• FINISH  22 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC)  - 1
  • FINISH  22 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC)  - 1

FINISH 22 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC)

Τα FINISH 22 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC) είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με μια μόνο ταμπλέτα, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Ξεχάστε το χέρι πλύσης και επιλέξτε τον αποτελεσματικότερο τρόπο για καθαριότητα και λάμψη. Αποκτήστε τα FINISH 22 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC) τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
36671
8002910063054
5,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

HALLS (GR) ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr

Η μοναδική γεύση του HALLS ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και γλυκιά γεύση με μέλι και λεμόνι. Απολαύστε το και αναζωογονηθείτε σε κάθε του δάγκωμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 0,78 €

Tns σετ καρω 5 πετσετα κουζινας 2τεμ 40x60cm λευκο κοκκινο

Αποκτήστε τώρα το σετ καρό πετσέτες κουζίνας Tns, το ιδανικό αξεσουάρ για την κουζίνα σας! Με δύο λαμπερά κόκκινα και λευκά πετσετάκια 40x60cm, θα προσθέσετε στυλ και λειτουργικότητα σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Πρακτικές και ευρύχωρες, αυτές οι πετσέτες είναι απαραίτητες για κάθε νοικοκυριό!
Τιμή 2,01 €

ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ LED SPIDERMAN (52163)

Τα πολύχρωμα LED μπαλάκια Spiderman θα φωτίσουν τη ζωή σας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Με λαμπερά χρώματα και το αγαπημένο θέμα του Spiderman, αυτά τα μπαλάκια θα δημιουργήσουν μια μοναδική ατμόσφαιρα σε κάθε εκδήλωση. Αποκτήστε τα τώρα και δώστε μια ξεχωριστή νότα στον χώρο σας!
Τιμή 3,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Dermomed κρεμοσάπουνο ίρις 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Dermomed, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,93 €

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €

Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml

Το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml της εταιρίας Blue fire είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό φωτιστικό για τον χώρο τους. Με το εκλεπτυσμένο design του και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα θα δώσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,97 €