Αποφλοιωτές - Διάφοροι κόπτες

Ενεργά φίλτρα

Geor εργαλείο φρούτων 1013-εμ

Το Geor εργαλείο φρούτων 1013-εμ είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των φρούτων. Με την απίστευτη απόδοσή του και την εξαιρετική ποιότητά του, το Geor εργαλείο φρούτων 1013-εμ θα σας βοηθήσει να προετοιμάσετε τα αγαπημένα σας φρούτα με άνεση και ακρίβεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν της Geor και αναβαθμίστε την κουζίνα σας άμεσα!
Τιμή 2,18 €

Nava misty αποφλοιωτής φρούτων και λαχανικών 19cm

Ο Nava misty αποφλοιωτής φρούτων και λαχανικών 19cm είναι το ιδανικό εργαλείο για να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με ευκολία και γρήγορα. Με τον αποφλοιωτή Nava misty, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα και υγιεινά σνακς χωρίς πολύ κόπο. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρει στην καθημερινή σας ζωή!
Τιμή 1,89 €

Nava misty παριζιέν εργαλείο κοπής φρούτων 18x3,2cm

Η Nava misty παριζιέν εργαλείο κοπής φρούτων 18x3,2cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Nava, μπορείτε να κόψετε τα φρούτα σας με άνεση και ακρίβεια. Αφήστε το Nava misty να γίνει ο αξιόπιστος σύντροφος στην κουζίνα σας και ανακαλύψτε την ευκολία και την απόλαυση του μαγειρέματος.
Τιμή 1,64 €

Svim αποφλοιωτής/καθαριστής ντομάτας πλαστικός

Ο Svim αποφλοιωτής/καθαριστής ντομάτας πλαστικός είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εύκολο τρόπο που αφαιρεί τη φλούδα των ντομάτων, θα εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο. Η ποιότητα κατασκευής του Svim αποφλοιωτής/καθαριστής θα σας διασφαλίσει μακροχρόνια χρήση χωρίς προβλήματα. Αποκτήστε τον σήμερα και απολαύστε φρέσκες ντομάτες χωρίς την ενόχληση της φλούδας τους.
Τιμή 1,90 €

Svim αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών πλαστικός

Ανανεωτικός αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών Svim από την εταιρία Svim. Απολαύστε φρέσκα και καθαρά φρούτα και λαχανικά με ένα προϊόν που σας εξοικονομεί χρόνο και προσφέρει υγιεινές επιλογές. Αποκτήστε τον δικό σας Svim τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία στην παρασκευή των γευμάτων σας.
Τιμή 0,99 €

Svim μαντολίνο πλαστικό

Το Svim μαντολίνο πλαστικό της εταιρίας Svim είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μουσικής! Με το μοναδικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, το μαντολίνο αυτό θα σας ενθουσιάσει με τον ήχο του και την άνεση που προσφέρει κατά την παιξίματος. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη μουσική εμπειρία σας!
Τιμή 4,35 €

Svim μαντολίνο πλαστικό 29,5x10cm

Το Svim μαντολίνο πλαστικό 29,5x10cm της εταιρίας Svim είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σεφ που θέλει να κόψει τα τρόφιμα του με ακρίβεια και ευκολία. Με την ακρίβεια ενός μαντολίνου και την ανθεκτικότητα του πλαστικού υλικού, το Svim μαντολίνο είναι ο σύμμαχος που χρειάζεστε στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις κοπές σας με άνεση και ασφάλεια.
Τιμή 2,88 €

Svim πιάστρα πλαστική

Η Svim πιάστρα πλαστική είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την οργάνωση των ρούχων σας στη ντουλάπα. Με το μοναδικό της design και την ανθεκτική κατασκευή της, θα κρατήσει τα ρούχα σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τη ντουλάπα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,61 €

Svim ρόδα κοπής ζύμης ανοξείδωτη 4cm

Η Svim ρόδα κοπής ζύμης ανοξείδωτη 4cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη της μαγειρικής. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Svim, αυτή η ρόδα κοπής ζύμης θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο τέλειες ζύμες για τις αγαπημένες σας συνταγές. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 1,30 €

Tns αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών πλαστικός

Ο Tns αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων και λαχανικών προσφέρει γρήγορο και εύκολο τρόπο να προετοιμάσετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας για κατανάλωση. Με αυτό το προϊόν, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα και υγιεινά γεύματα χωρίς τον κόπο του καθαρισμού και της αποφλοίωσης. Αποκτήστε τον Tns αποφλοιωτή/καθαριστή σήμερα και απολαύστε την ευκολία και την ταχύτητα στην προετοιμασία των γευμάτων σας!
Τιμή 1,06 €

Viosarp κόφτης λαχανικών κωστής Νο203

Ο Viosarp κόφτης λαχανικών Νο203 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε οικιακή κουζίνα. Με την εξαιρετική του ποιότητα και λειτουργικότητα, μπορείτε να κόψετε τα λαχανικά σας με άνεση και ακρίβεια. Ξεχάστε το χέρικο κόψιμο και επενδύστε σε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον Viosarp κόφτη λαχανικών Νο203 τώρα!
Τιμή 3,13 €

Αποφλοιωτής πατάτας ανοξείδωτος

Ο αποφλοιωτής πατάτας ανοξείδωτος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εύκολο και γρήγορο τρόπο που αφαιρεί τη φλούδα από τις πατάτες, θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και κόπο. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει αντοχή και αξιοπιστία, ενώ η λειτουργία του είναι τόσο απλή που μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς με άνεση. Αποκτήστε τον αποφλοιωτή πατάτας ανοξείδωτο σήμερα και απολαύστε φρέσκες και γευστικές πατ?
Τιμή 1,45 €

Κολοκυθοκαθαριστής κωστής Νο1009

Ο Κολοκυθοκαθαριστής κωστής Νο1009 είναι το ιδανικό εργαλείο για να κάνετε εύκολα και γρήγορα την καθαριότητα των κολοκύθιων σας. Με τον εξαιρετικά αποτελεσματικό σχεδιασμό του, ο κολοκυθοκαθαριστής αυτός θα σας εξασφαλίσει άψογα αποτελέσματα και θα σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο. Αποκτήστε τον σήμερα και ανακαλύψτε την άνεση και την ευκολία στην καθημερινή σας κουζίνα!
Τιμή 1,68 €

Κόφτης λαχανικών με προστασία κοπής

Ανακαλύψτε τον κόφτη λαχανικών με προστασία κοπής και απολαύστε εύκολη και γρήγορη προετοιμασία των φαγητών σας. Με ασφαλή μηχανισμό κοπής και εργονομική λαβή, αυτός ο κόφτης θα σας βοηθήσει να κόψετε τα λαχανικά σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο εργαλείο κουζίνας που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας μαγειρική!
Τιμή 3,66 €

Λαχανοκόπτης με βίδα

Ανακαλύψτε τον πιο εύκολο τρόπο για να κόψετε τα λαχανικά σας με τον λαχανοκόπτη με βίδα! Με την ευκολία και την ακρίβεια που προσφέρει αυτός ο λαχανοκόπτης, θα είστε σε θέση να παρασκευάσετε υγιεινά γεύματα με λιγότερο κόπο και χρόνο. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον δικό σας λαχανοκόπτη με βίδα σήμερα!
Τιμή 4,64 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού