• TNS ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ (26x6,8cm) - (03-950-3841) | MrPanda.gr
  • TNS ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ (26x6,8cm) - (03-950-3841) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ (26x6,8cm) - (03-950-3841)

Η TNS ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ (26x6,8cm) - (03-950-3841) είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε τα πιο νόστιμα και τέλεια σχήματα κέικ. Με τις ακριβείς διαστάσεις της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα λαχταριστά κέικ που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τώρα την TNS ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ και αναβαθμίστε τις γαστρονομικές σας δεξιότητες!
37545
5204558398625
7,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΚΑΛΥΜΜΑ ΠΟΛ/ΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΑΝΤΙΟΛ. ΕΠΙΜΕΤΑΛ. 30x170cm

Αντιολισθητικό κουζίνας της εταιρείας TnS, το οποίο είναι στην ουσία μια επιφάνεια που προστατεύει τα ποτήρια και τα πιάτα σας από το να γλιστράνε μέσα στα ντουλάπια και εμποδίζει σκεύη και μικρά αντικείμενα να μετατοπιστούν στα συρτάρια. Έτσι αποτρέπονται οι φθορές τόσο στα ντουλάπια σας, όσο και στα σκεύη.

Τιμή 0,97 €

Tns θερμος ανοξειδωτος double wall 500ml stc2

Ανακαλύψτε τον Tns θερμό ανοξείδωτο διπλού τοιχώματος 500ml stc2 και απολαύστε τον καφέ ή το τσάι σας σε θερμοκρασία που διαρκεί. Η εξαιρετική ποιότητα και η στυλάτη σχεδίασή του θα σας κάνουν να το λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της Tns για τις καθημερινές σας ανάγκες.
Τιμή 7,62 €

REXONA SPRAY 150ml - (ALOE VERA) (FRESH)

Το REXONA SPRAY 150ml με άρωμα Aloe Vera (FRESH) είναι η ιδανική επιλογή για να αισθάνεσαι φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από την κακοσμία και τον ιδρώτα, ενώ το δροσερό άρωμα της Aloe Vera θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι και αυτοπεποιθητικοί όλη μέρα. Αποκτήστε το REXONA SPRAY 150ml τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και προστασίας σε κάθε σας κίνηση.
Τιμή 2,80 €

Κονταρι μεταλλικο 130cm χονδρη βιδα

Το κοντάρι μεταλλικό 130cm με χονδρή βίδα είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη. Η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση χωρίς να χάνει τη λειτουργικότητά του. Με το κοντάρι αυτό, μπορείτε να επιτύχετε εξαιρετικά ακριβείς μετρήσεις και εργασίες με μεγάλη ευκολία και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εργαλειοθήκη σας με ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει σε κάθε εργασία!
Τιμή 0,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Wilkinson ξυραφάκια extra 2 beauty lady 5τεμ

2 λεπίδες  για στενό και ακριβές ξύρισμα

Λιπαντική λωρίδα με βιταμίνη Ε και αλόη, για ομαλή ολίσθηση

Μοναδική μπάρα 'Push Clean' για να καθαρίσετε τη συσσώρευση μεταξύ των λεπίδων

Ροζ, αντιολισθητική, κυρτή λαβή για εύκολο χειρισμό

Πρακτικό καπάκι ταξιδιού για να διατηρείτε το ξυράφι σας ασφαλές και καθαρό όταν βρίσκεστε εν κινήσει

Τιμή 1,69 €

O.B. ταμπόν pro comfort super 16τεμ

Ταμπόν με Dynamic Fit™ technology για απόλυτη άνεση & αξιόπιστη προστασία.

Η τεχνολογία Dynamic Fit™ με τρισδιάστατη δομή εξασφαλίζει την άριστη προσαρμογή στο σχήμα του σώματος και συμβάλλει στην αποτελεσματική απορρόφηση και μεταφορά του υγρού προς το επάνω τμήμα του ταμπόν χάρη στα αλληλοσυνδεόμενα αυλάκια.

Με κάλυμμα SilkTouch™ για εύκολη τοποθέτηση.

Κατάλληλo για μέρες με μέτρια έως μεγάλη ροή.

Τιμή 2,77 €

Agnotis baby μαλακτικό ρούχων 1lt

Το βρεφικό μαλακτικό ρούχων από την εταιρεία Agnotis, με 98% φυσική προέλευση προϊόντος είναι υποαλλεργικό και δερματολογικά ελεγμένο. Το απαλό μαλακτικό υφασμάτων είναι ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρήσει την απαλότητα των ρούχων του μωρού σας. Η φυσική του φόρμουλα περιέχει εκχυλίσματα καλέντουλας και βιολογικού χαμομηλιού. 

Τιμή 3,63 €

Septona calm n care μωρομάντηλα sensitive baby 3x60τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care Sensitive είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας του μωρού από την 1η μέρα. Η ιδιαίτερα ήπια σύνθεσή τους καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας. Επιπλέον τα συστατικά της προστατευτικής κρέμας συγκάματος SEPTONA, προσταυτεύουν ταυτόχρονα από ερεθισμούς κατά την αλλαγή της πάνας.

Τιμή 2,74 €

Tulip σακούλα απορριμμάτων ρολό 52x75cm 10τεμ

Η Tulip σακούλα απορριμμάτων ρολό 52x75cm 10τεμ είναι η ιδανική λύση για τη διαχείριση των απορριμμάτων σας. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό, είναι ανθεκτική και αξιόπιστη. Με τις διαστάσεις της να την κάνουν ιδανική για κάθε χρήση, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τώρα τη δική σας Tulip σακούλα απορριμμάτων!
Τιμή 0,78 €