Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Tony's Chocolonely

Ενεργά φίλτρα

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την πλούσια και κρεμώδη υφή της, σίγουρα θα σας καταπλήξει με τη γεύση της. Απολαύστε ένα κομμάτι και αφεθείτε στην απόλαυση που προσφέρει η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος 180gr.
Τιμή 4,39 €

Tony's chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr

Η Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα και θαλασσινό αλάτι 180gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που σίγουρα θα σας κερδίσει με τη μοναδική του γεύση. Απολαύστε την κρεμώδη σοκολάτα σε συνδυασμό με την γλυκιά καραμέλα και το αλατισμένο θαλασσινό αλάτι για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Αγοράστε τώρα τη Tony's Chocolonely σοκολάτα γάλακτος και απολαύστε την σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 4,39 €

Tony's chocolonely σοκολάτα υγείας με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι με 51% κακάο 180gr

Η σοκολάτα Tony's Chocolonely με αμύγδαλο & θαλασσινό αλάτι είναι μια απολαυστική επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με 51% κακάο, αυτή η σοκολάτα υγείας προσφέρει μια εκλεπτυσμένη γεύση που θα σας κάνει να την λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Δοκιμάστε την σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 4,39 €