• SANI SENSITIVE ΠΑΝΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ Νο 2 (15τεμ.) - (MEDIUM)
  • SANI SENSITIVE ΠΑΝΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ Νο 2 (15τεμ.) - (MEDIUM)

SANI SENSITIVE ΠΑΝΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ Νο 2 (15τεμ.) - (MEDIUM)

49199
5201263083501
10,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΛΑΒΙΔΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ 24,5cm 302/3

Η λαβίδα σερβιρίσματος 24,5cm 302/3 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε οικιακό μάγειρα. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η λαβίδα θα γίνει ο απόλυτος βοηθός στην κουζίνα σας. Είναι ιδανική για το σερβίρισμα όλων των ειδών τροφίμων, ενώ η μεγάλη της μήκος την καθιστά πρακτική και εύκολη στη χρήση. Αποκτήστε τώρα τη λαβίδα σερβιρίσματος 24,5cm και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 2,13 €

Μπουκαλι νερου κυματιστο με inox καπακι 1lt ε2510

Ανανεωτικό, κομψό και πρακτικό, το μπουκάλι νερού κυματιστό με inox καπάκι 1lt ε2510 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το μπουκάλι θα σας συνοδεύει παντού, ενώ η χωρητικότητά του 1lt είναι ιδανική για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε υγρά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη λειτουργικότητά του!
Τιμή 1,54 €

Rex σοδα πλυσεως σκονη 500gr,

Η Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση.
Τιμή 1,08 €

Κορυφαία προϊόντα

Kraft χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης διπλότοιχο (DW) κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 235ml ή 8oz. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε καφέ χρώμα ατύπωτο και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 235ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,38 €

Sidirela σιδερόπανο cotton 140x50cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Sidirela, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα. Διαθέτει λάστιχο για πιο εύκολη τοποθέτηση και σωστή εφαρμογή στη σιδερώστρα.

Τιμή 3,48 €

Noxzema αποσμητικό σώματος spray protect & touch 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Total Protect, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Double Protect, προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέρει ενισχυμένο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τον γυναικείο ιδρώτα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην περιοχή της μασχάλης.

Τιμή 2,56 €