• SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC)  - 1
  • SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC)  - 1

SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC)

Η SKIP ΣΚΟΝΗ 110μεζ. (7,15kg) - (CLASSIC) είναι η ιδανική επιλογή για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προσφέρει εξαιρετική προστασία στα υφάσματα. Αποκτήστε την SKIP ΣΚΟΝΗ τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο!
36743
7615400839704
24,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis natura κρεμ/νο αντ/κο 900ml yuzu & ανθη πορτοκαλιασ

Ανανεωτική κρέμα ντους Papoutsanis natura με yuzu και ανθη πορτοκαλιάς, ιδανική για μια αναζωογονητική εμπειρία κατά το μπάνιο σας. Η φρουτώδης αρωματική της σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων, ενώ η ενυδατική της φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας μαλακό και απαλό. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια της φρεσκάδας και της ενυδάτωσης κάθε φορά που κάνετε ντους.
Τιμή 2,19 €

Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15

Η Tns σαλατιερα inox 15cm jag-775-h/15 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο design της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας στον χώρο σας. Η ευκολία στη χρήση της και η αποτελεσματικότητά της σας εξασφαλίζουν ότι θα ετοιμάζετε τις αγαπημένες σας σαλάτες με άνεση και γρήγορα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,48 €

Κορυφαία προϊόντα

3άλφα ρύζι parboiled τύπου αμερικής 500gr

Το Ρύζι Parboiled είναι ιδανικό για σπυρωτό πιλάφι. Πηγή υδατανθράκων για τον οργανισμό, πρωτεϊνών και αμινοξέων. Τροφοδοτεί τον οργανισμό με ενέργεια ενώ οι πρωτεΐνες και τα αμινοξέα τον βοηθούν να αναδομηθεί με νέους μυϊκούς ιστούς και κύτταρα.

Τιμή 2,52 €

Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml

Το Air Wick ανταλλακτικό αποσμητικό χώρου βανίλια 19ml θα δώσει ένα φρέσκο και ευχάριστο άρωμα στον χώρο σας. Απολαύστε την αίσθηση της βανίλιας που θα σας χαλαρώσει και θα σας φέρει άμεσα σε μια ευχάριστη διάθεση. Με το Air Wick, η ατμόσφαιρα του χώρου σας θα είναι πάντα φρέσκια και ευχάριστη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μακρά διάρκειά του.

Τιμή 3,53 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n’ care χαμομήλι είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με υδατικό απόσταγμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας φυσική φροντίδα και αίσθηση φρεσκάδας.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,58 €

Παπουτσάνης σαπούνι αγνό κίτρινο γλυκερίνης 125gr

Αγνό σαπούνι γλυκερίνης. Ενυδατώνει και περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζοντας, απαλό αναζωογονητικό καθαρισμό σε πρόσωπο και σώμα με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες της γλυκερίνης.

Με Vegan σύνθεση.

Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας.

Τιμή 1,04 €