• Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ  - 1
  • Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςProson

Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ

Το Proson υποσέντονα ακράτειας 60x90cm 15τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την απόλυτη απορροφητικότητα, θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε σε κάθε σας δραστηριότητα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε Proson και απολαύστε την πραγματική ποιότητα!
36453
5200318700578
3,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Septona dry plus υποσέντονα 90x60cm 15τεμ

Ιδανικά για περιπτώσεις ακράτειας και μετεγχειρητικές καταστάσεις.

Με 5 στρώματα προστασίας:

1.Καπιτονέ κάλυμμα για αποτελεσματική διάχυση των υγρών

2. Άνω απορροφητικό φύλλο

3. Υπέρ-απορροφητικό στρώμα τεχνολογίας SAP (Super Absorbing Polymer) για συγκράτηση της υγρασίας στο εσωτερικό

4. Κάτω απορροφητικό φύλλο

5. Αδιάβροχο κάλυμμα που δε γλιστράει.

Τιμή 3,72 €

Soft pad πάνα βρακάκι ακράτειας large 10τεμ

Οι πάνες βρακάκι ενηλίκων είναι ειδικά σχεδιασμένες πάνες που μοιάζουν με εσώρουχα, όπως τα βρακάκια, και προορίζονται για ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακράτειας ούρων. Είναι μια διακριτική λύση που προσφέρει προστασία από τις απωλείες ούρων, διατηρώντας τους χρήστες στεγνούς και άνετους καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τιμή 4,34 €

Softex υποσέντονα 60x60cm 15τεμ

Το SOFTEX ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 15ΤΕΜ 60Χ60 είναι ένα προϊόν που θα σας προσφέρει άνεση και ποιότητα ύπνου. Με την μοναδική του σύνθεση, θα αισθανθείτε ότι κοιμάστε σε έναν παράδεισο από μαλακότητα και ζεστασιά. Αφήστε το SOFTEX ΥΠΟΣΕΝΤΟΝΟ 15ΤΕΜ 60Χ60 να σας αγκαλιάσει και να σας προσφέρει την απαραίτητη αναζωογόνηση κάθε νύχτα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την διαφορά που μπορεί να κάνει στην ποιότητα του ύπνου σας!
Τιμή 3,63 €

Bodycare πάνες ακράτειας large 10τεμ

Έχουν ανατομικό σχήμα ,εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, και απορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει την υγρασία και τις δυσάρεστες οσμές .

Κατάλληλες για άντρες και γυναίκες.

Παρασκευάζονται και συσκευάζονται στην E.U.

Συσκευασία σε πακέτο των 10 τμχ

Τιμή 3,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on beauty finish 50ml

Το Dove roll-on beauty finish 50ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αποκτήσετε λεία και απαλή επιδερμίδα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία για όλη την ημέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην επιδερμίδα σας!
Τιμή 2,03 €

Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml

Ανακαλύψτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα με το Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα σας, προσφέροντας ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αφήστε το Nivea gel να σας προσφέρει μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος και απολαύστε την απαλή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν.
Τιμή 6,25 €

Mamut κρουτόν με φυσική γεύση 180gr

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Τιμή 2,16 €

Wella new wave gel 200ml νο 5 ultra strong rock & hold

Το Wella new wave gel 200ml νο 5 ultra strong rock & hold είναι το ιδανικό προϊόν για εσάς που θέλετε να διατηρήσετε το χτένισμά σας αψεγάδιαστο όλη μέρα. Με την ανθεκτικότητα και τη δύναμη που προσφέρει, το gel αυτό θα σας εντυπωσιάσει με την αξιοπιστία του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το απόλυτο κράτημα που προσφέρει στο χτένισμά σας!
Τιμή 3,03 €

O.B. ταμπόν original normal 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με ελαφριά έως μέτρια ροή.

Τιμή 2,77 €