• Tulip καραμελα crystal 1kg κανελα  - 1
  • Tulip καραμελα crystal 1kg κανελα  - 1

Tulip καραμελα crystal 1kg κανελα

Η κανέλα Crystal 1kg της εταιρίας Tulip είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας μαγέψει με την αρωματική του ευωδιά. Με την πρώτη γεύση, θα νιώσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ποιότητας που προσφέρει αυτή η καραμέλα. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους αγαπημένους σας σε μια ξεχωριστή στιγμή γεύσης και απόλαυσης. Αγοράστε τώρα την κανέλα Crystal 1kg της Tulip και ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει!
35066
5201036102255
5,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA DEO ROLL-ON MEN 50ml - (B & W) (INVISIBLE) (ULTIMATE IMPACT)

Το NIVEA DEO ROLL-ON MEN 50ml - (B & W) (INVISIBLE) (ULTIMATE IMPACT) είναι ένα από τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης για άνδρες. Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει αόρατη προστασία κατά της εφίδρωσης και των δυσάρεστων οσμών για ώρες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης κάθε μέρα!
Τιμή 2,53 €

Roshen fudgenta καραμελες βουτηρου 785gr,

Οι καραμέλες βουτύρου Roshen fudgenta είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη. Με την πλούσια γεύση του βουτύρου και την απαλή υφή του φανταστικού φαρμακευτικού σοκολάτας, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αποκτήστε τώρα τις Roshen fudgenta καραμέλες βουτύρου 785gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,07 €

Tns σακουλα απορριματων ρολο 10τεμ αρωματικη 52x75cm 07-600-0065

Η Tns σακούλα απορριμάτων ρολό 10 τεμαχίων αρωματική 52x75cm 07-600-0065 είναι η τέλεια λύση για τη διαχείριση των απορριμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Η αρωματική της φόρμουλα θα δώσει ένα ευχάριστο άρωμα στο χώρο σας, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική για κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την Tns και α
Τιμή 0,71 €

Κορυφαία προϊόντα

Cif κρέμα γενικού καθαρισμού κλασική 500ml

Κρέμα καθαρισμού επιφανειών και αντικειμένων. Περιέχει σωματίδια καθαρισμού 100% φυσικής προέλευσης και απομακρύνει εντελώς την πιο επίμονη βρομιά*, όπως καμμένο λίπος τροφίμων και σημάδια νερού στο μπάνιο, χωρίς να κάνει ζημιά.

* Εργαστηριακές δοκιμές σε πρότυπους λεκέδες και αντιπροσωπευτικές επιφάνειες κουζίνας και μπάνιου, επιτυγχάνοντας την πλήρη αφαίρεση βρομιάς.

Τα μπουκάλια είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό* πολλών χρωμάτων, που σημαίνει ότι βοηθά στη μείωση του πλαστικού που καταλήγει στους χώρους ταφής απορριμάτων. Γι' αυτό απορρίψτε την κενή συσκευασία CIF στον κάδο ανακύκλωσης, ώστε να μας βοηθήσετε να φτιαχτεί ένα νέο μπουκάλι Cif.

* Περιέχει 50% ανακυκλωμένο πλαστικό (εξαιρούνται καπάκι και ετικέτα).

Τιμή 1,84 €

Flup αποφρακτικό με ζεστό νερό 3x80gr

Χάρη στην ειδική του σύνθεση το Flup , είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό και ξεβουλώνει αμέσως νιπτήρες, μπανιέρες, νεροχύτες κ.λ.π. μόνο με την προσθήκη νερού, χωρίς να προκαλεί βλάβες στα σιφώνια και στους σωλήνες, ακόμη και τους πλαστικούς. Επιπλέον, επειδή καταπολεμά τις οργανικές ουσίες, (διαλύει τρίχες, λίπη, σαπούνι κ.λ.π.) διατηρεί τις αποχετεύσεις καθαρές, απαλλαγμένες από τις δυσάρεστες οσμές, γι΄αυτό, συνιστάται και η συστηματική χρήση του μια φορά το μήνα.

Τιμή 2,17 €

Bonjour κρουασάν μπανάνα 150gr

Το "Bonjour κρουασάν μπανάνα 150γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 150 γραμμάρια και πιθανώς με γέμιση μπανάνας.

Τιμή 1,10 €

Palmolive natural σαμπουάν με ελιά 350ml

Το Palmolive Naturals Long & Shine είναι ένα ιδανικό σαμπουάν για μεσαία και μακριά μαλλιά που αξίζει ιδιαίτερη φροντίδα. Η σύνθεσή του είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά εκχυλίσματα αλόης βέρα και ελιάς.

Τιμή 1,60 €

Ajax υγρό καθαριστικό spray τζαμιών optimal windows 500ml

Αυτή η αντλία τζαμιών Ajax 500ml Optimal Windows σε μωβ χρώμα είναι η απόλυτη λύση για κάθε σας ανάγκη καθαρισμού των παραθύρων. Με την υψηλή της ποιότητα και απόδοση, θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη χρήση. Μην αφήνετε τα λερωμένα παράθυρα να σας ενοχλούν πια, αποκτήστε τώρα την Ajax αντλία τζαμιών και απολαύστε καθαρά και λαμπερά παράθυρα σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας.
Τιμή 2,32 €