0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Mastiqua

Διαθεσιμότητα: Εκτός αποθέματος

Ανθρακούχο μαστιχόνερο με βύσσινο.

Είναι νέο και είναι πραγματικά ωραίο. Το Mastiqua είναι ένα φυσικό ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο. Συγκεκριμένα, το νερό αυτό είναι η συνέχεια μιας παράδοσης, που κρατάει αιώνες, που ταξιδεύει στο χωροχρόνο της ανατολικής Μεσογείου και στους πολιτισμούς της, και σχετίζεται με την ένωση της μαστίχας με το ανθρακούχο νερό. 

Η μαστίχα δίνει το άρωμα και τη φρεσκάδα της στο ανθρακούχο νερό, μπαίνει σ' ένα υπέροχο μπουκάλι, έχει υπέροχη γεύση, χωνευτικές ιδιότητες, συνοδεύει τέλεια τον καφέ μας και, φυσικά, μπορεί να αποτελέσει ένα “εναλλακτικό” ποτό.

Διαθεσιμότητα: 509 Σε απόθεμα

Ελληνική Λεμονάδα με Μαστιχόνερο. Το Mastiqua Greek Lemonada, με 7% χυμό λεμονιού, είναι μια ολοκαίνουρια πρόταση απόλαυσης για όλες τις ώρες της ημέρας! Μια Αυθεντική σπιτική λεμονάδα με Mastiqua. αυθεντικό “μεσογειακό” νερό, για όλες τις ώρες. Η ξεχωριστή γεύση και οι ευεργετικές ιδιότητες ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ: ΕΛΛΑΔΑ

Διαθεσιμότητα: 335 Σε απόθεμα

Φυσικό ανθρακούχο νερό με βάση το μαστιχόνερο.

Η μαστίχα που παράγεται στη νότια Χίο δίνει το άρωμα, τις εξαιρετικά ευεργετικές ιδιότητες και τη φρεσκάδα της στο ανθρακούχο νερό. Το MASTIQUA έχει υπέροχη γεύση, χωνευτικές ιδιότητες, συνοδεύει άριστα τον καφέ, ταιριάζει ευχάριστα με το φαγητό και μπορεί να αποτελέσει ένα εναλλακτικό δροσιστικό ποτό που τονώνει, αναζωογονεί και ενισχύει την αίσθηση της ευεξίας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας