Σιδερώστρες - Σιδερόπανα

Ενεργά φίλτρα

Elite σιδερόπανο αλουμινίου 140x50cm

Το Elite σιδερόπανο αλουμινίου 140x50cm είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στο σιδέρωμα. Με τις εξαιρετικές του επιδόσεις και την ανθεκτική κατασκευή του, το Elite σιδερόπανο εξασφαλίζει άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σιδερώματος σας!
Τιμή 2,79 €

Jenny σιδερώστρα ατμού με πλέγμα 38x110cm

Η σιδερώστρα ατμού της Jenny με πλέγμα διαστάσεων 38x110cm φαίνεται να είναι μια μεγάλη και πρακτική συσκευή για το σιδέρωμα μεγάλων επιφανειών, όπως σε σεντόνια, πετσέτες ή άλλα μεγάλα κομμάτια ρούχων ή υφασμάτων.

Τιμή 28,61 €

Mary σιδερώστρα ατμού με πλέγμα 33x105cm

Η σιδερώστρα ατμού της Mary με πλέγμα διαστάσεων 33x105cm φαίνεται να είναι μια μεγάλη και πρακτική συσκευή για το σιδέρωμα μεγάλων επιφανειών, όπως σε σεντόνια, πετσέτες ή άλλα μεγάλα κομμάτια ρούχων ή υφασμάτων.

Τιμή 23,86 €

Sidirela σιδερόπανο cotton 140x50cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Sidirela, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα. Διαθέτει λάστιχο για πιο εύκολη τοποθέτηση και σωστή εφαρμογή στη σιδερώστρα.

Τιμή 3,48 €

Vileda σιδερόπανο universal 130x40cm μπλε

Το Vileda σιδερόπανο universal 130x40cm μπλε είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μεγάλο μέγεθος, εξασφαλίζει εύκολο και γρήγορο σιδέρωμα χωρίς σημάδια. Απορροφά αποτελεσματικά το νερό και τις λεκέδες, ενώ παραμένει ανθεκτικό στη χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά!
Τιμή 6,81 €

Κύκλωψ σιδερόπανο με κορδόνι corde large 139x55cm

Το σιδερόπανο με κορδόνι "Corde Large" της Κύκλωψ, με διαστάσεις 139x55cm, φαίνεται να είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε ειδικά για την ευκολία σιδέρωματος και την προστασία των επιφανειών κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Τιμή 3,85 €

Κύκλωψ σιδερόπανο με λάστιχο flexy 140x52cm

Σιδερόπανο από την εταιρία Cyclops, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα. Διαθέτει λάστιχο για πιο εύκολη τοποθέτηση και σωστή εφαρμογή στη σιδερώστρα.

Διαστάσεις σιδερόπανου:

Μήκος: 140cm

Πλάτος: 52cm

Τιμή 3,62 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού