• Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι  - 1
  • Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι  - 1

Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι

Η Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εξαιρετική του ποιότητα και απόδοση, το Κυκλωψ φαρασι κουμπωτο με σκουπακι θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και φρέσκο χώρο ζωής!
33524
5202707004465
1,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παρκετεζα βαμβακι + σκελετος νο 50 χωρις κονταρι διαφορα χρωματα

Η Παρκετέζα βαμβακι σκελετός νο 50 χωρίς κοντάρι διαφορετικών χρωμάτων είναι το ιδανικό αξεσουάρ για το χώρο σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μεγάλη αντοχή, αυτή η παρκετέζα θα σας προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χρήσης. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 5,80 €

WOODSTONE ΤΑΨΙ ΟΡΘΟΓΩΝΙΟ (35x25cm)

Το WOODSTONE ταψί ορθογώνιο διαστάσεων 35x25cm είναι η ιδανική επιλογή για το μαγείρεμα σας! Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό, το WOODSTONE ταψί προσφέρει ακαταμάχητα αποτελέσματα σε κάθε ψήσιμο. Η μοναδική του εμφάνιση προσθέτει στυλ στην κουζίνα σας, ενώ η λεία επιφάνεια του εξασφαλίζει εύκολο καθαρισμό. Αποκτήστε το WOODSTONE ταψί τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία μαγειρέματος σας!
Τιμή 13,33 €

Vanish οχi action 450gr, white

Η Vanish οχι action 450gr, λευκό χρώμα, είναι το απόλυτο όπλο ενάντια στις δύσκολες λεκέδες. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα ρούχα σας λευκά και λαμπερά. Μην αφήνετε κανένα λεκέ να σας ανησυχεί πια, αφήστε το Vanish να κάνει τη δουλειά του και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Johnson's ωτοκαθαριστές 100τεμ

Μπατονέτες με άκρα από 100% αγνό βαμβάκι και βάσεις από 100% χαρτί.

Σχεδιασμένες για τον απαλό καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών γύρω από τα μάτια και το εξωτερικό των αυτιών.

Κατάλληλες για την εφαρμογή και την αφαίρεση προϊόντων μακιγιάζ.

Χωρίς πλαστικό. Σε ανακυκλώσυμη συσκευασία.

Τιμή 1,03 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων ρουμπίνι & γιασεμί 84μεζ 1764ml θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας που θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν υπέροχα για μήνες. Αφήστε το Lenor να φροντίσει τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και απολαύστε την αίσθηση της απαλότητας κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 6,43 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια ντυμένα σπαστά 22cm μαύρα 250τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια είναι ιδανικά για τις ανάγκες σας σε πάρτι, εκδηλώσεις και εστιατόρια. Τα καλαμάκια έχουν μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένα σπαστά για εύκολη χρήση. Έρχονται σε συσκευασία των 250 τεμαχίων και είναι χρώματος μαύρου, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα στο ποτό σας. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας αυτά τα ποιοτικά χάρτινα καλαμάκια.
Τιμή 2,40 €

Flokos σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 100gr

Σαρδέλες της εταιρίας Flokos, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Τρώγονται σαν συνοδευτικός ψαρομεζές, αλλά συνδυάζονται τέλεια με ρύζι δημιουργώντας ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.

Τιμή 1,33 €

Fa αφρόλουτρο men amazonia spirit 250ml

Το Fa men αφρόλουτρο amazonia spirit 250ml θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φυσική αίσθηση και ενέργεια. Αφήστε το αρρενωπό άρωμα του να σας ανανεώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουσίματος με το Fa men αφρόλουτρο amazonia spirit 250ml.
Τιμή 1,64 €