• Badedas αφρόλουτρο beach karma 250ml Badedas - 1
  • Badedas αφρόλουτρο beach karma 250ml Badedas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBadedas

Badedas αφρόλουτρο beach karma 250ml

Αφρόλουτρο Beach Karma 250ml από την Badedas - Ζήστε την αίσθηση της παραλίας στο σπίτι σας με το Badedas αφρόλουτρο Beach Karma 250ml. Αφεθείτε στο αρωματικό μείγμα των αιθέριων ελαίων και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντουζάρετε. Αφήστε το άρωμα της παραλίας να σας συνοδεύει και να σας ανεβάζει τη διάθεση, ενώ η μαλακτική του φόρμουλα θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αποκτήστε το Badedas αφρόλουτρο Beach Karma 250ml τώρα και απολαύσ
36838
8710847985195
1,31 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Dorothy mil αφρόλουτρο new york μπλε 620ml

Το DOROTHY MIL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ NEW YORK 620ML (ΜΠΛΕ) είναι η ιδανική επιλογή για να αισθανθείτε ανανεωμένοι και φρέσκοι κάθε μέρα. Η απαλή του σύνθεση και η μοναδική μυρωδιά του θα σας ταξιδέψουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, δίνοντάς σας μια αίσθηση πολυτέλειας και ευεξίας. Αποκτήστε το τώρα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 2,74 €

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,67 €

Vidal αφρόλουτρο hemp oil 500ml

Απογειώστε την εμπειρία σας στο μπάνιο με το Vidal αφρόλουτρο με 500ml hemp oil. Η μοναδική σύνθεσή του θα αφήσει το δέρμα σας βαθιά ενυδατωμένο και μεταξένιο, ενώ η αρωματική νότα του θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων. Ανακαλύψτε το μυστικό για μια απαλή και λαμπερή επιδερμίδα και αφεθείτε στην αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε το Vidal αφρόλουτρο hemp oil 500ml.
Τιμή 1,74 €

Axe αφρόλουτρο ice chill 400ml

Ανανεωτική δροσιά και ενέργεια με το Axe shower gel ice chill 400ml! Αφήστε το δροσερό άρωμα να σας αναζωογονήσει και να σας δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για μια ακόμα εντυπωσιακή μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας!
Τιμή 2,42 €

Dermomed αφρόλουτρο iris 750ml

Το DERMOMED ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 750ml - (RELAX) (IRIS) είναι η τέλεια επιλογή για να ζήσετε μια εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας κάθε φορά που ντουσάρεστε. Η μοναδική σύνθεση του με άρωμα ίριδας θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο χαλάρωσης και ευεξίας, ενώ παράλληλα θα φροντίσει για την ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του δέρματός σας. Αποκτήστε το DERMOMED ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αγοράς!
Τιμή 1,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Syoss styling gel max hold 250ml

Το Syoss Max Hold Gel για υπέροχα κομψό, λαμπερό styling, παρέχει έως και 48 ώρες διάρκεια. Η φόρμουλα Syoss Max Hold Gel είναι μη κολλώδης και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 4,05 €

Μέγα βαμβάκι 100gr

Καθαρό υδρόφιλο βαμβάκι από 100% φυτικές ίνες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας. Παράγεται στην Ελλάδα. Σε συσκευασία των 100γρ.

Τιμή 1,42 €

Βίκος φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό "Βίκος" εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχό σε νάτριο, με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα. Χάρη στην ισορροπημένη σύστασή του (με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο) θεωρείται ότι συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Πηγή υδροληψίας: ΒΙΚΟΣ

Τιμή 1,61 €

Βηθλεέμ φυτιλάκια παραφίνης κίτρινα 20gr

Το φυτίλι τοποθετείται μαζί με την καντηλήθρα στο εσωτερικό ενός καντηλιού. Καίει με ελαιόλαδο, ηλιέλαιο, πυρηνέλαιο και όλα τα φυτικά λάδια. Αποφύγετε την χρήση παραφινέλαιου. Ρυθμίστε το φυτιλάκι στην καντηλήθρα χαμηλά για να μην σας καπνίσει.

Τιμή 0,38 €