• Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml Soupline - 1
  • Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml Soupline - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoupline

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml

Η Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό μανόλια & λεβάντα 40μεζ 920ml είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας με ένα απαλό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της μαλακότητας και της φρεσκάδας που προσφέρει το Soupline, και ανανεώστε την εμπειρία σας με κάθε πλύσιμο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν!
17622
8718951510340
3,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Συμβουλές Χρήσης:

Για χρήση στο πλυντήριο, τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά τη διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος.

Για πλύσιμο στο χέρι, διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Δε συνιστάται η χρήση του απευθείας πάνω σε ρούχα.

Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα & πετσετέ υφάσματα, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark soft μαλακτικό με λευκό κρίνο 4lt

Το μαλακτικό ρούχων της Spark εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει το στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων. Για χρήση στο πλυντήριο τοποθετήστε το στην ειδική θήκη στην αρχή κάθε πλύσης ή κατά την διάρκεια του τελευταίου ξεβγάλματος. Για πλύσιμο στο χέρι διαλύστε το μαλακτικό σε καθαρό νερό και στη συνέχεια προσθέστε τα ρούχα. Χρήση απευθείας πάνω σε ρούχα δεν συνιστάται. Αποφύγετε την χρήση του σε υφάσματα με μικροΐνες, αθλητικά ρούχα, αδιάβροχα υφάσματα και πετσέτες, διότι θα χάσουν την αποτελεσματικότητά τους. Διαρκεί για 34 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι μαλακτικού, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι μαλακτικού για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 4,47 €

Endless μαλακτικό aroma boost secret garden 2lt

Το Endless μαλακτικό 2lt Secret Garden είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η μυστική φόρμουλα του προϊόντος θα αφήσει ένα απαλό άρωμα κήπου στα ρούχα σας, κάνοντάς τα να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε το Endless μαλακτικό 2lt Secret Garden τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που φοράτε τα αγαπημένα σας ρούχα.
Τιμή 3,77 €

Fabuloso μαλακτικό υποαλλεργικό 20μεζ 1,5lt

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Fabuloso εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 3,37 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 24μεζ 504ml

Αφήστε τα ρούχα σας να αγγίξουν τον παράδεισο με το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 24μεζ 504ml. Η μοναδική σύνθεσή του αγκαλιάζει τα ρούχα σας με ένα απαλό άρωμα που διαρκεί. Αφήστε το Lenor να σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ονειρεμένο, όπου η φρεσκάδα και η αίσθηση της πολυτέλειας θα κάνουν την καθημερινότητά σας μοναδική. Αποκτήστε το Lenor σήμερα και αφήστε τη μαγεία του να σας συντροφεύει σε κάθε πλύσιμο.
Τιμή 2,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Καρυδα μεγαλη 20x70gr, λευκη βαζο

Η Καρύδα Μεγάλη 20x70gr σε λευκό βάζο είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Απολαύστε την πλούσια γεύση της καρύδας σε κάθε δόση και απογειώστε τις γεύσεις σας. Με την Καρύδα Μεγάλη 20x70gr θα ζήσετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας κάνει να την επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 19,02 €

Ματίνα χαμομήλι 40gr

Χαμομήλι της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Τιμή 2,92 €

Novel μαλακτικό ρούχων golden drops 3lt

Το Novel μαλακτικό ρούχων Golden Drops 3lt είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα κάνετε απαλά και μυρωδάτα. Η υψηλή ποιότητα του προϊόντος εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελέσματα, ενώ η μοναδική του φόρμουλα με το άρωμα Golden Drops θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το Novel μαλακτικό ρούχων Golden Drops 3lt τώρα και απολαύστε τη διαφορά στα ρούχα σας!
Τιμή 4,76 €

Sidirela θήκη ρούχων 40x50x15cm

Θήκη φύλαξης κατάλληλη για ρούχα, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα. Είναι κατασκευασμένη από non woven υλικό και στο πλάι διαθέτει διαφανές παραθυράκι ώστε να βλέπετε το περιεχόμενό της. Διατηρεί τα ρούχα καθαρά και τα προστατεύει από τη σκόνη, την υγρασία και τις οσμές.

Τιμή 1,16 €

Monster ενεργειακό ποτό absolutely zero 500ml

Monster Absolutely Zero με βιταμίνες Β και καφεΐνη για να μειώσετε την κούραση, να αυξήσετε την εγρήγορση. Χωρίς ζάχαρη με γεύση αλμυρή γλυκιά και επίγευση φρούτων.

Τιμή 1,26 €