• ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΦΡΑΟΥΛΑ 300gr.
  • ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΦΡΑΟΥΛΑ 300gr.

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΦΡΑΟΥΛΑ 300gr.

49502
5202451020506
4,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Rice up τσιπς ολικης 60gr, ketchup

Οι Rice up τσιπς ολικής 60gr με κέτσαπ γεύση είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα τσιπς. Απολαύστε την τραγανή υφή και την εκρηκτική γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση χωρίς ενοχές. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία γεύσης των Rice up τσιπς!
Τιμή 0,88 €

NESCAFE GOLD CARAMEL LATTE 136gr. - (8x17gr.)

Απολαύστε την πλούσια γεύση του NESCAFE GOLD CARAMEL LATTE 136gr. - (8x17gr.) και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Η απαλή καραμελένια νότα συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του καφέ για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απολαύστε το σαν ένα γλυκό διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Απλά προσθέστε ζεστό νερό και απολαύστε!
Τιμή 3,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Duck αποσμητικό τουαλέτας για μέσα στο καζανάκι φρσκάδα θάλασσας 50gr

Αφήστε το Duck αποσμητικό τουαλέτας με άρωμα φρεσκάδας θάλασσας 50gr της εταιρίας Duck να σας μεταφέρει στον κόσμο της φρεσκάδας και της ανανέωσης. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση που προσφέρει και αφήστε το να σας συντροφεύει κάθε μέρα.
Τιμή 3,03 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml

Αποκτήστε απαλή και αρωματική ρούχα με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml. Η εξαιρετική φόρμουλα του δίνει στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Αφήστε το Soupline να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία πλυσίματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Soupline!
Τιμή 3,80 €

Hellmann's ketchup squeezy 840gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,96 €