• ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ. ΔΥΝΑΤΟ 100TMX S (ΒΙΟΜΗΧ.) SAM
  • ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ. ΔΥΝΑΤΟ 100TMX S (ΒΙΟΜΗΧ.) SAM

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΜΑΥΡΑ ΕΞ. ΔΥΝΑΤΟ 100TMX S (ΒΙΟΜΗΧ.) SAM

48331
5213000740776
4,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VIENNA ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ 20cm - (125420)

Το VIENNA ΠΙΑΤΟ ΡΗΧΟ 20cm - (125420) είναι ένα όμορφο και λειτουργικό πιάτο που θα δώσει στο τραπέζι σας μια ιδιαίτερη νότα πολυτέλειας. Με το μοντέρνο του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση αλλά και για ειδικές περιστάσεις. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 2,39 €

Parisienne αφρος elegance 400ml κοκκινη

Το Parisienne αφρός elegance 400ml κόκκινη είναι η απόλυτη επιλογή για να αναδείξετε την κομψότητα και το στυλ σας. Με την εκλεπτυσμένη του μυρωδιά, θα σας κερδίσει αμέσως και θα σας κάνει να νιώθετε σαν να περπατάτε στους δρόμους του Παρισιού. Μην αφήνετε να σας ξεφύγει αυτή η μοναδική ευκαιρία να απογειώσετε την εμφάνισή σας με το Parisienne αφρός elegance 400ml κόκκινη!
Τιμή 3,32 €

ΝΟΥΝΟΥ ΚΡΕΜΑ 350gr. - (ΒΑΝΙΛΙΑ) (-0.20€)

Η νέα ΝΟΥΝΟΥ κρέμα με γεύση βανίλιας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από γλυκές απολαύσεις. Με τη μοναδική της γεύση και την απαλή υφή, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν την απολαυστική κρέμα. Αποκτήστε τη ΝΟΥΝΟΥ κρέμα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Proderm ενυδατικη κρεμα 200ml

Η Proderm ενυδατική κρέμα 200ml είναι το μυστικό για απαλό, λαμπερό και υγιές δέρμα. Με ειδικά σχεδιασμένη φόρμουλα που ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 5,19 €

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 360ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν 360ml classic clean είναι η ιδανική επιλογή για κάθε τύπο μαλλιών. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα το Head & Shoulders σαμπουάν για ένα καθαρό, υγιές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα με κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,53 €

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο 2 θέσεων 1lt lc-524 είναι ιδανικό για την αποθήκευση των φαγητών σας με ασφάλεια και ευκολία. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, διαθέτει ανθεκτικό κλείσιμο που διατηρεί τη φρεσκάδα των τροφίμων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με δύο θέσεις και χωρητικότητα 1 λίτρο, το Fresh box είναι ο ιδανικός σύντροφος για το γρήγορο και υγιεινό γεύμα σας, είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο ή στο δρόμο. Αποκτήστε το τώ?
Τιμή 1,85 €

The littlies γεωμετρικό σετ flexi 20cm σε 2 χρώματα 3τεμ

Σετ γεωμετρικών οργάνων από πλαστικό σε ροζ χρώμα, μήκους 20 εκατοστών. Είναι εύκαμπτα ώστε να είναι ανθεκτικά στα χτυπήματα και να μην σπάνε εύκολα. Συσκευασία 3 τεμαχίων με θήκη.

Τιμή 1,44 €