Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Omo

Ενεργά φίλτρα

Omo σκόνη για πλύσιμο στο χέρι 425gr

Το ΟΜΟ είναι η ιδανική λύση για πλύσιμο στο χέρι. Χάρη στην προηγμένη σύνθεσή του εξαφανίζει εύκολα και γρήγορα ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες. Χρησιμοποιείστε ΟΜΟ για το καθημερινό πλύσιμο στο χέρι και απολαύστε ρούχα αστραφτερά, λαμπερά και γεμάτα φρεσκάδα λεμονιού.

Τιμή 2,03 €

Omo σκόνη πλυντηρίου ρούχων λευκή ορχιδέα 45μεζ 2,52kg

Το ΟΜΟ υγρό απορρυπαντικό για το πλυντήριο με λευκή ορχιδέα χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί..! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 7,29 €

Omo υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων λεβάντα & γιασεμί 45μεζ 2,925lt

Το ΟΜΟ υγρό απορρυπαντικό για το πλυντήριο με Λεβάντα χαρίζει ένα Άρωμα φρεσκοπλυμένου που διαρκεί και διαρκεί! Κάθε δόση χαρίζει εξαιρετική καθαριότητα, ενώ τα εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια αρώματα που περιέχει, έχουν επιλεχτεί ειδικά για να σας προσφέρουν φρεσκάδα που διαρκεί όλη μέρα.

Τιμή 6,37 €

Omo υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων τροπικά λουλούδια 45μεζ 2,925lt

Το Omo υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων τροπικά λουλούδια 45μεζ 2,925lt θα σας μαγέψει με το απίστευτο άρωμα των τροπικών λουλουδιών. Κάντε τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και εξωτικότητα με αυτό το απορρυπαντικό. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο αρωμάτων και ομορφιάς.
Τιμή 6,37 €