• Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml  - 1
  • Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml  - 1

Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml

Το Wash & Go σαμπουάν refreshing με μέντα 250ml είναι ο ιδανικός τρόπος για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να απολαύσετε μια αίσθηση δροσιάς κάθε φορά που τα λουστράρετε. Η φρέσκια μυρωδιά της μέντας θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και ενεργητικοί όλη μέρα. Απλά εφαρμόστε το σαμπουάν, κάντε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και ξεπλύνετε για να απολαύσετε μαλλιά που ανανεώνονται και λάμπουν υγιή. Αποκτήστε το Wash & Go σαμ?
36591
8008970053134
1,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom HD σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά 400ml

Σαμπουάν για διατήρηση χρώματος της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.

Τιμή 2,86 €

Pantene σαμπουάν hair superfood 360ml

Το Pantene σαμπουάν hair superfood 360ml είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στα μαλλιά σας τη θρέψη που χρειάζονται. Με μία μοναδική φόρμουλα που περιέχει συστατικά superfood, τα μαλλιά σας θα αισθάνονται αναζωογονημένα και υγιή. Αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά, μεταξένια και απαλά στην αφή. Αποκτήστε το Pantene σαμπουάν hair superfood 360ml τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα των μαλλιών σας!
Τιμή 3,79 €

Le petit marseillais σαμπουάν καλέντουλα & νερό καρύδας 300ml

Σαμπουάν με Βιολογικό Νερό Καρύδας για αφυδατωμένα μαλλιά και ξηρό τριχωτό της κεφαλής.

Αποκαθιστά την απαλότητα, τη λάμψη & τη φωτεινότητα από τη ρίζα ως τις άκρες.

97% συστατικά φυσικής προέλευσης.

98% βιοδιασπώμενα συστατικά.

Χωρίς Σιλικόνη.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,95 €

Pantene σαμπουάν smooth & sleek για φριζαρισμένα & θαμπά μαλλιά 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Απαλά & Μεταξένια καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Προσφέρει μεταξένια απαλότητα και ελέγχει το φριζάρισμα των μαλλιών που έχουν την τάση να φριζάρουν ή να ξηραίνονται.

Τιμή 3,53 €

Head & shoulders σαμπουάν μενθόλη 360ml & Old spice αφρόλουτρο 250ml

Το Head & Shoulders Σαμπουάν 360ml Μένθα και το Old Spice Shower Gel άνδρικο άρωμα θα σας κάνουν να νιώσετε ανανεωμένοι και ευωδιαστοι κάθε μέρα. Αποκτήστε αυτά τα προϊόντα τώρα και αναδείξτε την ανδρική σας προσωπικότητα με ένα μοναδικό τρόπο.
Τιμή 4,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσατσάκης παξιμαδάκι κρίθινο 400gr

Τα παξιμαδάκια κρίθινα της εταιρείας Τσατσάκης σε συσκευασία 400γρ είναι μια υγιεινή και νόστιμη επιλογή για όσους αναζητούν ένα ελαφρύ και θρεπτικό σνακ. Φτιαγμένα από κριθάρι, τα παξιμαδάκια αυτά προσφέρουν μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή στα συνηθισμένα αλεύρια, προσφέροντας ταυτόχρονα γεύση και θρεπτική αξία.

Τιμή 2,39 €

Lenor μαλακτικό ρούχων caresse spring 55μεζ 1155ml

Το μαλακτικό ρούχων Lenor Caresse Spring σε συσκευασία 55 μεζ και χωρητικότητα 1155ml είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά. Αυτό το προϊόν προσφέρει μαλακτική φροντίδα για τα ρούχα σας, ενώ παρέχει ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας με το άρωμα της άνοιξης.
Τιμή 4,82 €

Borotalco αποσμητικό σώματος spray sea salt 150ml

Αποσμητικό σώματος με άρωμα της Borotalco σε μορφή σπρέι. Καταπολεμά την κακοσμία, αντιμετωπίζοντας τα βακτήρια και τους μικροοργανισμούς που την προκαλούν. Είναι πιο φιλικό με το ευαίσθητο δέρμα καθώς δεν περιέχει αλουμίνιο, μειώνοντας την πιθανότητα ερεθισμού.

Τιμή 3,48 €

M&m's ρόφημα σοκολάτας 350ml

Το M&m's ρόφημα σοκολάτας 350ml είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας M&M's σε μορφή ροφήματος. Με την πλούσια σοκολατένια γεύση και τον τραγανό χαρακτήρα των M&M's, αυτό το ρόφημα θα σας κάνει να νιώθετε σαν να έχετε ένα γευστικό γλυκό γεύμα κάθε φορά που το απολαμβάνετε. Αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να το λατρέψετε!
Τιμή 2,13 €

Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου sweet stories no30 30x30cm 10kg

Το Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου sweet stories no30 30x30cm 10kg είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τις πιο γλυκές στιγμές της ζωής σας. Με ποικιλία γεύσεων που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο και πολυτέλεια που αγγίζει την καρδιά σας, αυτό το κουτί θα σας μαγέψει. Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια γλυκιά εμπειρία που θα σας συντροφεύει για πάντα.
Τιμή 16,09 €