• Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml  - 1
  • Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml  - 1

Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το δέρμα σας και να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει θαλάσσια ορυκτά, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις καθημερινές βλάβες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
36592
8008970053141
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν nourishing care 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Nourishing Care με λεβάντα καθαρίζει, ενώ ταυτόχρονα περιποιέιτε σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί.

Τιμή 3,64 €

Palmolive natural σαμπουάν με ελιά 350ml

Το Palmolive Naturals Long & Shine είναι ένα ιδανικό σαμπουάν για μεσαία και μακριά μαλλιά που αξίζει ιδιαίτερη φροντίδα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά εκχυλίσματα αλόης βέρα και ελιάς.

Τιμή 1,60 €

Syoss men σαμπουάν clean & cool 440ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Τύπος Μαλλιών: Λιπαρά
  • Δράση: Αναδόμηση/Θρέψη

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 3,21 €

Pantene σαμπουάν smooth & sleek 400ml

Αποκτήστε λαμπερά και λεία μαλλιά με το Pantene σαμπουάν smooth & sleek 400ml! Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει τα μαλλιά σας, προσφέροντας τους ένα λείο και λαμπερό αποτέλεσμα. Αφήστε τα μαλλιά σας να αισθάνονται απαλά και υγιή όλη μέρα. Αποκτήστε το Pantene σαμπουάν smooth & sleek 400ml σήμερα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 3,79 €

WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Αγοράστε το WASH & GO SHAMPOO 400ml - 2 ΣΕ 1 και απολαύστε την αίσθηση των καθαρών και ανανεωμένων μαλλιών σας! Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει λάμψη και όγκο χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 3,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt

Το Tns φαγητοδοχείο ορθογώνιο πλαστικό 4lt είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με την χωρητικότητα των 4 λίτρων, μπορείτε να φυλάξετε μεγάλες ποσότητες τροφίμων και να τα διατηρήσετε φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει την μακροχρόνια χρήση του, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός του το κάνει να διακοσμεί μοναδικά την κουζίνα σας. Αποκτήστε τώρα το Tns φαγητοδοχείο
Τιμή 2,68 €

Agrino bistro ριζότο αυγολέμονο 200gr

Απολαύστε το νόστιμο και θρεπτικό ριζότο αυγολέμονο 200gr της Agrino! Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σε κάθε γεύμα για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ξαναπροτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 3,55 €

Bonduelle gold καλαμπόκι 300gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Bonduelle, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 2,47 €

Gillette venus ανταλλακτικές λεπίδες ξυρίσματος smooth 4τεμ

Τα ανταλλακτικά της γυναικείας ξυριστικής μηχανής Gillette Venus Smooth είναι τα πρώτα με 3 λεπίδες σχεδιασμένα ειδικά για γυναίκες. Διαθέτουν 3 λεπίδες που αγκαλιάζουν τις καμπύλες και περιβάλλονται από προστατευτικά μαξιλάρια που λειαίνουν την επιδερμίδα για βαθύ και καθαρό ξύρισμα με μια μόνο κίνηση. Διαθέτει, επίσης, μια μπλε ταινία ένδειξης που ξεθωριάζει ώστε να γνωρίζετε πότε σταματάτε να απολαμβάνετε το τέλειο ξύρισμα Venus.

Τιμή 11,41 €