• PANTENE  SHAMPOO 300ml VITA GLOW VOLUME  - 1
  • PANTENE  SHAMPOO 300ml VITA GLOW VOLUME  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

PANTENE SHAMPOO 300ml VITA GLOW VOLUME

Το PANTENE SHAMPOO 300ml VITA GLOW VOLUME είναι η ιδανική επιλογή για να αναδείξετε τη λάμψη και τον όγκο των μαλλιών σας. Η εξαιρετική φόρμουλα του συνδυάζει πολύτιμα συστατικά που θρέφουν και ενισχύουν την τρίχα, προσφέροντας απαλότητα και λάμψη χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αποκτήστε ακαταμάχητα μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση.
36380
8001841212234
2,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Farcom mea natura σαμπουάν με ρόδι για αναδόμηση 300ml

Το Farcom mea natura σαμπουάν με ρόδι για αναδόμηση 300ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας. Η μοναδική του φόρμουλα με ρόδι προσφέρει εντατική αναδόμηση και ενυδάτωση, αφήνοντας τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε το Farcom mea natura σαμπουάν σήμερα και αφήστε τα μαλλιά σας να λάμψουν!
Τιμή 3,08 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό dry scalp κατά της ξηροδερμία 360ml

Αντιπιτυριδικό Σαμπουάν και Conditioner Κατά της ξηροδερμίας Kαταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα για προστασία που διαρκεί και καθαρίζει τα μαλλιά Θρέφει την ξηρή επιδερμίδα και μειώνει τις νιφάδες.

Τιμή 3,21 €

Dorothy mil σαμπουάν για αφυδατωμένα μαλλιά 400ml

Ανανεωτικό σαμπουάν για αφυδατωμένα μαλλιά, με τη μοναδική φόρμουλα της DOROTHY MIL. Αποκτήστε λαμπερά και υγιή μαλλιά μετά από κάθε λουσίματος. Η τέλεια επιλογή για εσάς που θέλετε να δώσετε φρεσκάδα και ενυδάτωση στα μαλλιά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας και της φροντίδας σε κάθε μπουκάλι.
Τιμή 3,21 €

Pantene σαμπουάν repair & protect για αδύναμα & ταλαιπωρημένα μαλλιά 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Αναδόμηση & Προστασία καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Αντιμετωπίζει άμεσα τα σημάδια φθοράς, όπως το σπάσιμο και την έλλειψη απαλότητας και λάμψης.

Τιμή 3,63 €

Head & shoulders σαμπουάν men ultra sport menthol 360ml

Ανανεωτικό σαμπουάν Head & Shoulders Men Ultra Sport Menthol 360ml, για άνδρες που αναζητούν ένα δυναμικό προϊόν φροντίδας μαλλιών. Η δροσερή μυρωδιά του μέντας θα σας αναζωογονήσει και θα σας δώσει αίσθηση φρεσκάδας καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. Απομακρύνει τα υπολείμματα από το τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά σας. Αποκτήστε δυνατά, λαμπερά μαλλιά με το Head & Shoulders Men Ultra Sport Menthol.
Τιμή 3,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr

Το Evripos αφέψημα ιβίσκος 20x1,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε ένα γευστικό και αρωματικό ρόφημα με τις ευεργετικές ιδιότητες του ιβίσκου. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του ιβίσκου σε κάθε κούπα, και απολαύστε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το επιλέξετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το Evripos αφέψημα ιβίσκος τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του φυσικού και υγιεινού ροφήματος!
Τιμή 4,23 €

Oscar κουβερτούρα γάλακτος 125gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,63 €

Μάσκες μιας χρήσης 3ply 50τεμ

Αποκτήστε τώρα τις πιο αποτελεσματικές ΟΕΜ μάσκες μιας χρήσης 50τεμ για μέγιστη προστασία και άνεση. Απολαύστε την αίσθηση ασφάλειας κάθε φορά που τις φοράτε και προστατεύστε τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας από επικίνδυνους μικροοργανισμούς. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - προμηθευτείτε τώρα τις μάσκες που κάνουν τη διαφορά!

Τιμή 1,98 €