0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Kanaki

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Αφράτη ζύμη, φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι και φυτικά λιπαρά, που, όταν ψήνεται, φουσκώνει, σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά λεπτά φύλλα. Είναι κατάλληλη για αλμυρές και γλυκές πίτες, αλλά και για αφράτες τάρτες, αλμυρές και γλυκές, για κρουασάν, κορνέ, στρούντελ, μιλφέιγ και για τις δικές σας μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

Κάθε συσκευασία περιέχει 2 ξεχωριστά συσκευασμένα φύλλα (30x37cm).

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Φρέσκια Ζύμη Ψυγείου Λεπτό φύλλο για γλυκές & αλμυρές συνταγές. Φύλλο λεπτό, φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας. Ελαστικό και εύπλαστο, μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα, ακολουθώντας τη φαντασία σας. Όταν ψήνεται, γίνεται τραγανό και χρυσορόδινο, αναδεικνύοντας με τη διακριτική γεύση του τη νοστιμιά της γέμισης που επιλέξατε να αγκαλιάσει. Χρησιμοποιήστε το τόσο για μαγειρικές όσο και για ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

Κάθε συσκευασία περιέχει 11-12 φύλλα.

Βάρος Προϊόντος: 450g

Διατήρηση: Διατηρείται στη συντήρηση του ψυγείου μέχρι την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας (βλ. μπροστινή όψη συσκευασίας). Η ημερομηνία λήξης ισχύει όσο το προϊόν παραμένει στην αεροστεγή του συσκευασία. Όταν ανοιχτεί, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως. Αν επιθυμείτε, μπορείτε να καταψύξετε το προϊόν πριν από την ημερομηνία λήξης του και να το διατηρήσετε για επιπλέον 6 μήνες.

Απόψυξη

Πριν ανοίξετε την συσκευασία, αφήστε την σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 10΄. Στην περίπτωση που την έχετε καταψύξει, αποψύξτε το προϊόν 2 ώρες πριν το χρησιμοποιήσετε.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Pizza Special KANAKI σε πρακτική συσκευασία των 3 τεμαχίων για περισσότερη απόλαυση! Φτιαγμένη για όσους αγαπούν την πλούσια γεύση των τυριών & των αλλαντικών, η Pizza Special KANAKI συνδυάζει αρμονικά την αφράτη ζύμη της με απολαυστική σάλτσα από ώριμες ντομάτες, λαχταριστά τυριά ένταμ και γκούντα, καπνιστό μπέικον, χοιρινή ωμοπλάτη και πράσινες πιπεριές.

Βάρος Προϊόντος: 1380g

Διατήρηση:Διατηρείται στον καταψύκτη (-18°C) [***] μέχρι την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας (βλ. ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ:). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς. Η Pizza ΚΑΝΑΚΙ δεν χρειάζεται απόψυξη πριν μπει στον φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.

Απόψυξη:H Pizza Special ΚΑΝΑΚΙ δεν χρειάζονται απόψυξη πριν μπουν στο φούρνο, και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθούν αφού αποψυχθούν.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Ζύμη κουρού φτιαγμένη από εκλεκτό αλεύρι, μη υδρογωνωμένα φυτικά λιπαρά και μαγιά.

Όταν ψήνεται, δε φουσκώνει, αλλά γίνεται θριφτή και νόστιμη. Είναι κατάλληλη για αλμυρές και γλυκές τάρτες, για τραγανές πίτες, κις λορέν, καθώς και για διάφορες μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές δημιουργίες.

Κάθε συσκευασία περιέχει 2 ξεχωριστά συσκευασμένα φύλλα (30x37cm).

Προϊόν βαθιάς κατάψυξης.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Παραδοσιακό φύλλο για πίτες φτιαγμένο από αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας, ζυμώνεται με αγνό παρθένο ελαιόλαδο για να αποκτήσει την υφή του χωριάτικου ζυμωτού φύλλου.

Διαθεσιμότητα: 100 Σε απόθεμα

Χωριάτικη Τυρόπιτα ΚΑΝΑΚΙ με Χονδρό Φύλλο με Ελαιόλαδο ΚΑΝΑΚΙ και πλούσια γέμιση από μυζήθρα και φέτα που, όταν ψήνεται, γίνεται τραγανά απολαυστικό και νόστιμο. Σε νέο ειδικό ταψάκι, για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο! Η νέα Χωριάτικη Τυρόπιτα ΚΑΝΑΚΙ ήρθε για να σας θυμίσει τη γεύση της παράδοσης, τις πίτες που φτιάχνουν στα χωριά με φύλλο ανοιγμένο στο χέρι. Φτιαγμένη με το Χονδρό Φύλλο με Ελαιόλαδο ΚΑΝΑΚΙ και πλούσια γέμιση από μυζήθρα και φέτα, θα κάνει την κουζίνα σας να μοσχοβολήσει. Σε νέο ειδικό ταψάκι, για εύκολο και γρήγορο ψήσιμο. Δοκιμάστε και τις υπόλοιπες Χωριάτικες Πίτες ΚΑΝΑΚΙ!

Βάρος Προϊόντος: 850g

Διατήρηση: Διατηρείται στον καταψύκτη (max -18° C) *** μέχρι την ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας (βλ. πλάγια όψη). Αν δεν διατηρηθεί στην κατάψυξη, να χρησιμοποιηθεί την ημέρα της αγοράς.

ΠΡΟΪΟΝ ΒΑΘΙΑΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ

Απόψυξη:Η Χωριάτικη Τυρόπιτα ΚΑΝΑΚΙ δεν χρειάζεται απόψυξη πριν μπει στο φούρνο και δεν πρέπει να ξανακαταψυχθεί αφού αποψυχθεί.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας