• SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ - (2+2 ΔΩΡΟ)  - 1
  • SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ - (2+2 ΔΩΡΟ)  - 1

SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙ ΠΡΑΣΙΝΟ - (2+2 ΔΩΡΟ)

Το Scotch Brite σφουγγαράκι πράσινο είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή του, αυτό το σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τον καθαρισμό σας γρήγορα και εύκολα. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν, αποκτήστε τώρα το Scotch Brite σφουγγαράκι πράσινο και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο. Μην το χάσετε! Αγοράστε τώρα και λάβετε 2+2 σφουγγαράκια δώρο!
40442
5201124005437
1,90 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MISS SANDY GEL 200ml - (ΣΩΛΗΝΑΡΙΟ)

Η MISS SANDY GEL 200ml είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχεις στην τσάντα σου! Με τη μοναδική της φόρμουλα, προσφέρει άμεση ανακούφιση και ενυδάτωση στα χέρια σας. Η ελαφριά υφή του gel απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας τα χέρια σας μεταξένια και απαλά. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμφάνισή σας με την MISS SANDY GEL 200ml!
Τιμή 1,18 €

Luxury κουτι patisserie no 6 sweet stories 10kg

Το Luxury κουτί patisserie no 6 sweet stories 10kg είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με την ποιότητα και τη γεύση του. Με ποικιλία γεύσεων που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική επιθυμία, αυτό το κουτί πατισερί θα σας ταξιδέψει σε μια γαστρονομική εμπειρία υψηλής ποιότητας. Απολαύστε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γλυκιά απόλαυση που προσφέρει αυτό το προϊόν.
Τιμή 16,09 €

Κορυφαία προϊόντα

Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml

Το Fresh box φαγητοδοχείο ορθογώνιο με καπάκι 800ml της εταιρίας Fresh Box είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα φαγητά σας φρέσκα και νόστιμα. Με μια χωρητικότητα 800ml, αυτό το φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για το σχολείο, τη δουλειά ή το ταξίδι σας. Το καπάκι του εξασφαλίζει ότι το φαγητό σας θα παραμείνει φρέσκο και ασφαλές μέχρι τη στιγμή που θα το καταναλώσετε. Αποκτήστε το Fresh box σήμερα και απολαύστε το φαγητό σας με στυλ και άνεση.
Τιμή 1,58 €

Vidal αφρόλουτρο white musk 500ml

Το αφρόλουτρο White Musk έχει έντονο και χαρακτηριστικό άρωμα.

Χάρη στη φόρμουλά του που είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα ενυδατικών δερμο-καλλυντικών παραγόντων αφήνει το δέρμα απαλό.

Τιμή 1,67 €

Spark ultra καθαριστικό πατώματος με λεβάντα 4lt

Υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με αλκοόλη και άρωμα λεβάντας που διαρκεί.

Καθαρίζει επίμονους λεκέδες και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα μετά την χρήση του. Δοσολογία 50-100 ml ανά 10 λίτρα νερού.

Συσκευαία: 4 lt

Τιμή 3,79 €

Vileda ανταλλακτικό σφουγγαρίστρας turbo smart με 100% μικροϊνες

Η Vileda Turbo χάρη στις μικροΐνες είναι ιδιαίτερα απορροφητική και σας βοηθά να αντιμετωπίσετε τις βρωμιές από τα λίπη με ευκολία, κάνοντας τις επιφάνειες καθαρότερες από ποτέ.

Οι μικροΐνες αφαιρούν πάνω από 99% των βακτηρίων και των ιών μόνο με νερό* (έρευνα από ανεξάρτητο, διαπιστευμένο ινστιτούτο μικροβιολογίας και ανοσολογίας).

Έτσι κάνετε οικονομία, καθώς μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ξανά και ξανά έως και 6 μήνες.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Το ανταλλακτικό Vileda Turbo είναι συμβατό με Vileda Turbo Smart and Vileda Easy Wring & Clean.

Τιμή 3,59 €