Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Rex

Ενεργά φίλτρα

Rex αρωματίνη με άρωμα πεύκου 500ml

Η αρωματίνη Rex με άρωμα πεύκου έχει χωρητικότητα 500ml και προσφέρει ένα φρέσκο και διακριτικό άρωμα πεύκου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους για να ανανεώσει την ατμόσφαιρα και να δημιουργήσει μια ευχάριστη αίσθηση άρωματος. Ιδανική για χρήση σε σπίτια, γραφεία, αίθουσες αναμονής και άλλους εσωτερικούς χώρους.
Τιμή 2,53 €

Rex καθαριστικό για χαλιά & μοκέτες 500ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας REX, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Οδηγίες Προφύλαξης: Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά με κρύο νερό.

Τιμή 1,99 €

Rex σοδα πλυσεως σκονη 500gr,

Η Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυρά που θέλει λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αποκτήστε την Rex σόδα πλυσίματος σκόνη 500gr τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα σε κάθε πλύση.
Τιμή 1,08 €

Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα 500ml

Το Rex υγρό καθαριστικό για λευκά μάρμαρα σε συσκευασία 500ml είναι ένα αποτελεσματικό προϊόν που βοηθά στον καθαρισμό και τη διατήρηση της λευκής επιφάνειας των μαρμάρων. Χάρη στην ειδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες, τη βρωμιά και τα ίχνη από αλάτι, αφήνοντας τα μάρμαρα λαμπερά και καθαρά. Είναι εύκολο στη χρήση και δεν αφήνει υπολείμματα.

Τιμή 2,53 €

Rex υπερλευκαντικο ρουχων 400gr,

Το Rex υπερλευκαντικό ρούχων 400gr της εταιρίας Rex είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά ρούχα. Με την ισχυρή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά κάθε λεκέ και αφήνει τα ρούχα σας άψογα λευκά. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την ομορφιά των ρούχων σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,37 €