• Batiste dry shampoo overnight 200ml Batiste - 1
  • Batiste dry shampoo overnight 200ml Batiste - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBatiste

Batiste dry shampoo overnight 200ml

Το Batiste στεγνό σαμπουάν για νύχτα 200ml.
36853
5010724544860
3,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν 2in1 classic clean 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν 2 σε 1 με conditioner Classic Clean καθαρίζει τα μαλλιά και τα διατηρεί όμορφα και ενυδατωμένα. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Η σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει όμορφα, ενυδατωμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Elvive σαμπουάν θρέψης coconut oil 400ml

Σαμπουάν με εκλεκτό έλαιο καρύδας για εντατική ενυδάτωση και μεταξένια λάμψη. Τα Κανονικά προς Ξηρά μαλλιά είναι συχνά τραχιά, θαμπά και χωρίς ζωντάνια. Χρειάζονται θρέψη που να μην τα βαραίνει, αλλά να τα αφήνει λαμπερά και όμορφα.

Τιμή 3,97 €

Farcom biosar σαμπουάν για βαμμένα ταλαιπωρημένα μαλλιά 3,5lt

Το σαμπουάν FARCOM BIOSAR για βαμμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προστατεύει και να φροντίζει τα μαλλιά που έχουν υποστεί επεξεργασία με βαφές.

Τιμή 6,11 €

Elvive σαμπουάν ενδυνάμωσης full resist 400ml

Ενδυναμώστε τα αδύναμα μαλλιά με έναν τονωτικό συνδυασμό συστατικών [βιοτίνη + βιταμίνη b5 + αργινίνη].

Μέρα με τη μέρα, το τριχωτό έχει πιο υγιή όψη, τα μαλλιά είναι πιο δυνατά & ανθεκτικά στους εξωτερικούς παράγοντες και επιστρέφουν στην παλιά τους εικόνα.

Τιμή 3,97 €

HEAD&SHOULDERS SHAMPOO 200ML CITRUS FRESH

Ανανεωτικό, φρέσκο, εξωτικό. Το Head & Shoulders Shampoo 200ml Citrus Fresh σας προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία περιποίησης μαλλιών. Η εκλεπτυσμένη φόρμουλα με αρωματικό εσπεριδοειδές άρωμα αναζωογονεί τα μαλλιά σας και το δέρμα του κεφαλιού σας, αφήνοντάς τα καθαρά, απαλά και ενυδατωμένα. Αποκτήστε μια δροσερή αίσθηση και απολαύστε ένα λαμπερό αποτέλεσμα με το Head & Shoulders Shampoo 200ml Citrus Fresh.
Τιμή 2,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκλωψ σχάρα πλαστική πολλαπλών χρήσεων 53,5x33,4cm

Η πλαστική σχάρα πολλαπλών χρήσεων Κύκλωψ διαθέτει μέγεθος 53,5x33,4cm και είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την ανθεκτική κατασκευή της και την ευρεία επιφάνεια, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή οποιουδήποτε είδους φαγητού. Επιπλέον, η ευκολία στον καθαρισμό την καθιστά αναντικατάστατη στην καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε την τώρα και απογειώστε την μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 2,82 €

Magic clean αρωματικό ρούχων σε blister καμφορά 12τεμ

Το Magic Clean αρωματικό ρούχων είναι ένα προϊόν που βοηθά στην ανανέωση του άρωματος των ρούχων σας. Έρχεται σε blister συσκευασία με 12 τεμάχια, προσφέροντας έτσι μακράς διάρκειας αρωματική ανανέωση.

Τιμή 1,16 €

Veet αποτριχωτική κρέμα για ξηρές επιδερμίδες 100ml

Αφήστε πίσω σας τους έντονους ερεθισμούς και την τριχοφυΐα. Τώρα μπορείτε να αποφύγετε τα εξογκώματα και τα πρηξίματα που σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με την Αποτριχωτική Κρέμα Veet® για Ξηρό Δέρμα. Απλώς απλώστε την μεταξένια ενυδατική μας σύνθεση στο δέρμα σας, περιμένετε 5 λεπτά και αφαιρέστε την κρέμα και την τριχοφυΐα με την σπάτουλα Perfect Touch. Το αποτέλεσμα θα είναι μεταξένια απαλά πόδια που διαρκεί μέχρι και δύο φορές περισσότερο από το ξύρισμα. Περιεχόμενα Συσκευασίας Σωληνάριο 100ml 1 σπάτουλα "Perfect Touch"

Τιμή 2,24 €

Farcom echo βαφή μαλλιών No9 60ml

Σετ μόνιμης φυτικής βαφής μαλλιών της Farcom σε ξανθή απόχρωση, που επιτρέπει σε σημαντικό βαθμό την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά, καλύπτοντας τις λευκές τρίχες και χαρίζοντας διάρκεια. Περιέχει φυτικές χρωστικές ουσίες και ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών φιλικά προς τα μαλλιά, πετυχαίνοντας μόνιμο και σταθερό χρώμα βάφοντας εξωτερικά την τρίχα.

Τιμή 2,90 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό βανίλια & μανταρίνι 56μεζ 1,25lt θα σας κάνει να νιώσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της άνεσης κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το πλύσιμό σας. Η μοναδική του σύνθεση θα αφήσει τα ρούχα σας μαλακά και με απαλή αίσθηση, ενώ η μοναδική αρωματική του νότα θα σας συναρπάσει και θα σας κάνει να αισθανθείτε όμορφα κάθε φορά που τα φοράτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία πλύσης που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 3,55 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού