• COLGATE COOL STRIPE 100ml - (ΑΝΤΛΙΑ) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1
  • COLGATE COOL STRIPE 100ml - (ΑΝΤΛΙΑ) (ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςColgate

Colgate οδοντόκρεμα cool stripe με αντλία 100ml

Η Colgate Cool Stripe 100ml είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τη φρεσκάδα στο χαμόγελό σας κάθε μέρα. Με τη βοήθεια της αντλίας, μπορείτε να απολαύσετε εύκολη πρόσβαση στην αγαπημένη σας οδοντόκρεμα, ενώ η δροσερή γεύση Cool Stripe θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση κάθε φορά που χαμογελάτε. Αγοράστε τώρα τη Colgate Cool Stripe 100ml και ανακαλύψτε τη διαφορά στην ποιότητα της φροντίδας των δοντιϮν σας!
36727
5000209101527
3,34 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML WHITE NOW + PROTECT ΑΜΕΣΗ ΛΕΥΚΑΝΣΗ

Η λευκάνση που πάντα ονειρευόσασταν τώρα είναι εδώ! Η AIM ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ML WHITE NOW PROTECT προσφέρει άμεση λεύκανση και προστασία για λαμπερό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τη λάμψη των δοντιών σας!
Τιμή 2,56 €

Oral-B οδοντόκρεμα 1-2-3 100ml

Η Oral-B οδοντόκρεμα 1-2-3 100ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή δόντια. Με τη μοναδική της σύνθεση που περιέχει φθόριο, προσφέρει προστασία ενάντια στην τερηδόνα και δυνατότητα αντιμετώπισης της πλάκας. Αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που διαρκεί όλη μέρα. Αποκτήστε την Oral-B οδοντόκρεμα 1-2-3 100ml τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα.
Τιμή 1,39 €

PARODONTAX ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑ 75ml FRUORIDE

Η Parodontax οδοντόκρεμα 75ml με φθορίδιο είναι η ιδανική επιλογή για υγιή ούλα και δυνατά δόντια. Η συνδυασμένη δράση των συστατικών της εξασφαλίζει αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε την τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην υγεία των ούλων σας!
Τιμή 3,47 €

Colgate οδοντόκρεμα advanced white 100ml

Η οδοντόκρεμα Colgate Advanced White σε συσκευασία 100ml προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα για τη στοματική υγεία σας. Η σύνθεσή της σχεδιάστηκε για να παρέχει προηγμένη προστασία και καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα επιδιώκει να διατηρήσει τη λευκότητα των δοντιών σας.

Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Coca cola αναψυκτικό εισαγωγής 500ml

Η αναζωογονητική γεύση της Coca Cola 500ml σε μπουκάλι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ενέργεια. Με την απίστευτη αίσθηση της ανθρακούχου αναψυκτικής, θα νιώσετε ότι είστε έτοιμοι για ό,τι έρθει. Απλά ένα γουλί και θα ανανεώσετε τις αισθήσεις σας. Αγοράστε τώρα την Coca Cola 500ml και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!

Τιμή 0,91 €

Arion food χαλβάς με κακάο 400gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Arion food χαλβά με κακάο 400gr. Ένα νόστιμο επιδόρπιο που θα σας καταπλήξει με την ποιότητα και την αυθεντικότητά του. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με το Arion food χαλβά με κακάο 400gr.
Τιμή 2,98 €

Eurolamp ταφ σταυρός 3 θέσεων λευκό

Ο λευκός ταφ σταυρός 3 θέσεων της Eurolamp είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, αυτός ο ταφ σταυρός θα δώσει νέα αίσθηση στον χώρο σας. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε την διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα απλό και εντυπωσιακό τρόπο.
Τιμή 3,14 €

AIM οδοντόβουρτσα white system μέτρια

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* Αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €