• SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC)  - 1
  • SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC)  - 1

SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC)

Η SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC) είναι η ιδανική επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική προστασία στα υφάσματα. Αποκτήστε την SKIP ΣΚΟΝΗ τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο!
36743
7615400839704
24,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml ρυθμιση λιπαροτητας & detox αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml ρύθμιση λιπαρότητας & detox αντλία είναι ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την αποτελεσματικότητά του. Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά, ελεγχόμενη λιπαρότητα και αίσθηση αναζωογόνησης με κάθε χρήση. Αφήστε το Papoutsanis karavaki σαμπουάν να φροντίσει τα μαλλιά σας ενώ απολαμβάνετε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Papoutsanis karavaki να σας εντυπωσιάσει!
Τιμή 2,60 €

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (205)

Το πηρούνι φρούτου Hotelia (205) είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των φρούτων! Με την κομψή σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα φρούτα σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας πηρούνι φρούτου Hotelia (205) και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,58 €
ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (SENSITIVE & COLOR)  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (SENSITIVE & COLOR)

Ανανεώστε την εμφάνιση των ρούχων σας με το ΑΡΚΑΔΙ ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (32μεζ.) 1,45lit - (SENSITIVE & COLOR)! Η ειδική του φόρμουλα προστατεύει τα ευαίσθητα υφάσματα και διατηρεί τα χρώματα ζωντανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε καθαρά, φρέσκα και αρωματικά ρούχα με κάθε πλύση!
Κανονική τιμή 6,21 € Τιμή 6,05 €
  • -0,16 €
  • -0,16 €

WOODSTONE ΦΟΡΜΑ ΚΕΙΚ ΔΙΠΛΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ 28cm

Η διπλή στρογγυλή φόρμα κέικ 28cm της εταιρίας WOODSTONE είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε νόστιμα και εντυπωσιακά κέικ. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η φόρμα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά επιδόρπια που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Αποκτήστε τη φόρμα κέικ WOODSTONE τώρα και απολαύστε την ευχαρίστηση της ζαχαροπλαστικής!
Τιμή 9,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Μακβελ 675gr, σπαγγετι ολικης με βρωμη νο 6 +35% δωρο

Η απόλαυση ενός γεύματος ξεκινάει με τα υλικά που χρησιμοποιούμε. Το Μακβελ 675gr σπαγγέτι ολικής με βρώμη νούμερο 6 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να απολαύσετε ένα υγιεινό και γευστικό γεύμα. Με το 35% δώρο από την εταιρία Μάκβελ, η απόλαυση γίνεται ακόμα πιο προσιτή. Απολαύστε τον συνδυασμό της πλούσιας γεύσης του σπαγγετιού με τα οφέλη της ολικής άλεσης και της βρώμης, και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμ
Τιμή 1,27 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι σταρένιοι 120gr

Τα κριτσίνια Κούρκουλος με κρίκους σταρένιοι ζυμώνονται με παραδοσιακή συνταγή και αποτελούν μια νόστιμη επιλογή σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Κάθε πακέτο περιέχει 120γραμμάρια κριτσίνια, ιδανικά για να συνοδεύσουν τον καφέ σας ή να γευτούν μόνα τους. Η σταρένια γεύση τους τους προσδίδει ένα ξεχωριστό αρωματικό χαρακτήρα που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 1,78 €

Brut αφρόλουτρο original 500ml

Το αφρόλουτρο Brut Original 500ml είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, ενώ το άρωμά του θα σας κερδίσει με την αρρενωπή του νότα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος που θα σας συντροφεύει όλη μέρα.
Τιμή 2,69 €