• SOFTEX ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 15ΤΕΜ 60Χ60  - 1
  • SOFTEX ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 15ΤΕΜ 60Χ60  - 1

Softex υποσέντονα 60x60cm 15τεμ

Το SOFTEX ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 15ΤΕΜ 60Χ60 είναι ένα προϊόν που θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα ύπνου. Με την μοναδική του σύνθεση, θα αισθανθείτε ότι κοιμάστε σε έναν παράδεισο από μαλακότητα και ζεστασιά. Αφήστε το SOFTEX ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 15ΤΕΜ 60Χ60 να σας αγκαλιάσει και να σας προσφέρει την απαραίτητη αναζωογόνηση κάθε νύχτα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στην ποιότητα του ύπνου σας!
36506
5200251199507
3,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Stroma pad πάνες ακράτειας No4 x-large 10τεμ

Οι πάνες ελαφράς ακράτειας είναι προϊόντα που σχεδιάστηκαν για ενήλικες που αντιμετωπίζουν ελαφρά προβλήματα ακράτειας ούρων, όπως η μικρή απώλεια ούρων που μπορεί να συμβαίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτές οι πάνες προσφέρουν προστασία και άνεση, επιτρέποντας στους χρήστες να αισθάνονται αυτοπεποίθηση καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 5,63 €

Bodycare σερβιέτα ελαφριάς ακράτειας super 40τεμ

Οι σερβιέτες ελαφριάς ακράτειας είναι υγιεινοί υγροαπορροφητικοί υγιεινοί ενδιάμεσοι δίσκοι που σχεδιάστηκαν για να αντιμετωπίσουν την ακράτεια ούρων και τις μικρές απώλειες ούρων που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτοί οι δίσκοι διαθέτουν ειδικές υποαλλεργικές και ανθεκτικές επιφάνειες που παραμένουν ξηρές και αναζωογονημένες ακόμα και μετά από αναπνοή.

Τιμή 4,82 €

Tena slip πάνες ακράτειας super large 25τεμ

Πάνες για προστασία μέτριας εώς βαριάς μορφής ακράτεια.

TENA SLIP: Η ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από διαρροές, οσμές και υγρασία συμβάλλει στη διατήρηση της φυσικής υγείας του δέρματος.

FeelDry Advanced - τεχνολογία για γρήγορη απορρόφηση διατηρώντας το δέρμα στεγνό.

Το ConfioAir επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει.

Σύστημα εξουδετέρωσης οσμών.

Μεγάλες ταινίες που εξασφαλίζουν εύκολη και πολλαπλή στερέωση.

Τιμή 20,28 €

Stroma pad πάνες ακράτειας No3 large 12τεμ

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες 

Ενισχυμένη απορροφητικότητα 

Έλεγχος των οσμών 

Απαλή υγιεινή επιφάνεια 

Ημέρας και νύχτας

Με δείκτη υγρασίας 

Ανατομικός σχεδιασμός

Τιμή 5,64 €

Tena plus night πάνα βρακάκι ακράτειας large 12τεμ

Υπεραπορροφητική πάνα-εσώρουχο μιας χρήσης για την βαριάς μορφής ακράτεια. Ιδανική για χρήση κατά την διάρκεια της νύχτας αλλά και της ημέρας. Κατάλληλη για άνδρες και για γυναίκες. Τα TENA Pants Plus Night επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει. Με ζώνη διπλής απορρόφησης και τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών. Έχει ενσωματωμένα φράγματα κατά των διαρροών και υψηλή απορροφητικότητα, κατάλληλη ακόμα και για νυχτερινή χρήση.

Περίμετρος περιφέρειας: 110-135cm.

Τιμή 11,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά σουσάμι 50gr

Σουσάμι της εταιρείας Καγιά, το οποίο αποτελεί φυτικής προέλευσης τρόφιμο, που περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας φυτικές πρωτεΐνες. Είναι επίσης πλούσιο σε αμινοξέα όπως η μεθειονίνη, η αργινίνη, η λυσίνη κ.α. Έτσι, όταν συνδυαστεί με τρόφιμα που περιέχουν λυσίνη, όπως τα όσπρια και οι ξηροί καρποί, οι πρωτεΐνες που προκύπτουν είναι υψηλής βιολογικής αξίας και διαθεσιμότητας, καθώς πλησιάζουν τη βιολογική αξία ζωικών πρωτεϊνών. Περιέχει φώσφορο, κάλιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, σελήνιο και λιγνάνες που έχουν σημαντικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Τιμή 0,49 €

Wet Hankies extra safe υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια 63τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με ισχυρό ποσοστό αιθυλικής αλκοόλης και επιπλέον απολυμαντικό παράγοντα. Δρουν αποτελεσματικά κατά των βακτηρίων και των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2.

Με επιστημονικά αποδεδειγμένη δράση κατά του κορωνοϊού SARS-CoV-2 (Χρόνος επαφής 1' βάσει ΕΝ14476). Ελεγμένη δράση σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476. Εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 2,14 €

Camel σπόγγος υποδημάτων με κερί καφέ

Αυτογυάλιστος σπόγγος που περιέχει ένα μοναδικό μείγμα από κερί και σιλικόνες και χαρίζει μοναδική λάμψη με μια κίνηση.

Τιμή 3,56 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 190μεζ 12,35kg

Η σκόνη Skip Active Clean καθαρίζει δύσκολους λεκέδες ακόμη και στο σύντομο πρόγραμμα. Με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα, χαρίζοντας στα ρούχα σας καθαριότητα.

Τιμή 44,01 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τριαντάφυλλο 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό τριαντάφυλλο 56μεζ 1,25lt της εταιρίας Soupline είναι το ιδανικό προϊόν που θα μετατρέψει την καθημερινή σας πλύση ρούχων σε μια εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας. Η μοναδική φόρμουλα του με το άρωμα του τριαντάφυλλου θα αγκαλιάσει τα ρούχα σας με φρεσκάδα και θα τα κάνει απαλά στην αφή. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την αίσθηση της μαλακότητας και της φρεσκάδας σε κάθε πλύση με το Soupline συμπυκνωμένο μα?
Τιμή 3,55 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού