• Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml  - 1
  • Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml  - 1

Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να απολαύσετε μια αίσθηση δροσιάς κάθε φορά που τα λουστράρετε. Η φρέσκια μυρωδιά της μέντας θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ενεργητικοί όλη μέρα. Απλά εφαρμόστε το σαμπουάν, κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε για να απολαύσετε μαλλιά που ανανεώνονται και λάμπουν υγιή. Αποκτήστε το Wash & Go σαμ?
36591
8008970053134
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν 2in1 classic clean 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν 2 σε 1 με conditioner Classic Clean καθαρίζει τα μαλλιά και τα διατηρεί όμορφα και ενυδατωμένα. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Η σύνθεσή του έχει σχεδιαστεί για να σας χαρίζει όμορφα, ενυδατωμένα μαλλιά και τριχωτό της κεφαλής μέχρι και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Gliss σαμπουάν total repair 250ml

Το Gliss σαμπουάν total repair 250ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να ανανεώσετε και να ενισχύσετε τα μαλλιά σας. Η ειδική του σύνθεση επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σας, χαρίζοντάς τους λάμψη και απαλότητα. Αφήστε το Gliss σαμπουάν total repair να φροντίσει τα μαλλιά σας και να σας χαρίσει την αίσθηση της υγιεινής και της ομορφιάς κάθε μέρα.
Τιμή 2,84 €

Elvive σαμπουάν ενδυνάμωσης full resist 400ml

Ενδυναμώστε τα αδύναμα μαλλιά με έναν τονωτικό συνδυασμό συστατικών [βιοτίνη + βιταμίνη b5 + αργινίνη].

Μέρα με τη μέρα, το τριχωτό έχει πιο υγιή όψη, τα μαλλιά είναι πιο δυνατά & ανθεκτικά στους εξωτερικούς παράγοντες και επιστρέφουν στην παλιά τους εικόνα.

Τιμή 3,97 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό για ευαίσθητες επιδερμίδες 360ml

Με Bio-Nutrium 10 βοηθά στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας.

Πιτυρίδα τέλος. Δεν έχεις τίποτα να κρύψεις.

Βοηθά στην ενδυνάμωση της εξωτερικής προστατευτικής στοιβάδας της επιδερμίδας.Ultrex Men Soothing Itch Relief Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν για Ευαίσθητη Επιδερμίδα, 360ml-0

Χωρίς ορατές νιφάδες με συχνή χρήση.

Η σύνθεση: περιέχει το Nutrium 10, ένα πλούσιο μείγμα 10 θρεπτικών στοιχείων και ενεργών συστατικών από βότανα.

Το αποτέλεσμα: με τακτική χρήση, ενεργοποιείται το φυσικό στρώμα προστασίας του τριχωτού της κεφαλής από την πιτυρίδα.

Τιμή 3,21 €

Head & shoulders σαμπουάν 2in1 citrus fresh 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Citrus Fresh καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής με λιπαρότητα, για αίσθηση φρεσκάδας και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το σαμπουάν Citrus είναι σχεδιασμένο για να σας χαρίζει όμορφα και απαλά μαλλιά, βαθιά ενυδατωμένα και έως και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,64 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα σέλινο 25gr

Το σέλινο είναι ένα φυτό της οικογένειας των σκιαδανθών. Τα στελέχη του είναι κούφια, έχει φύλλα έμμισχα και λευκά άνθη και σχηματίζει μεγάλο στρογγυλό βολβό.

Τιμή 1,69 €

Ωμέγα φακές ψιλές 500gr

Οι ψιλές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως οι γνωστές σε όλους μας Φακές Κοκκινιστές.

Πλούσιο σε πρωτείνες και βιταμίνες, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και χωρίς γλουτένη

Τιμή 1,70 €

Mars σοκολάτα 51gr

Γεμιστή σοκολάτα με καραμέλα, απαλό νουγκά και επικάλυψη λαχταριστής σοκολάτας γάλακτος. Αποτελεί ιδανικό σνακ που μας δίνει ενέργεια όταν τη χρειαζόμαστε.

Τιμή 0,57 €

Fun baby χαρτι ρολλο υγειας 3φυλλο 10x80gr

Το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας 3φύλλο 10x80gr είναι η ιδανική επιλογή για την προσωπική σας υγιεινή. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα που προσφέρει, θα αισθάνεστε άνετα και φρέσκοι κάθε μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας με το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας!
Τιμή 2,37 €

Farcom hd σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml

Το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml είναι η ιδανική λύση για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας και να τους προσφέρετε τη φροντίδα που χρειάζονται. Η εξαιρετική σύνθεσή του προσφέρει ενυδάτωση, ενισχύει την τρίχα και δίνει λάμψη στα μαλλιά σας, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θραύση και το σπάσιμο. Αποκτήστε απαλά, λεία και υγιή μαλλιά με το Farcom HD σαμπουάν για ταλαιπωρημένα μαλλιά 400ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,86 €