίδες & ξηρούς καρπούς 85gr Ίον - 1
  • Break σοκολάτα με σταφίδες & ξηρούς καρπούς 85gr Ίον - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΊον

Break σοκολάτα με σταφίδες & ξηρούς καρπούς 85gr

Η λευκή σοκολάτα Break με σταφίδες και ξηρούς καρπούς 85gr της εταιρίας Ίον είναι ένα απολαυστικό γλυκό που συνδυάζει τη γλυκιά γεύση της λευκής σοκολάτας με την τραγανή υφή των σταφιδων και των ξηρών καρπών. Με μια μόνο δοκιμή, θα νιώσετε την ανάγκη να το προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας και να το απολαύσετε όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
32128
5201127029867
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mars σοκολάτα 51gr

Γεμιστή σοκολάτα με καραμέλα, απαλό νουγκά και επικάλυψη λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Τιμή 0,56 €

Γιώτης sweet and balance σοκολάτα με stevia 70gr

Η σοκολάτα Γιώτης sweet and balance με stevia 70gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε γλυκές στιγμές χωρίς την πρόσθετη ζάχαρη. Με τη γεύση της πλούσιας σοκολάτας και την ελαφριά γλυκύτητα της stevia, θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να τη θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την χωρίς ενοχές και αποκτήστε την τώρα για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό με έναν υγιεινό τρόπο.
Τιμή 2,13 €

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, σίγουρα θα σας καταπλήξει με τη γεύση της. Απολαύστε ένα κομμάτι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr.
Τιμή 4,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml

Ζήστε τη φρεσκάδα και την αίσθηση του καλοκαιριού με την Κολώνια 60ο με λεμόνι 200ml από την εταιρία Κολώνια 60ο. Μια απόλυτα αρμονική σύνθεση που θα σας ταξιδέψει σε εξωτικά μέρη με το μοναδικό άρωμά της. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί άνετα και φρέσκο κάθε μέρα με αυτήν τη μοναδική Κολώνια.
Τιμή 2,63 €

Rizla χαρτάκια thin ciel 60 φύλλα

Xαρτάκια κανονικού πάχους, για στριφτό τσιγάρο, με φυτική κόλλα ακακίας χωρίς χλώριο και χημικά καύσης.

  • Μέγεθος: 70x35mm
  • Πάχος: Λεπτό
  • Καύση: Αργή
Τιμή 0,42 €

Prime ισοτονικό ποτό blue raspberry 500ml

Ετοιμαστείτε να αναβαθμίσετε το παιχνίδι σας με το Prime Hydration Drink. Με ένα μοναδικό συνδυασμό λειτουργίας και γεύσης, ο Logan Paul και η KSI συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν την απόλυτη λύση ενυδάτωσης για τον πολυάσχολο, δραστήριο τρόπο ζωής σας. Πλούσιο με δροσερή γεύση το Blue Raspberry προσφέρει βέλτιστη ενυδάτωση και ισορροπία ηλεκτρολυτών.

Τιμή 2,72 €

Zewa softis χαρτομάντηλα τσέπης 4φυλλο 15τεμ

Οι τέσσερις στρώσεις από εξαιρετικά απαλό χαρτί, κάνουν το Zewa Softis το ιδανικό χαρτομάντιλο τσέπης για καθημερινή χρήση. Απαραίτητος σύμμαχος στην περίοδο των κρυολογημάτων και στις ανοιξιάτικες αλλεργίες.

Αντέχει και την πλύση σε πλυντήριο. Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,30 €