• ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΠΑΛΕΤΑ 100τεμ.(20cm)(ΒΚ4320)  - 1
  • ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΠΑΛΕΤΑ 100τεμ.(20cm)(ΒΚ4320)  - 1

ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΠΑΛΕΤΑ 100τεμ.(20cm)(ΒΚ4320)

Οι Οδοντογλυφίδες Παλέτα 100τεμ. (20cm) (ΒΚ4320) είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την τέλεια φροντίδα των δοντιών σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας χαρίσουν ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα. Η εύκολη χρήση και η αποτελεσματική δράση τους θα σας κάνουν να τις λατρέψετε από την πρώτη στιγμή. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τις τώρα για να απολαμβάνετε την απόλυτη φροντίδα των δοντιών σας!
36822
5209800068547
1,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TROPICAL MIX 90GR ΕΛ

Το FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TROPICAL MIX 90GR ΕΛ είναι ένα απολαυστικό μείγμα εξωτικών γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν τροπικό παράδεισο. Με την ξινή γεύση του και την μοναδική του υφή, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις γεύσεις των τροπικών φρούτων σε κάθε δαγκωματιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και γεύσεις. Μην αφήσετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τα FINI ΖΑΧΑΡΩΤΑ SOUR TROPICAL MIX 90GR ΕΛ τώρα και α
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ

Το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και χρώμα στη ζωή τους. Με μια μοναδική συνδυασμό γεύσεων και χρωμάτων, το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο φαντασίας. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια και αφήστε τις γεύσεις και τα χρώματα να σας ταξιδέψουν!
Τιμή 15,09 €

Ωμέγα φακές χονδρές 500gr

Οι Χονδρές φακές είναι πλούσια πηγή σιδήρου και περιέχουν πολλά θρεπτικά συστατικά με αντιοξειδωτική δράση και είναι ιδανικές για παραδοσιακές συνταγές όπως Φακές Σούπα.

Τιμή 1,78 €

Break σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 85gr

Η φυσική προσωπικότητα του φουντουκιού παρέα με τη σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ δημιουργούν άλλη μια απόλαυση στο τετράγωνο! Η Break Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια κυκλοφορεί στο τετράγωνο σχήμα κατατεθέν της μάρκας, σε χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία και με εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 1,45 €

Scotch-Brite σφουγγαρίστρα design

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Scotch Brite, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,79 €