• FINISH  22 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC)  - 1
  • FINISH  22 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball classic 22τεμ

Τα FINISH 22 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC) είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά πιάτα. Με μια μόνο ταμπλέτα, τα πιάτα σας θα λάμψουν σαν καινούργια. Ξεχάστε το χέρι πλύσης και επιλέξτε τον αποτελεσματικότερο τρόπο για καθαριότητα και λάμψη. Αποκτήστε τα FINISH 22 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC) τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
36671
8002910063054
4,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one λεμόνι 17τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 17τεμ είναι η ιδανική λύση για ένα λαμπερό και καθαρό αποτέλεσμα στα πιάτα σας. Με τη μοναδική τους φόρμουλα που εξασφαλίζει λείανση, λάμψη και αντικολλητική προστασία, οι ταμπλέτες Fairy θα σας εντυπωσιάσουν με την απόδοσή τους. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα σας.
Τιμή 5,08 €

Endless υγρό πλυντηρίου πιάτων prof blue 10lt

Το Endless professional blue είναι το τέλειο υγρό πλυντηρίου πιάτων για επαγγελματική χρήση. Με τη μοναδική του σύνθεση, καθαρίζει αποτελεσματικά και απομακρύνει κάθε λεκέ από τα πιάτα σας, αφήνοντάς τα λαμπερά και απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το Endless professional blue τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία πλυσίματος στο επαγγελματικό σας χώρο!
Τιμή 30,13 €

Cif boost λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 450ml

* Προσφέρει έξτρα εκπληκτική λάμψη* Ενισχύει τη διαδικασία στεγνώματος* Έως και 3x λιγότερα στίγματα μετά το στέγνωμα της πλύσης* Με μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικόΤο Λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων Cif Shine & Dry Boost περιέχει ενεργά συστατικά για αστραφτερή λάμψη και εξαιρετική απόδοση στο στέγνωμα. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος, ώστε να απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα που μένουν μετά το στέγνωμα της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα πιάτα και τα ποτήρια σας!

Τιμή 3,21 €

Spark stainon R50 υγρό λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 4lt

Το Spark Stainon R50 είναι ένα υγρό λαμπρυντικό για πλυντήρια πιάτων με χωρητικότητα 4 λίτρων. Αυτό το προϊόν σχεδιάστηκε για να προσφέρει λαμπερά και λεία πιάτα μετά από κάθε πλύση. Η χρήση ενός λαμπρυντικού σας βοηθάει να αποφύγετε τις υπολείμματα και τις στίγματα στα πιάτα σας, και να διατηρήσετε τη λάμψη τους για περισσότερο χρόνο. Απλά προσθέστε μια κατάλληλη ποσότητα στο δοχείο του λαμπρυντικο

Τιμή 13,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Magic cloth στεγνά πανάκια ηλεκτροστατικής δράσης 20τεμ

Ανταλλακτικά πανάκια παρκετέζας 20 τεμαχίων. Η παρκετέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για το ξεσκόνισμα των δαπέδων, των οροφών, των τοίχων και όλων των υψηλών θέσεων μέσα σε ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση. Απορροφά πολύ καλά τη σκόνη, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην απομάκρυνση των αλλεργιογόνων.

Τιμή 1,70 €

Pringles chips original 40gr

Οι Pringles chips original 40gr της εταιρίας Pringles είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και τραγανότητας που δεν μπορεί να αντισταθεί. Κάθε μπουκιά προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να θέλετε να την ξαναζήσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό σνακ και να απολαύσετε τη μοναδική του γεύση. Αγοράστε τώρα τα Pringles chips original 40gr και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 1,01 €

Doma κέικ ρολό με φράουλα 200gr

Ελβετικό ρολό Sofia με λεπτεπίλεπτη γεύση, μπορείτε να το απολαύσετε σε τρεις διαφορετικές γεύσεις - βανίλια, σοκολάτα και φράουλα. Και για ακόμη πιο τέλειο τέλος, το ρολό καλύπτεται από εκλεκτή διακόσμηση σοκολάτας.

Τιμή 0,98 €

Cesar σκυλοτροφή κοτόπουλο 150gr

Πλήρης υγρή τροφή για σκύλους σε ταψάκι.

  • Κατάλληλη για ενήλικους σκύλους μικρόσωμων φυλών.
  • Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές, τεχνητά αρώματα και ζάχαρη.

Σύνθεση: Κρέας και ζωικά παράγωγα (60%, εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), δημητριακά, μεταλλικά στοιχεία, παράγωγα φυτικής προέλευσης, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών.

Τιμή 1,53 €