0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία OEM

Φίλτρα
Διαθεσιμότητα: 2 Σε απόθεμα

Τράπουλα με μπλε χρώμα στο πίσω μέρος της, για στιγμές διασκέδασης με τους φίλους σας. Είναι κατασκευασμένη από πλαστικό και είναι ανθεκτική σε νερό, αφού μπορεί να πλυθεί και στην εκτεταμένη χρήση. Σε σύγκριση με τις χάρτινες τράπουλες, οι πλαστικές έχουν μεγάλη αντοχή στον χρόνο και ανακατεύονται πιο εύκολα.

Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Σχηματίζοντας λέξεις που συνδυάζονται μεταξύ τους οριζόντια ή κάθετα όπως στα σταυρόλεξα, ο καθένας από τους παίκτες προσπαθεί να συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς.

Διαθεσιμότητα: 1340 Σε απόθεμα

Χάρτινες σακούλες συσκευασίας kraft με "χεράκια" στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε εμπορικά καταστήματα αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

Διαθεσιμότητα: 113 Σε απόθεμα

Τα "σπίρτα ασφαλείας" είναι μια ειδική μορφή σπιρτόκουτου που χρησιμοποιείται για ανάφλεξη με ασφάλεια. Αυτά τα σπιρτόκουτα προορίζονται κυρίως για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένη ασφάλεια και προστασία από την ανάφλεξη του φωτιάς.

Διαθεσιμότητα: 1 Σε απόθεμα

Μολύβι γραφίτη με ενσωματωμένη γόμα, της εταιρείας Διακάκης. Διαθέτει τον πιο συνηθισμένο τύπο μύτης, με μέση σκληρότητα HB, ιδανικό για γράψιμο και γραμμικό σχέδιο. Διατίθεται σε σετ 6 τεμαχίων.

  • Σκληρότητα Μύτης: HB
  • Υλικό Μύτης: Γραφίτης
  • Θέμα: Minnie

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας