0
Αγαπημένα
Καλάθι
×
Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Σιδερόπανο από την εταιρία Vileda, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα.

Διαστάσεις σιδερόπανου:

Μήκος: 130εκ.

Πλάτος: 40cm

Διαθεσιμότητα: 35 Σε απόθεμα

Σιδερόπανο από την εταιρία Sidirela, για εύκολο, άνετο και πιο αποτελεσματικό σιδέρωμα χωρίς να δημιουργεί τσακίσεις στα ρούχα. Διαθέτει λάστιχο για πιο εύκολη τοποθέτηση και σωστή εφαρμογή στη σιδερώστρα.

Διαθεσιμότητα: 9 Σε απόθεμα

Η σιδερώστρα της εταιρείας Lafet είναι κατάλληλη για σίδερο ατμού, με υφασμάτινο κάλυμμα και επιφάνεια ανθεκτική σε υψηλές θερμοκρασίες. Διαθέτει αντιολισθητικά πόδια για να παραμένει σταθερή κατά τη χρήση. Είναι πτυσσόμενη ώστε να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εύκολα χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Μήκος Ανοιχτής: 120cm

Πλάτος Ανοιχτής: 42cm

Διαθεσιμότητα: 5 Σε απόθεμα

Μεταλλική σιδερώστρα με βάση στήριξης για το σίδερο. Διαθέτει ειδικά αντιολισθητικά στα πόδια για να παραμένει σταθερή κατά τη χρήση. Είναι πτυσσόμενη και διπλώνει για να μεταφέρεται εύκολα και να αποθηκεύεται χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Διαθεσιμότητα: 3 Σε απόθεμα

Σιδερώστρα Norma από την Estia με βάση στήριξης για σίδερο ατμού. Διαθέτει ρυθμιστή ύψους και αντιολισθητικά πέλματα ώστε να παραμένει σταθερή κατά τη χρήση. Διπλώνει για να μεταφέρεται και να αποθηκεύεται εύκολα.

Φίλτρα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας