0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Rex

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Κατάλληλο για ατμοσίδερα και πρέσες ατμού

Ο συχνός καθαρισμός προφυλάσσει από την εναπόθεση αλάτων και βοηθά στη σωστή λειτουργία της συσκευής. Το νερό της βρύσης αλλά ακόμα και το απιονισμένο νερό περιέχει μικρές ποσότητες αλάτων που δημιουργούν με τον καιρό στρώματα που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στη συσκευή.

Διαθεσιμότητα: 62 Σε απόθεμα

Καθαριστικό spray λεκάνης και επιφανειών μπάνιου της εταιρείας REX, το οποίο συμβάλλει στην καταπολέμηση μικροοργανισμών και στην απομάκρυνση των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Διαθεσιμότητα: 96 Σε απόθεμα

Αφαιρεί εύκολα, γρήγορα χωρίς τρίψιμο τη βρωμιά, την κιτρινίλα και τους δύσκολους λεκέδες από τα λευκά μάρμαρα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ΧΩΡΙΣ να τα φθείρει, ενώ ταυτόχρονα τα περιποιείται και βοηθά να μη λερώνουν εύκολα. Δίνει στα πολυκαιρισμένα μάρμαρα την αρχική τους όψη. Χρησιμοποιήστε το για να αφαιρέσετε επίμονους έγχρωμους λεκέδες από γλάστρες, σκουριές, καφέ κλπ

Διαθεσιμότητα: 173 Σε απόθεμα

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας REX, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας