0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Dr beckmann

Διαθεσιμότητα: 7 Σε απόθεμα

Γρήγορο και αποτελεσματικό καθαριστικό αλάτων εσπρεσιέρας.

Κατάλληλο για συσκευές όπως αυτόματες μηχανές τελευταίας τεχνολογίας για καφέ, τσάι, σοκολάτα, espresso, cappucino, coffee pod μηχανές.

Διαθεσιμότητα: 40 Σε απόθεμα

Το λευκαντικό GLO WHITE είναι ενισχυτικό πλυσίματος για όλα τα ρούχα. Δίνει λευκή και αστραφτερή μπουγάδα χωρίς να ξεθωριάζει τα ρούχα με άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας. Κάνει τα μωρουδιακά και τα άλλα ευαίσθητα ρούχα να αστράφτουν ακόμα και σε κρύο νερό . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε ευαίσθητες επιδερμίδες. Οδηγίες για Πλύσιμο στο Πλυντήριο Αδειάστε το σακουλάκι στη θήκη ταυ απορρυπαντικού του πλυντηρίου σας ή ον προτιμάτε σε μπαλίτσα δοσομετρητή, μαζί με τη συνηθισμένη ποσότητα απορρυπαντικού. Πλυντήρια με χωρητικότητα έως 3 κιλά ένα σακουλάκι. Πλυντήρια με χωρητικότητα έως 5 κιλά ένα σακουλάκι για κάθε 3 κιλά στεγνών ρούχων. Οδηγίες για Πλύσιμο στο Χέρι χρησιμοποιήστε το λευκαντικό Glο White μαζί με το συνηθισμένο απορρυπαντικό για πλύσιμο στο χέρι ή μόνο του για ευαίσθητα ρούχα, Αδειάστε το σακουλάκι και διαλύστε καλά το περιεχόμενο του μαζί με τη συνηθισμένη ποσότητα απορρυπαντικού, στη κατάλληλη θερμοκρασία νερού . Τα πολύ λερωμένα ρούχα χρειάζονται πρόπλυαη πριν από το κανονικό πλύσιμο. Λευκά βαμβακερά και συνθετικά υφάσματα: Μουλιάστε για 15 λεπτά και στη συνέχεια τρίψτε τα . Μάλλινα: Μουλιάστε για 5 λεπτά. τρίψτε τα απαλά . Ξεπλύνετε με κρύο νερό. Τα μάλλινα πρέπει πάντα να στεγνώνουν σε εσωτερικό χώρο και σε κανονική θερμοκρασία δωματίου. Η άμεση έκθεση τους στη θερμότητα ή τις ακτίνες του ήλιου δημιουργεί κιτρινίλες που δεν φεύγουν.

Διαθεσιμότητα: 52 Σε απόθεμα

Δρά γρήγορα και εύκολα για την αφαίρεση των λεκέδων σε μόλις τρία λεπτά. Το χρησιμοποιούμε ψεκάζοντας πάνω στον λεκέ και αφήνοντας το να δράσει λίγη ώρα προτού το βάλουμε στο πλυντήριο.

Διαθεσιμότητα: 50 Σε απόθεμα

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Medicare είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας