• LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)  - 1
  • LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)  - 1

LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)

Αποκτήστε την απόλυτη μαλακότητα και φρεσκάδα με το LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)! Αφήστε το άρωμα της λεβάντας και της χαμομήλι να σας αγκαλιάσει και να σας χαλαρώσει κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το απαλό μαλακτικό. Μείνετε φρέσκοι και απαλοί όλη μέρα, και αφήστε τη μαγεία του LENOR να σας συνοδεύει σε κάθε πλύσιμο.
36677
8006540892015
7,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (205)

Το πηρούνι φρούτου Hotelia (205) είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των φρούτων! Με την κομψή σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα φρούτα σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας πηρούνι φρούτου Hotelia (205) και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,58 €

FABULOSO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 1lit - (FLOREALE - POZ)

Το FABULOSO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 1lit - (FLOREALE - POZ) είναι ένα εκπληκτικό προϊόν που θα μεταμορφώσει τον χώρο σας σε ένα αρωματικό και καθαρό περιβάλλον. Η μοναδική φόρμουλα του διασφαλίζει αποτελεσματική καθαριότητα και ευχάριστο άρωμα, κάνοντας τον καθαρισμό πραγματική απόλαυση. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το FABULOSO ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.
Τιμή 1,81 €

Ρεσω αρωματικο 4 ωρών 25τεμ κανελα

Το Ρεσω αρωματικό 4 ωρών 25τεμ κανέλα είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με την εκλεπτυσμένη μυρωδιά της κανέλας, θα νιώσετε αμέσως την αίσθηση της άνοιξης και της ευεξίας να σας πλημμυρίζει. Απολαύστε τη μακράς διάρκειας αρωματική απόλαυση που προσφέρει το Ρεσω αρωματικό και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ευωδιές και χαλάρωση.
Τιμή 2,19 €

LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΚΑΡΥΔΑ)

Το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 800ml - (ΚΑΡΥΔΑ) της εταιρίας Lilia Black είναι ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και απολαύσεων. Η αρωματική νότα της καρύδας θα σας αγκαλιάσει και θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Αφήστε το LILIA BLACK ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ να αγγίξει την επιδερμίδα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία μοναδικής πολυτέλειας. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στη μαγεία της καρύδας!
Τιμή 1,93 €

Κορυφαία προϊόντα

Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr

Η Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr της εταιρίας Kit Kat είναι μια απολαυστική επιλογή για όσους αγαπούν το σοκολατένιο γεύση. Με τη μοναδική της συνταγή και την τραγανή υφή, σας υπόσχεται μια ανεπανάληπτη γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να την λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γοητεία της Kit Kat γκοφρέτα chunky 40gr!
Τιμή 0,82 €

Spot rem υγρό καθαριστικό αλάτων 1lt

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,79 €

Friskies picnic sticks βοδινό 42gr

Συμπληρωματική τροφή για ενήλικους σκύλους. Τα FRISKIES Picnic με Βοδινό είναι λαχταριστές λιχουδιές με πλούσια γεύση κρέατος.

Δώστε τα ολόκληρα στον σκύλο σας ή κόψτε τα σε μπουκίτσες. Είναι ιδανικά για να εκπαιδεύσετε ή να ανταμείψετε τον σκύλο σας.

Τιμή 1,05 €