• ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΣΙΤΑ INOX Φ9x9hcm 9974  - 1
  • ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΣΙΤΑ INOX Φ9x9hcm 9974  - 1

ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΣΙΤΑ INOX Φ9x9hcm 9974

Το ποτήρι με σίτα INOX Φ9x9hcm 9974 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και λειτουργικότητα στον χώρο της κουζίνας τους. Με το μοντέρνο και κομψό του design, αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και δώστε μια νέα νότα στον χώρο σας!
37911
5209800080600
3,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Δερμισης μαλακα μπισκοτα βρωμης 90gr, 0% ζαχαρη

Υπέροχη λιχουδιά για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας! Τα δερμάτινα μαλακά μπισκότα βρώμης 90gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε την απαλή γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Amita χυμός με βύσσινο 250ml

Φρουτοποτό από συμπυκνωμένο πολτό βύσσινου. Πλούσιος σε βιταμίνες και με υπέροχη γεύση. Οι χυμοί Amita δεν περιέχουν συντηρητικά και πριν τους ανοίξετε μπορείτε να τους αφήνετε εκτός ψυγείου χωρίς τον κίνδυνο αλλοιώσεων, χάρη στην παστερίωση τους και στις χάρτινες συσκευασίες TetraBrik Aseptic

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 0,81 €

Maxr λεμονάδα red passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml

Η Maxr λεμονάδα Red Passion με αλόη, βατόμουρο & μαύρο μούρο 330ml είναι ένα απολαυστικό αναψυκτικό που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τη δροσιστική γεύση του λεμονιού συνδυασμένη με την εκρηκτική γεύση του βατόμουρου και του μαύρου μούρου, ενώ η αλόη προσθέτει μια ευεργετική νότα στο ποτό σας. Απολαύστε τη Maxr λεμονάδα Red Passion και ανακαλύψτε την απόλαυση με κάθε γουλιά.
Τιμή 0,96 €

Aroxol season σκοροκτόνο gel 12τεμ

Το Aroxol Full Season Gel, προστατεύει για 6 μήνες αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Είναι μορφής παχύρρευστου υγρού (gel) σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε, μέσω ειδικής διαπερατής μεμβράνης. Έτσι εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου και προστατεύει μάλλινα (πλεκτά, χαλιά, κοστούμια), γούνες και δερμάτινα που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους.

Τιμή 8,60 €

Endless χαρτοπετσέτες mega λευκή 33x33cm 70 φύλλα

Οι Endless χαρτοπετσέτες mega λευκής 33x33cm με 70 φύλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σας ανάγκη. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα σας δώσουν την αίσθηση της απόλυτης καθαριότητας και φρεσκάδας. Αποκτήστε τις Endless χαρτοπετσέτες τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας σε κάθε χρήση!
Τιμή 0,78 €