• ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ inox (Φ9x11,4Υcm) - (3049)  - 1
  • ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ inox (Φ9x11,4Υcm) - (3049)  - 1

ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ inox (Φ9x11,4Υcm) - (3049)

Το ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ inox (Φ9x11,4Υcm) - (3049) είναι ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το κουβαδάκι θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία χρήσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διαφοροποιήσει από τους υπόλοιπους.
36773
5209800067519
4,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μεταλλικη κουρτινοβεργα 120x210cm ασπρο/χρυσο rod19-120/bk+gld

Η μεταλλική κουρτινοβέργα 120x210cm σε ασπρόχρυσο χρώμα από την εταιρία rod19-120/bk gld είναι η τέλεια επιλογή για την ανανέωση του χώρου σας. Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η κουρτινοβέργα θα δώσει ένα νέο αέρα στο δωμάτιό σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 7,88 €

VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL (2x18ml) - (1+1 ΔΩΡΟ)

Το VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ενοχλητικά έντομα. Με τη δύναμη της φόρμουλας του VAPONA, τα έντομα δεν έχουν καμία ελπίδα επιβίωσης. Αποχαιρετήστε τα ενοχλητικά κουνούπια, μύγες και άλλα ενοχλητικά έντομα με το VAPONA ΕΝΤΟΜOΠΩΘΗΤΙΚΟ ΥΓΡΟ REFILL. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα ήσυχο και άνετο περιβάλλον στο σπίτι σας.
Τιμή 3,56 €

Miglior γατοτροφη κονσερβα 405gr βοδινο

Η Miglior γατοτροφή κονσέρβα 405gr βοδινό είναι η τέλεια επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο βοδινό και πλούσια γεύση, θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του κατοικιδίου σας και θα του προσφέρει υγιεινή διατροφή. Απολαύστε την υψηλή ποιότητα και τη γεύση που θα ενθουσιάσει τον τετράποδο φίλο σας.
Τιμή 0,64 €

Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ

Το Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα με άνεση και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει!
Τιμή 2,38 €

Κορυφαία προϊόντα

Duck deep action gel με πεύκο 750ml

Υγρό για τον καθαρισμό της λεκάνης της τουαλέτας.

Ο μοναδικός λαιμός του Duck® Total Action Gel προσφέρει ολοκληρωμένη καθαριότητα για την τουαλέτα σας, αφήνοντας ένα κύμα φρεσκάδας, ακόμα και κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Τιμή 2,14 €

Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ

Ο Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ της εταιρίας Sidirela είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η εργονομική σχεδίαση του σπογγίου θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες!
Τιμή 0,47 €

Rio mare τόνος σε σάλτσα με φασόλια 2x160gr

Τόνος Rio Mare με επιλεγμένα λαχανικα σε συνδυασμό με μια εξαιρετική σάλτσα ντομάτας. Η γεμάτη γεύση των φασολιών ενισχύεται από τον συνδυασμό με τόνο για να σας προσφέρει ένα σκεύασμα πλούσιο σε γεύση.

Τιμή 5,27 €

Jacobs cappuccino choco milka sticks 8τεμ

Απολαύστε την τέλεια συντροφιά σας με το Jacobs cappuccino choco milka sticks 8τεμ. Η απαλή γεύση του cappuccino συνδυάζεται με την πλούσια σοκολάτα Milka, δημιουργώντας ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τη γεύση και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Τιμή 2,83 €