• MOLTEX ΜΩΡ/ΛΑ 72TEM. ΜΕ ΑΛΟΗ
  • MOLTEX ΜΩΡ/ΛΑ 72TEM. ΜΕ ΑΛΟΗ

MOLTEX ΜΩΡ/ΛΑ 72TEM. ΜΕ ΑΛΟΗ

48219
5200333500085
0,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κονταρι μεταλλικο 130cm χονδρη βιδα

Το κοντάρι μεταλλικό 130cm με χονδρή βίδα είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει τη λειτουργικότητά του. Με το κοντάρι αυτό, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά ακριβείς μετρήσεις και εργασίες με μεγάλη ευκολία και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εργαλειοθήκη σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε εργασία!
Τιμή 0,81 €

Pampers pants νο 4 25τεμ 9-15kg

Τα Pampers pants νο 4 25τεμ 9-15kg είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με εξαιρετική ποιότητα και άνεση, το προϊόν αυτό θα κρατήσει το μωρό σας στεγνό και άνετο όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δώσετε στο μωρό σας την καλύτερη περιποίηση με τα Pampers pants!
Τιμή 8,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-plast σκεύος pet τετράγωνο με καπάκι 150gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο με καπάκι 150gr 50 τεμ είναι η ιδανική επιλογή για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει ότι τα τρόφιμα σας θα παραμείνουν φρέσκα και αναλλοίωτα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με το Lux-plast σκεύος PET τετράγωνο, μπορείτε να απολαύσετε την αποθήκευση και την προστασία των τροφίμων σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,37 €

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 200ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για την καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών. Mε εκχύλισμα ελιάς οργανικής καλλιέργειας, aloe vera και βιταμίνη Ε. Απορροφάται αμέσως.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 2,51 €

Μπαρμπα Γιάννης άλειμμα ψητής μελιτζάνας 480gr

Άλειμμα της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Χρησιμοποιείται κυρίως ως ορεκτικό, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί και ως συστατικό ενός σάντουιτς.

Τιμή 2,97 €