• Ζελεδοραβδακια με ντιπ 8x96gr,  - 1
  • Ζελεδοραβδακια με ντιπ 8x96gr,  - 1

Ζελεδοραβδακια με ντιπ 8x96gr,

Τα Ζελεδοραβδάκια με ντίπ 8x96gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ στο γρήγορο! Με την απίστευτη γεύση τους και την πλούσια υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως σνακ μεταξύ γευμάτων ή σαν συνοδευτικό σε μια φιλική συγκέντρωση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
31351
5011053025907
25,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PAMPERS ACTIVE BABY No 4 (90τεμ.) - (9-14kg)

Τα PAMPERS ACTIVE BABY No 4 είναι η ιδανική επιλογή για το μωράκι σας, προσφέροντας απόλυτη άνεση και προστασία. Με μέγεθος που ταιριάζει σε μωρά ηλικίας 9-14kg, αυτά τα πάνες είναι σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν μέγιστη απορροφητικότητα και στεγνότητα, ενώ παράλληλα εξασφαλίζουν άνεση και ελευθερία κινήσεων για το μωρό σας. Μην αφήσετε το μωρό σας να αισθάνεται άβολα, επιλέξτε PAMPERS ACTIVE BABY No 4 για αξιόπιστη προστασία κάθε μέρα.
Τιμή 23,84 €

Nivea hydra skin micellair 400ml hyaluron

Η Nivea hydra skin micellair 400ml hyaluron είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λαμπερή εμφάνιση. Με τη μοναδική της σύνθεση που περιέχει υαλουρονικό οξύ, προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος και αντιοξειδωτική προστασία. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και απαλό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε μέρα!
Τιμή 4,43 €

Τραπεζακι πιτσας 100τεμ

Μαγειρεύεις την τέλεια πίτσα στο άνετο τραπέζι σου, με το τραπεζάκι πίτσας 100 τεμαχίων. Φτιαγμένο από ανθεκτικό υλικό και με μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το τραπεζάκι θα κάνει την εμπειρία σου ακόμα πιο απολαυστική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αγαπημένη σας πίτσα με φίλους και οικογένεια!
Τιμή 1,76 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι 20cm -30τεμ διαφορα χρωματα

Το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι 20cm - 30 τεμάχια σε διάφορα χρώματα είναι ο τέλειος τρόπος για να μειώσετε το πλαστικό απόρριμμα και να προστατέψετε το περιβάλλον. Με αυτό το καλαμάκι, μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας χωρίς να κάνετε ζημιά στον πλανήτη μας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη διαφορά!
Τιμή 0,39 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία κουκουνάρι 15gr

Κουκουνάρι της εταιρείας Ινδία, το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες συνταγές για τη γέμιση της γαλοπούλας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, φυλλικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου και μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπλήρωμα διατροφής, χάρη στην υψηλή ενεργειακή του αξία.

Τιμή 1,56 €

Cisne σφουγγαρίστρα ημιεπαγγελματική 55% βαμβάκι 300gr

Η σφουγγαρίστρα Cisne ημιεπαγγελματική είναι κατασκευασμένη από 55% βαμβάκι και έχει βάρος 300gr. Αυτή η σφουγγαρίστρα είναι κατάλληλη για επαγγελματική χρήση και προσφέρει αποτελεσματικό και απορροφητικό καθαρισμό. Ιδανική για χρήση σε ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφετέριες και άλλους επαγγελματικούς χώρους.

Τιμή 2,56 €

Swiffer kit με έτοιμη σκούπα, 8 πανάκια & 3 υγρά πανάκια

Πλέον υπάρχει η λύση σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος πατωμάτων με ένα μόνο εργαλείο. Το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer Sweeper περιλαμβάνει 8 στεγνά πανάκια που μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3x περισσότερη βρωμιά, σκόνη και τρίχες από τις παραδοσιακές σκούπες.

Τιμή 15,09 €

Dove αποσμητικό σώματος spray women advanced invisible care 150ml

Το Dove deo spray advanced 150ml invisible care είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν προστασία και φρεσκάδα όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει αόρατη προστασία ενάντια στον ιδρώτα και τις δυσάρεστες μυρωδιές, ενώ παράλληλα φροντίζει το δέρμα σας. Αφήστε το Dove deo spray να σας προσφέρει την αίσθηση φρεσκάδας και αυτοπεποίθησης που χρειάζεστε κάθε μέρα.
Τιμή 2,85 €