• ΑΡΚΑΔΙ ΣΚΟΝΗ ΝΙΦΑΔΩΝ 1kg (20μεζ.) - (ΠΡΑΣΙΝΟ)  - 1
  • ΑΡΚΑΔΙ ΣΚΟΝΗ ΝΙΦΑΔΩΝ 1kg (20μεζ.) - (ΠΡΑΣΙΝΟ)  - 1

ΑΡΚΑΔΙ ΣΚΟΝΗ ΝΙΦΑΔΩΝ 1kg (20μεζ.) - (ΠΡΑΣΙΝΟ)

Ζήστε την εμπειρία της φυσικής αναζωογόνησης με το ΑΡΚΑΔΙ ΣΚΟΝΗ ΝΙΦΑΔΩΝ 1kg (20μεζ.) - (ΠΡΑΣΙΝΟ). Απολαύστε την απαλή πράσινη αίσθηση και αναζωογονηθείτε με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την ενέργειά σας!
36708
5201498012130
5,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καντηλα για κερι 405β

Η καντήλα για κερί 405β της εταιρίας είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτή η καντήλα θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στη διακόσμηση του χώρου σας. Ανάψτε ένα κερί μέσα σε αυτήν την καντήλα και δημιουργήστε έναν χαλαρωτικό και ευχάριστο ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τη μαγεία του κεριού σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας!
Τιμή 2,51 €

Eurolamp πολυπριζο 3 θεσεων με καλωδιο και διακοπτη 3x1,5mm 1,5m ασπρο με προστασια επαφων 147-62211

Το Eurolamp πολυπρίζο 3 θέσεων είναι ο τέλειος τρόπος για να έχετε πάντα ενεργοποιημένες τις συσκευές σας. Με το καλώδιο και τον διακόπτη 3x1,5mm 1,5m, θα μπορείτε να συνδέσετε εύκολα τις συσκευές σας και να τις ελέγχετε με άνεση. Το ασπρό χρώμα του δίνει μια διακριτική εμφάνιση στον χώρο σας, ενώ η προστασία επαφών του εξασφαλίζει την ασφάλεια σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Eurolamp πολυπρίζο 3 θέσεων και να απολαύσετε την άνεση και τη
Τιμή 6,15 €

Μπωλ αποθηκευσης με καπακι 1,2lt dc-480

Αποθηκεύστε τα πολύτιμα σας αντικείμενα με ασφάλεια και στυλ με το Μπωλ αποθήκευσης με καπάκι 1,2lt dc-480. Ιδανικό για την ταξιδιωτική σας τσάντα, το γραφείο σας ή το σπίτι σας, αυτό το μπωλ προσφέρει μια ευέλικτη λύση αποθήκευσης για κάθε ανάγκη. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, αποκτήστε το δικό σας σήμερα!
Τιμή 0,84 €

Αλλατινη soft kings cookie 160gr, τρεις σοκολατεσ

Ανακαλύψτε τη μαγεία της γεύσης με τις τρεις σοκολάτες της εταιρίας Αλλατινη soft kings cookie 160gr. Ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλμωπία πάπρικα απαλή από το χωριό 300gr

Η Αλμωπία πάπρικα απαλή από το χωριό 300gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει κάθε γεύση στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση της και το άρωμά της, θα κάνει κάθε γεύμα ξεχωριστό και αξέχαστο. Αποκτήστε την Αλμωπία πάπρικα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της σε κάθε μαγειρική σας δημιουργία.
Τιμή 3,53 €

Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive soft 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Sensodyne sensitive soft είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν ευαίσθητα δόντια. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια σας, προσφέρει μια άνετη και αποτελεσματική καθαριότητα. Αποκτήστε τώρα την Sensodyne οδοντόβουρτσα sensitive soft και απολαύστε μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε φορά που βουρτσίζετε τα δόντια σας.
Κανονική τιμή 1,60 € Τιμή 1,50 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Teza cik παγίδες για μυρμήγκια 2τεμ

Το TEZA BAIT για μυρμήγκια είναι εντομοκτόνο σκεύασμα επαφής ή στομάχου για την καταπολέμηση όλων των ειδών μυρμηγκιών. Το σκεύασμα ενεργεί ως προσελκυστικό τροφής και η εντομοκτόνος δράση του επιτυγχάνεται με τη δραστική ουσία acetamiprid. Τα μυρμήγκια, που έλκονται από το δόλωμα, έρχονται σε επαφή με το προϊόν, αλλά και το καταναλώνουν. Δια της κατάποσης το μεταφέρουν στη φωλιά τους για να ταΐσουν τις προνύμφες τους. Έτσι επιτυγχάνεται η εξολόθρευση όλης της αποικίας σε λίγες μέρες.

Τιμή 4,69 €

Ultrex men σαμπουάν αντιπιτυριδικό oil control refresh για λιπαρά μαλλιά & λιπαρή επιδερμίδα 360ml

Το ULTREX σαμπουάν για λιπαρά μαλλιά είναι φτιαγμένο για να αντιμετωπίζει την υπερβολική παραγωγή σμήγματος, προσφέροντας μια βαθιά, αλλά απαλή καθαριότητα. Με την καθημερινή χρήση, τα μαλλιά παραμένουν φρέσκα και ελεύθερα από λίπος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Τιμή 3,22 €