• ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 'ΗΡΑΚΛΗΣ' - (No 8) (MEDIUM)  - 1
  • ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 'ΗΡΑΚΛΗΣ' - (No 8) (MEDIUM)  - 1

ΓΑΝΤΙΑ ΝΙΤΡΙΛΙΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΑ 'ΗΡΑΚΛΗΣ' - (No 8) (MEDIUM)

Τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' (No 8) (Medium) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε εργασία. Αυτά τα γάντια προσφέρουν υψηλή προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους, τα γάντια Ηρακλής θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ασφάλεια και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε τα γάντια νιτριλίου Εργατικά 'Ηρακλής' για μια ασφαλή και αποτελεσματική εργασία!
37838
5203642114943
0,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μαλαματίνα ρετσίνα 250ml

Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ 250ml είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει με τη γεύση της. Απολαύστε τη φρεσκάδα και το αρωματικό της χαρακτήρα, και ανακαλύψτε την απόλαυση του καλού κρασιού. Αποκτήστε τη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,19 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ανανεωτική φρουτώδης γεύση φράουλας με δροσιστική πινελιά πάγου. Το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY ICE 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει.
Τιμή 6,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Elephant mini πρέτσελς με μέλι και μουστάρδα 70gr

Τα πρέτζελ Elephant της εταιρείας Alka είναι ψημένα σε φούρνο, τραγανά και λεπτά με γεύση μέλι, μουστάρδα και κρεμμύδι. Απολαύστε το σε συνδυασμό με τυρί κρέμα και φρέσκες ντομάτες, σαλάμι ή σκέτο ως απλό σνακ. Χωρίς προσθήκη συντηρητικών και χρωστικών, κατάλληλο για χορτοφάγους.

Τιμή 0,91 €

Cotoni βαμβάκι 150gr

100% καθαρό υδρόφιλο βαμβάκι κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.

Τιμή 1,29 €

Ινδία σουμάκ 45gr

Σουμάκ της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 45 γραμμαρίων. Το σουμάκ είναι από τα πιο δημοφιλή μπαχαρικά της ανατολής. Έχει ξυνή γεύση και μπορεί να αντικαταστήσει το λεμόνι. Ταιριάζει σε πουλερικά, αρνί, κεμπαπ, λεμονάτα,σαλάτες, πατάτες φούρνου κ.α. και δίνει μία όξινη γευστική νότα όπου το προσθέσετε. Δοκιμάστε να φτιάξετε μαρινάδες κρεατικών, βάλτε το σε χούμους ακόμα και σαν γαρνίρισμα σε όσπρια και δεν θα σας απογοητεύσει!

Τιμή 1,65 €

Kaiser μπύρα 500ml

Μπίρα τύπου Pilsner που διακρίνεται για την πλούσια γεύση της, την υψηλή ποιότητα της και το βαθύ χρυσαφί χρώμα της. Εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και λυκίσκου ζυμώμονται και ωριμάζουν αργά υπό ιδανικές συνθήκες.

Τιμή 2,06 €