• ESSEX ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 75μεζ. (3,75kg) - (MULTI)
  • ESSEX ΣΚΟΝΗ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ 75μεζ. (3,75kg) - (MULTI)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςEssex

Essex Multi σκόνη πλυντηρίου ρούχων 75μεζ 3,75kg

47815
5201321041115
8,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων color touch of lenor 50μεζ 3,25kg

Η Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων color touch of lenor 50μεζ 3,25kg είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα άγγιγμα φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας. Η προηγμένη τεχνολογία της Ariel εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα, ενώ η αρωματική νότα του Lenor θα σας κερδίσει από την πρώτη ματιά. Απολαύστε κάθε πλύση ρούχων ως μια ευχάριστη εμπειρία, με την Ariel σκόνη πλυντηρίου ρούχων color touch of lenor!
Τιμή 12,88 €

Endless υγρό πλυντηρίου ρούχων enzyme power 2lt

Η Endless υγρό πλύσης ρούχων 2lt enzyme power είναι η τέλεια λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρήσει τα ρούχα της καθαρά και φρέσκα. Με την ισχυρή του σύνθεση enzyme power, απομακρύνει αποτελεσματικά κάθε λεκέ και βρωμιά, αφήνοντας τα ρούχα σας λαμπερά και αρωματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας!
Τιμή 5,63 €

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 20μεζ 1,3kg

Ανανεωτική δύναμη για τα ρούχα σας! Η Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 20μεζ 1,3kg προσφέρει αποτελέσματα που θα σας ενθουσιάσουν. Με την μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί ακόμα και τις πιο ανθεκτικές λεκέδες και αφήνει τα ρούχα σας φρέσκα και καθαρά. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 6,27 €

Dettol απολυμαντικό ρούχων χωρίς άρωμα 1,5lt

Το Dettol Απολυμαντικό για τα ρούχα είναι το προϊόν που εξουδετερώνει το 99.9% των βακτηριδίων ακόμα και σε πλύσεις με κρύο νερό ή σύντομες πλύσεις. Χρησιμοποιείται μαζί με το απορρυπαντικό για πλύσιμο στο πλυντήριο και στο χέρι κατά το ξέβγαλμα. Απολυμαίνει τα ρούχα και εξαφανίζει δυσάρεστες οσμές αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα καθαριότητας.

Τιμή 5,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €

Eurolamp δεματικά tire ups λευκά 200x2,5 100τεμ

Δεματικά καλωδίων με διαστάσεις 200x2.5mm. Αυτό τo πακέτο των 100 τεμαχίων αντέχει περίπου 8 κιλά, κατάλληλο για μικρά καλώδια γραφείου ή τακτοποίηση αντικειμένων κουζίνας.

Τα δεματικά σχεδιάζονται κυρίως για να δένουν τα καλώδια σε δέσμες. Εκτός απο τα καλώδια όμως χρησιμοποιούνται και για πολλές άλλες διαφορετικές ανάγκες. Χρησιμοποιούν σφιγκτήρες που από τη μία πλευρά υπάρχει μια κεφαλή με ένα σύστημα αυτόκλειστου κλεισίματος και κατά μήκος ολόκληρου του δεματικού υπάρχει μια σειρά δοντιών η οποία κουμπώνει στην κεφαλή στο ύψος που επιλέγουμε για να σφίξουμε όσο επιθυμούμε.

Τιμή 1,54 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού