• Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 190μεζ 12,35kg Skip - 1
  • Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 190μεζ 12,35kg Skip - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSkip

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 190μεζ 12,35kg

Η σκόνη Skip Active Clean καθαρίζει δύσκολους λεκέδες ακόμη και στο σύντομο πρόγραμμα. Με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα, χαρίζοντας στα ρούχα σας καθαριότητα.

6754
7615400111909
42,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
5-15% ανιονικά τασιενεργά, λευκαντικοί παράγοντες με βάση το οξυγόνο, <5% ένζυμα, μη ιονικά τασιενεργά, λαμπρύνουσες ουσίες, άρωμα, φωσφονικές ενώσεις, πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, σαπούνι, ζεόλιθοι, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hexyl Cinnamal.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος! Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος.
Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να φοράτε μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια/ πρόσωπο. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με άφθονο νερό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Μην το καταπίνετε. Συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας.
Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210 779 3777.
Δερματικά εγκαυματα
Στοιχεία Προμηθευτή
ΕΛΑΪΣ- UNILEVER HELLAS A.E. Λ. Κύμης και Σένεκα 10, Κηφισιά, 14564, Τηλ: 210 6304500, www.unilever.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x4,25lt

Το Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 2x85μεζ 2x4,25lt είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με τη διπλή δύναμη καθαρισμού του Skip, τα ρούχα σας θα είναι λαμπερά και αρωματισμένα με μια μόνο πλύση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση του φρεσκάδας κάθε φορά που φοράτε τα ρούχα σας.
Τιμή 24,81 €
  • Πακέτο

Dettol απολυμαντικό ρούχων λεβάντα 1,5lt

Απολυμαντικό για τα ρούχα, που εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων, τα απολυμαίνει και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές, ακόμα και σε σύντομες πλύσεις ή πλύσεις με κρύο νερό, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Είναι κατάλληλο για λευκά και χρωματιστά ρούχα καθώς δεν καταστρέφει τις ίνες τους.

Τιμή 5,48 €

Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων regular 70μεζ 3,85lt

Το Ariel υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων regular 70μεζ 3,85lt της εταιρίας Ariel είναι η ιδανική επιλογή για καθαρά και φρέσκα ρούχα. Με την ισχυρή του σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, δίνοντας στα ρούχα σας ένα φρέσκο άρωμα που διαρκεί. Αφήνει τα ρούχα σας απαλά και λαμπερά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα. Με το Ariel υγρό απορρυπαντικό, η πλυντήριο σας θα λειτουργεί αποτελεσματικά και οι ρούχα σας θα είνα?
Τιμή 15,94 €

Lupo υγρό απορρυπαντικό ρούχων για μαύρα ρούχα 3lt

Αποκτήστε την απόλυτη λάμψη για τα μαύρα σας ρούχα με το Lupo υγρό απορρυπαντικό ρούχων 3lt. Η ειδική φόρμουλα του εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα και φρέσκα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα. Με το Lupo, τα μαύρα σας ρούχα θα δείχνουν σαν καινούργια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και αφήνοντας το άρωμά τους να μαγνητίζει κάθε όντα στο πέρασμά σας.
Τιμή 3,14 €

Neomat υγρό πλυντηρίου ρούχων μαλαισιανή ορχιδέα 60μεζ 2,7lt

Ζήστε τη μοναδική εμπειρία του Neomat υγρού πλυντηρίου ρούχων με μαλαισιανή ορχιδέα 60μεζ 2,7lt. Η συνδυαστική αρωματική νότα της μαλαισιανής ορχιδέας θα σας μεταφέρει σε έναν κόσμο ονειρεμένο, ενώ η προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού του Neomat θα φροντίσει για άψογα καθαρά ρούχα. Αποκτήστε το Neomat τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 8,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns βαση κοπης ξυλινη 19,5x29,5x0,8cm board-bamb-1 03-950-3346

Η βαση κοπης ξυλινη 19,5x29,5x0,8cm board-bamb-1 03-950-3346 της εταιρίας Tns είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ξύλο, διαθέτει μια εκλεπτυσμένη σχεδίαση που θα σας εντυπωσιάσει. Με τις ακριβείς διαστάσεις της, θα μπορείτε να κόψετε τα τρόφιμα σας με άνεση και ακρίβεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τη δική σας βάση κοπής της Tns σήμερα!
Τιμή 1,07 €

Estia αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων & λαχανικών πλαστικός

Ο αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων & λαχανικών Estia είναι το ιδανικό εργαλείο για εύκολο καθάρισμα και αποφλοίωση των φρούτων και λαχανικών σας. Με τον πλαστικό σχεδιασμό της Estia, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα και καθαρά προϊόντα με ελάχιστη προσπάθεια. Αποκτήστε τον Estia αποφλοιωτή/καθαριστή σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απλό αλλά απαραίτητο εργαλείο.
Τιμή 1,06 €

Atropia Prisma ροζέ ξηρός οίνος 750ml

Το ροζέ κρασί της ετικέτας Atropia είναι ξηρό με διακριτικές γεύσεις μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και μαλακές τανίνες. Η αγιωργίτικη ποικιλία συνδυάζεται υπέροχα με ψητά κρέατα, σάλτσες ντομάτας και καρυκευμένες κουζίνες από τη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία. Σερβίρεται στους 15-20°C.

Τιμή 2,62 €

Colgate οδοντόκρεμα baking soda 75ml

Η σύνθεση της Colgate Baking Soda με διττανθρακική σόδα έχει καθαριστική αφρώδη δράση, η οποία βοηθά στην απομάκρυνση των επιφανειακών λεκέδων από τα δόντια σας, αφήνοντας σε ολόκληρο το στόμα μια αναζωογονητική αίσθηση βαθιάς καθαριότητας.

Βοηθά στην καταπολέμηση της τερηδόνας, αφήνει τα δόντια λευκότερα με φυσική γεύση μέντας.

Τιμή 1,26 €