• LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)  - 1
  • LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)  - 1

LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)

Αποκτήστε την απόλυτη μαλακότητα και φρεσκάδα με το LENOR ΜΑΛΑΚΤΙΚΟ 86μεζ. - (1806ml) (LEVANDED & CHAMOMILE)! Αφήστε το άρωμα της λεβάντας και της χαμομήλι να σας αγκαλιάσει και να σας χαλαρώσει κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτό το απαλό μαλακτικό. Μείνετε φρέσκοι και απαλοί όλη μέρα, και αφήστε τη μαγεία του LENOR να σας συνοδεύει σε κάθε πλύσιμο.
36677
8006540892015
7,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Νεφελη πιατελα οβαλ 33cm 1259π33

Η Νεφελη πιατελα οβαλ 33cm 1259π33 είναι η τελειότητα στο σερβίρισμα των πιάτων σας. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας γεύμα. Αποκτήστε τώρα το δικό σας κομμάτι και αναβαθμίστε την τραπεζαρία σας με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 11,23 €
ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 24oz 1024  - 1
Περιορισμένη προσφορά!

ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 24oz 1024

Το ΔΟΧΕΙΟ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑΣ 24oz 1024 είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ντουλάπι κουζίνας. Με τη μοναδική του συνταγή και την απαλή του γεύση, η μαγιονέζα αυτή θα κάνει κάθε γεύμα σας ακόμα πιο νόστιμο. Απολαύστε τη με σάντουιτς, σαλάτες ή ως dip για τα τσιπς σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτήν την απολαυστική μαγιονέζα και να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας!
Κανονική τιμή 1,45 € Τιμή 1,39 €
  • -0,06 €
  • -0,06 €

ΠΙΑΤΟΘΗΚΗ ΤΟΝ-ΤΟΝ ΜΕ ΔΙΣΚΟ - (ΛΕΥΚΟ) (TA-130)

Η πιατοθήκη τον-τον με δίσκο (λευκό) της εταιρίας είναι ο ιδανικός τρόπος να οργανώσετε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, η πιατοθήκη αυτή θα αναβαθμίσει την εμφάνιση και την οργάνωση της κουζίνας σας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 4,08 €

SCOTCH BRITE ΣΦΟΥΓΓΑΡΑΚΙΑ INOX - (2+1τεμ.)

Τα Scotch Brite σφουγγαράκια INOX είναι η ιδανική επιλογή για την καθαριότητα του ανοξείδωτου χώρου σας. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους, αφαιρούν εύκολα τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας την επιφάνεια λαμπερή και γυαλιστερή. Μην αφήνετε να περάσει άλλη μέρα χωρίς να αποκτήσετε αυτά τα εκπληκτικά σφουγγαράκια INOX και δώστε λάμψη στο χώρο σας!
Τιμή 1,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Fabuloso συμπυκνωμένο μαλακτικό μαγνόλια & λεβάντα 56μεζ 1,25lt

Το Fabuloso μαλακτικό συμπυκνωμένο 1,25lt 56 μεζ, με μαγνόλια και λεβάντα, είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο άρωμα και λάμψη στα ρούχα σας. Με την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητά του, θα νιώσετε τη διαφορά από την πρώτη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα απαλό, φρέσκο άρωμα που θα σας συνοδεύει όλη μέρα.
Τιμή 4,44 €
Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 2lt Klinex - 1 Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 2lt Klinex - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Klinex χλωρίνη λεπτόρρευστη κλασική 2lt

Η Λεπτόρρευστη Χλωρίνη® Klinex συνδυάζει 3 δράσεις σε ένα μόλις προϊόν και σου λύνει τα χέρια καθημερινά χαρίζοντάς σου ένα καθαρό, χωρίς μικρόβια σπίτι. Πιο συγκεκριμένα αποτελεί ιδανική λύση για γενική καθαριότητα και απολύμανση σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Η Χλωρίνη® Klinex με λεπτόρρευστη σύνθεση απολυμαίνει διαφορετικές επιφάνειες του σπιτιού, αλλά παράλληλα λευκαίνει και καθαρίζει υγιεινά τα ρούχα όλης της οικογένειας.

Κανονική τιμή 2,16 € Τιμή 2,05 €
  • -0,11 €
  • -0,11 €

Bonjour κρουασάν bueno 150gr

Το "Bonjour κρουασάν bueno 150γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 150 γραμμάρια και πιθανώς με την προσθήκη του χαρακτηριστικού "bueno".

Τιμή 1,10 €

Septona baby σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια 750ml

Το απαλό σαμπουάν & αφρόλουτρο για αγόρια & κορίτσια SEPTONA Calm n Care Kid, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας.

0% παραβένες, αλλεργιογόνα, οινόπνευμα, σαπούνι, χρωστικές.

Σύνθεση που ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Τιμή 3,29 €

Cera di cupra κρέμα χεριών σε σωληνάριο 75ml

Κρέμα χεριών με κερί μελισσών που εξασφαλίζει φυσική προστασία του δέρματος, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης. Η γλυκερίνη προσφέρει μαλακτική δράση. Ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τιμή 1,19 €