Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Nissin Foods

Ενεργά φίλτρα

Nissin foods soba noodles cup κλασικό 90gr

Οι Nissin Foods soba noodles cup κλασικό 90gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα. Με φρέσκα συστατικά και μοναδική γεύση, αυτά τα noodles θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τη γεύση και την ευκολία τους οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα σε λίγα λεπτά!

Τιμή 2,39 €

Nissin foods soba noodles cup τεριγιάκι 90gr

Απολαύστε το αυθεντικό γεύση της Ιαπωνίας με τα Nissin foods soba noodles cup τεριγιάκι 90gr. Απολαύστε την τέλεια συνταγή noodles σε μια βολική κούπα που μπορείτε να απολαύσετε οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών και την μοναδική γεύση του τεριγιάκι, αυτό το προϊόν σίγουρα θα σας κερδίσει. Αποκτήστε τα Nissin foods soba noodles cup τεριγιάκι 90gr τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της γνήσιας ιαπωνικής κουζίνας.

Τιμή 2,39 €

Nissin foods soba noodles cup τσίλι 92gr

Οι Nissin Foods soba noodles cup τσίλι 92gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο γεύμα που θα σας καθηλώσει με τη γεύση τους. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης και ποιότητας, αυτά τα noodles θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα συνηθισμένα γεύματα σας. Απλά απολαύστε τα και αφήστε τη γεύση τους να μιλήσει από μόνη της. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν από την Nissin Foods!

Τιμή 2,39 €

Nissin foods soba noodles τεριγιάκι 110gr

Απολαύστε το γευστικό Nissin foods soba noodles τεριγιάκι 110gr από την Nissin Foods και ανακαλύψτε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας καταπλήξει. Με υψηλή ποιότητα σε συνδυασμό με αυθεντική γεύση, αυτά τα soba noodles θα σας κάνουν να ξεχάσετε όλα τα άλλα. Απλά δοκιμάστε τα και αφήστε τη γεύση να μιλήσει από μόνη της.
Τιμή 1,63 €

Nissin foods soba noodles τσίλι 111gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τις Nissin Foods soba noodles τσίλι 111gr. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης και ποιότητας, αυτά τα noodles θα σας ταξιδέψουν στον κόσμο των απολαύσεων. Απολαύστε τη ζεστασιά και την αυθεντική γεύση τους σε κάθε μπουκιά και ανακαλύψτε έναν κόσμο γεύσεων που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,63 €