• Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml  - 1
  • Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml  - 1

Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν skin protecting με θαλάσσια ορυκτά 250ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το δέρμα σας και να αποκτήσετε λαμπερά μαλλιά. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει θαλάσσια ορυκτά, αυτό το σαμπουάν θα σας χαρίσει βαθιά ενυδάτωση και προστασία από τις καθημερινές βλάβες. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη φυσική ομορφιά σας!
36592
8008970053141
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Pantene σαμπουάν colour protect για βαμμένα μαλλιά 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Προστασία Χρώματος καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V και βοηθώντας στην προστασία της λάμψης του χρώματος.

Τιμή 3,53 €

Head & shoulders σαμπουάν μενθόλη 300ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν με μέντα 300ml θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Η μοναδική του φόρμουλα με μέντα θα αφήσει τα μαλλιά σας αναζωογονημένα και ευωδιαστά, ενώ θα προστατεύσει το τριχωτό σας από την πιτυρίδα και την ξηρότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε όμορφα και υγιή μαλλιά κάθε μέρα.
Τιμή 3,53 €

Ultrex σαμπουάν για άντρες αντιπιτυριδικό deep clean action για όλους τους τύπους μαλλιών 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν Για κανονικά μαλλιά Με διπλό σύστημα δράσης που καταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα για προστασία που διαρκεί και καθαρίζει τα μαλλιά Θρέφει την επιδερμίδα και μειώνει τις νιφάδες.

Τιμή 3,21 €

Orzene beer σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν καθημερινής χρήσης για έντονο χρώμα & λάμψη για βαμμένα μαλλιά με 90% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Με Bio Κριθάρι Μπίρας που συμβάλλει στην υγεία και δύναμη των μαλλιών, χαρίζοντάς τους ζωντάνια και λάμψη και Ρόδι που συμβάλλει στην προστασία του χρώματος και ενισχύει την λάμψη των μαλλιών.

Δερματολογικά ελεγμένο. Χωρίς σιλικόνη. Vegan friendly.

80% άμεσα βιοδιασπώμενα συστατικά*

* Άμεσα βιοδιασπώμενη φόρμουλα σύμφωνα με το πρότυπο OECD 301F:1992

Τιμή 2,24 €

Elvive σαμπουάν dream long 700ml

Το Elvive shampoo 700ml dream long είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα σας χαρίσει μακριά και όμορφα μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα θα δώσει λάμψη και αναζωογόνηση στα μαλλιά σας, ενώ η μεγάλη συσκευασία 700ml θα σας διαρκέσει για πολύ καιρό. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το Elvive shampoo 700ml dream long τώρα και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 5,36 €

Κορυφαία προϊόντα

Delux λευκαντικό ενισχυτικό πλυντηρίου ρούχων 300gr

Το λευκαντικό ρούχων της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση του απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Μην το ρίχνετε κατευθείαν πάνω στα υφάσματα. Δεν συνίσταται για μάλλινα και μεταξωτά.

Τιμή 0,99 €

Moschato bello λευκός ημίξηρος οίνος 500ml

Οίνος ροζέ ημίξηρος, με έντονο αρωματικό χαρακτήρα που διακρίνεται απο ανθώδεις νότες “Bello Μοσχάτο”.

Ελληνικό προϊόν που παράγεται και εμφιαλώνεται απο την Μεσήμβρια Οινοποιητική.

Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 12% Vol.

Γυάλινη φιάλη των 500 ml.

Τιμή 3,56 €

Knorr ζωμός λαχανικών σε πάστα 1,5kg

Ο Knorr ζωμός λαχανικών σε πάστα 1,5kg είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με την πλούσια γεύση του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την ποιότητα και την αυθεντικότητα του Knorr ζωμού λαχανικών και αναβαθμίστε τις γεύσεις στην κουζίνα σας.
Τιμή 23,36 €

Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl 4x80τεμ

Τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και εξαιρετική απορροφητικότητα, τα μωρομάντηλα Pampers θα κρατήσουν το δέρμα του μωρού σας στεγνό και προστατευμένο. Επιπλέον, η απαλή φόρμουλα τους είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα, ενώ το δροσερό άρωμά τους θα αφήσει το μωράκι σας αναζωογονημένο και φρέσκο. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τα Pampers μωρομάντηλα fresh clean xxl και προσφέρ
Τιμή 4,70 €

EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML

Η EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση της και την απαλή υφή της. Με τη μοναδική συνδυαστική σύνθεσή της, αυτή η μπύρα θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε τη με φίλους σε κάθε ευκαιρία. Αποκτήστε τώρα το EDELSTEINER ΜΠΥΡΑ ΚΟΥΤΙ 500ML και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην απόλαυση μπύρας.
Τιμή 1,00 €