0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Libresse

Διαθεσιμότητα: 93 Σε απόθεμα

Σερβιετάκια Dailies Fresh & Protect Long από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Ποσότητα: 50τμχ

Διαθεσιμότητα: 105 Σε απόθεμα

Σερβιετάκια Dailies Fresh & Protect από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Ποσότητα: 64τμχ

Διαθεσιμότητα: 191 Σε απόθεμα

Σερβιετάκια Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου. Κατάλληλα για γυναικές με μέτρια ροή, για να προσφέρουν μεγαλύτερη άνεση και προστασία.

Διαθεσιμότητα: 85 Σε απόθεμα

Σερβιετάκια Daily Fresh Multistyle Normal από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Διαθεσιμότητα: 153 Σε απόθεμα

Σερβιετάκια Daily Fresh Extra Long από την εταιρεία Libresse, σχεδιασμένα πιο λεπτά και πιο στενά ώστε να χαρίζουν άνεση και προστασία κάθε μέρα, αλλά και τις τελευταίες μέρες της περιόδου.

Διαθεσιμότητα: 4622 Σε απόθεμα

Λεπτές σερβιέτες που προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα ειδικά φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

Διαθεσιμότητα: 4245 Σε απόθεμα

Μόνο οι σερβιέτες Libresse διαθέτουν την τεχνολογία SecureFit με ένα μοναδικό σχήμα, σχεδιασμένες για να εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σας. Η σερβιέτα κινείται μαζί με το σώμα σας και μένει στη θέση της αφού έχει μακρύτερα φτερά για απόλυτη προστασία από διαρροές.

Διαθεσιμότητα: 146 Σε απόθεμα

Λεπτές σερβιέτες που προσφέρουν ασφάλεια κατά τις δύσκολες μέρες της περιόδου. Χάρη στα ειδικά φτερά που διαθέτουν, αποτρέπουν τη μετακίνηση της σερβιέτας και προστατεύουν από τυχόν διαρροές.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας