• Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ  - 1
  • Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ  - 1

Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ

Το Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την απόλυτη απορροφητικότητα, θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε Proson και απολαύστε την πραγματική ποιότητα!
36453
5200318700578
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Softex υποσέντονα 60x60cm 15τεμ

Το SOFTEX ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 15ΤΕΜ 60Χ60 είναι ένα προϊόν που θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα ύπνου. Με την μοναδική του σύνθεση, θα αισθανθείτε ότι κοιμάστε σε έναν παράδεισο από μαλακότητα και ζεστασιά. Αφήστε το SOFTEX ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 15ΤΕΜ 60Χ60 να σας αγκαλιάσει και να σας προσφέρει την απαραίτητη αναζωογόνηση κάθε νύχτα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στην ποιότητα του ύπνου σας!
Τιμή 3,63 €

Tena discreet σερβιέτες ακράτειας maxi 12τεμ

Αυτή η σερβιέτα με ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ είναι ειδικάσχεδιασμένη για μέγιστη ασφάλεια και διακριτικότητα.

Η τεχνολογία instaDRy απομακρύνει άμεσα το υγρό απότο δέρμα βαθιά μέσα στη σερβιέτα προσφέροντας έτσι μια αίσθηση ασφάλειας διατηρώντας σας στεγνή. Ειδικά σχεδιασμένη για μέτριας μορφής ακράτειας. H TENA Discreet σας προσφέρει ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ από διαρροές, οσμές και υγρασία.

Τιμή 5,07 €

Bodycare πάνες ακράτειας x-large 10τεμ

Έχουν ανατομικό σχήμα ,εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, και απορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές .

Κατάλληλες για άντρες και γυναίκες.

Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην E.U.

Συσκευασία σε πακέτο των 10 τμχ

Τιμή 4,27 €

Septona dry plus υποσέντονα 90x180cm 15τεμ

Ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας και μετεγχειρητικές καταστάσεις.

Με 5 στρώματα προστασίας:

1.Καπιτονέ κάλυμμα για αποτελεσματική διάχυση των υγρών

2. Άνω απορροφητικό φύλλο

3. Υπέρ-απορροφητικό στρώμα τεχνολογίας SAP (Super Absorbing Polymer) για συγκράτηση της υγρασίας στο εσωτερικό

4. Κάτω απορροφητικό φύλλο

5. Αδιάβροχο κάλυμμα που δε γλιστράει.

Τιμή 7,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 20τεμ

Το χαμομήλι είναι από τα πιο δημοφιλή βότανα, γνωστό για τις πλούσιες ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καφεΐνη/τεΐνη οπότε μπορείτε να το απολαμβάνετε όλες τις ώρες.

Τιμή 1,54 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ

Αναβαθμίστε την αποθήκη σας με το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 1250gr 50τεμ. Ιδανικό για την αποθήκευση τροφίμων και άλλων προϊόντων, αυτό το σκεύος προσφέρει μεγάλη αντοχή και προστασία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 5,96 €

Μάκβελ πένες ριγέ 675gr

Πένες της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Διαθέτουν ένα μικρό κυλινδρικό σχήμα και είναι από τους 10 πιο δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκο κατανάλωσης. Γεννημένες στην Σικελία και τελειοποιημένες σε όλη την Ιταλία, οι πένες μπορουν να συνδυαστούν με πολλές τροφές, λαχανικά, κρεατικά και ψάρια ή με ποικίλες σάλτσες με βάση τη ντομάτα ή την κρέμα γάλακτος.

Τιμή 1,14 €

Μπουτάρη κρητικός λευκός ξηρός οίνος 750ml

Κρητικός Μπουτάρη, το πρώτο κρασί που βγήκε από τα σύνορα του νησιού και ανέδειξε το δυναμικό των ντόπιων λευκών ποικιλιών καθώς και τις δυνατότητες του κρητικού αμπελώνα στο ευρύ κοινό. Είναι ένα φρουτώδες κρασί, ιδανική λύση για το καθημερινό τραπέζι.

Λαμπερό λευκοκίτρινο χρώμα και έντονο άρωμα λευκών λουλουδιών και φρούτων (ροδάκινο, βερίκοκο, ανανάς, μάνγκο). Πολύ καλή ισορροπία, μαλακή γεύση, ευχάριστη οξύτητα και μεγάλης διάρκειας επίγευση.

Σερβίρεται ιδανικά στους 8-10 °C.

Τιμή 6,60 €